Dcera na to taky trpela jako dite, cevku ji vypalovali a prezila to v pohode. A pak taky brala ascorutin a dostala nejakou masticku do nosu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir tak to je úplně děsivá kombinace- ještě s tím alkoholem, který ty cévy roztahuje... kdo by to byl řekl, že se dá z nosu takhle krvácet. Locus Kisselbachi (odjakživa mám tendenci si pamatovat blbosti)
Ja na to taky trpela a s pubertou to preslo. Syn to ma taky, uz s tim umi docela pracovat. Vezme kapesnik a vola, ze chce houbicku a chladit nos. Pry to je u deti caste. Jen jednou si pamatuju, ze nas odvezla mamka na pohotovost, neslo to zastavit, doktorka nam neco pichla a nadavala, co to zase Spolana vypustila za sajrajt, ze tam ma zastup deti s krvacenim z nosu.
je to taková blbost - ale večer jsem začala poslechem soundtracku Stranger Things a přes to jsem se dostala k a-ha, Falcovi a nakonec koukám na koncert Cure z roku 2019 (Robert už je, když ho hodně nasvítí, takovej vypelichanej, ale jinak
) mně to fakt udělalo radost :-)
NNeverending Story už nikdy nebudu vnímat jako dřív
AA Falca miluju! Vlastně vůbec miluju osmdesátky.
Pinot Noir já jsem na tom vypalování cevek byla, myslím dokonce dvakrát s nějakým odstupem a vůbec nic to nebylo, naopak to fakt na nějakou dobu pomohlo, ze mě ta krev ve škole lila jinak pořád. Naštěstí to po pubertě přestalo.
Potrefenáhusa tak možná, že u staršího člověka, navíc ve stavu, kdy ta krev už několik hodin teče proudem, ten zákrok probíhá hůř? Protože táta říkal, že fakt nepříjemné, smrad spáleniny a tlak v nose a pocit cizího tělesa ještě spoustu dní po akci.
Včera jsem poprvé poznala, co momentálně hraje zvonkohra kostela, který je na našem sídlišti poměrně čerstvě dostavěný . Bylo to Cohenovo Hallelujah ![]()
Magráta Večer s a-ha jsem nedávno taky trávila
A vypadají pořád dobře. Robert Smith už fakt není na potěchu oka, ale u něj miluju, jak je konzistentní a stále si drží svůj styl ![]()
Dnes ma potešil krásny slnečný deň, príjemná prechádzka spojená s kávou na terase a negatívny test, vďaka ktorému môžem na pár dní k našim (a človek, ktorý sa obetoval a zaviezol ma na testy do okresu, kde testovali).

pecka nádhera (u nás celý den bílá mlha...)
A gratuluji ![]()
Magráta ďakujem.
Už se tu nejmíň hodinu kochám obří panoramatickou fotkou celé Prahy, focenou z Petřína. Wow, velký wow, nádhera.
peckaKalvária ![]()
Krehutka presne ![]()
Naše ZOO se ujme zdedeneho fikuse benjamina, ted ma na vysku 2,4 m a uz letos kdyz jsme ho vraceli ze zahrady do domu tak muz frflal ze to je naposled! Tak jsem jim zavolala a reakce byla kdy si muzou prijet:D tak doufam ze ho daji nekam do vybehu a ne ze ho zviratka sezerou:D
rasaNori my mame cca 2 m vysoky kavovnik, porad roste a manzel ho nenavidi. Taky uz jsem premyslela, co s tou kytkou, az doroste ke stropu, mam jeste cas neco pres pul metru.
Britská hlášenština. No nie úplne dnes, už to bude snáď i rok, ale dnes som si konečne uvedomila, koho mi "nová" britská hlášenština v metre pripomína. Dnes mi docvaklo, že pán znie ako Bernard z Black Books. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.