Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. října 2014 20:17
Reakce na náťa66:

Aha, tak to jsem viděla jen sestřih. Takhle celé to vidím až teď a dává to smysl ještě víc. Moc krásné. No teď ještě víc musím uznat, být ujetá na punčocháče, tak si je fakt jdu koupit jen na základě té reklamy.

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 18. října 2014 21:13

Cestou z knihovny, kde jsem si vyzvedla novou Camillu Läckberg, jsem jen tak nakoukla do dětský Zary... voilà:

Ještě modrý punčocháče a jeden outfit mám z krku 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 18. října 2014 22:55

Taky musím do Calzedonie, je to inspirující video. A pak jsem viděla reklamu na prádlo Intimissimi a krom prádla má ta modelka krásné šedé stíny (jsou vidět jen ze začátku).

http://www.youtube.com/watch?v=z5ZSHhcDyCE

Offline Miru
16002 příspěvků moje polička 19. října 2014 10:18

...ano, je to velmi povedena reklama,

A Julia je prostenadherna!

Mmch - mam z Calzedonie dvoje silonove podkolenky - krasne a uz dva roky..., a velmi pekne ponozky/pred vanoci byly v akci za velmi dobrou cenu/,Vubec maji velmi pekne zbozi!

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 19. října 2014 13:56

jsem šťastná, že nám teče voda, venlku se zvedla mlha a je náádherně, mohla jsem si umýt vlasy, uvařím si kafe a zakousnu báječné čerstvé koláče z Globusu.

Jak málo stačí člověku ke štěstí

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 19. října 2014 14:03
Reakce na dusty:

Hm, je v vidět, na čem závisí naše spokojené životy

Ale opravdu jdu radostně žehlit, naliju si do žehličky vodu z kohoutku, to je  pocit !

Offline berush
439 příspěvků moje polička 19. října 2014 18:43

z misky malin, kterou jsem nasbírala v dnešní nádherné slunné odpoledne na zahradě

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 21. října 2014 13:42

Děti ve školce, které byly prostě skvělé a nadšené a dokonale skočily na každou část programu, se kterým jsem ve školce byla. To je tak krásný věk, dokud jdou ty děcka s nadšením utáhnout na vařené nudli a nadchnou se do každé aktivity! 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 22. října 2014 13:25

Mám radost jako blázen, 3 týdny jsem čekala na ultrazvuk prsa, po*raná strachy až za ušima a byly to naštěstí jen dvě velké (4 cm) cysty. Hned mi je odsáli, tak mám pokoj. Já si snad z radosti něco koupím a večer se trochu zhulákám!!!

Offline slniecko admin
19246 příspěvků moje polička 22. října 2014 13:39
Reakce na naja:

Super, gratulujem!

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 22. října 2014 13:53
Reakce na slniecko:

Díky, hned má člověk lepší náladu.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 22. října 2014 13:55
Reakce na naja:

To je dobře. Tyhle strachy já dobře znám a když pak přijde dobrá zpráva, to je taková úleva... Jen se pěkně odměň.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 22. října 2014 14:27
Reakce na naja:

To je moc dobře, taky to znám. A odměnu, jakoukoliv, si za ten stres určitě zasloužíš.

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 22. října 2014 14:32
Reakce na naja:

Zhulákej se klidně víc než trochu, to už je dobrej důvod  Čekat 3 neděle na ultrazvuk, když už tam máš nález, to je skoro vražedný.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 22. října 2014 14:38

Děkuji všem, naše zdravotnictví mě pořád překvapuje, já naivka jsem měla představu, že když už člověk něco takového má, měl by mít trošku přednost, no v ČB je vše při starém. Už před lety mě na "urgentní" operaci objednali za půl roku, tak jsem se zeptala v Krumlově, tam to bylo za měsíc!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 22. října 2014 16:09
Reakce na naja:

Tak tohle si zaslouží pořádnou oslavu.

No a pokud jde o akutní zákroky, taky jsem si na tohle téma s mamkou užila před lety svoje. V některých nemocnicích je urgentní zřejmě cizí slovo. Ale hlavně že to máš úspěšně za sebou.

Offline Michinka
195 příspěvků moje polička 22. října 2014 17:25
Reakce na naja:

Mám radost jako blázen, 3 týdny jsem čekala na ultrazvuk prsa, po*raná strachy až za ušima a byly to naštěstí jen dvě velké (4 cm) cysty. Hned mi je odsáli, tak mám pokoj. Já si snad z radosti něco koupím a večer se trochu zhulákám!!!

To je skvělý!!! Užívej si tu radost a určitě si kup něco na vnitřní i vnější prolévání a polévání

Online Camellia
49 příspěvků moje polička 22. října 2014 17:33
Reakce na naja:

Taky gratuluju a virtuálně připíjím   Včera jsem si z nákupu donesla dvě flašky Merlotu a až doma jsem si všimla nápisu de-alcoholised. Uff! Jak na tohle někdo přišel?