Aha, tak to jsem viděla jen sestřih. Takhle celé to vidím až teď a dává to smysl ještě víc. Moc krásné. No teď ještě víc musím uznat, být ujetá na punčocháče, tak si je fakt jdu koupit jen na základě té reklamy.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Cestou z knihovny, kde jsem si vyzvedla novou Camillu Läckberg, jsem jen tak nakoukla do dětský Zary... voilà:
Ještě modrý punčocháče a jeden outfit mám z krku ![]()
Taky musím do Calzedonie, je to inspirující video. A pak jsem viděla reklamu na prádlo Intimissimi a krom prádla má ta modelka krásné šedé stíny (jsou vidět jen ze začátku).
...ano, je to velmi povedena reklama,
A Julia je prostenadherna!
Mmch - mam z Calzedonie dvoje silonove podkolenky - krasne a uz dva roky..., a velmi pekne ponozky/pred vanoci byly v akci za velmi dobrou cenu/,Vubec maji velmi pekne zbozi!
jsem šťastná, že nám teče voda, venlku se zvedla mlha a je náádherně, mohla jsem si umýt vlasy, uvařím si kafe a zakousnu báječné čerstvé koláče z Globusu.
Jak málo stačí člověku ke štěstí
Hm, je v vidět, na čem závisí naše spokojené životy ![]()
Ale opravdu jdu radostně žehlit, naliju si do žehličky vodu z kohoutku, to je pocit !
z misky malin, kterou jsem nasbírala v dnešní nádherné slunné odpoledne na zahradě
Děti ve školce, které byly prostě skvělé a nadšené a dokonale skočily na každou část programu, se kterým jsem ve školce byla. To je tak krásný věk, dokud jdou ty děcka s nadšením utáhnout na vařené nudli a nadchnou se do každé aktivity! ![]()
Mám radost jako blázen, 3 týdny jsem čekala na ultrazvuk prsa, po*raná strachy až za ušima a byly to naštěstí jen dvě velké (4 cm) cysty. Hned mi je odsáli, tak mám pokoj. Já si snad z radosti něco koupím a večer se trochu zhulákám!!!![]()
Super, gratulujem!
Díky, hned má člověk lepší náladu.
To je dobře. Tyhle strachy já dobře znám a když pak přijde dobrá zpráva, to je taková úleva... Jen se pěkně odměň.
To je moc dobře, taky to znám. A odměnu, jakoukoliv, si za ten stres určitě zasloužíš.![]()
Zhulákej se klidně víc než trochu, to už je dobrej důvod
Čekat 3 neděle na ultrazvuk, když už tam máš nález, to je skoro vražedný.
Děkuji všem
, naše zdravotnictví mě pořád překvapuje, já naivka jsem měla představu, že když už člověk něco takového má, měl by mít trošku přednost, no v ČB je vše při starém. Už před lety mě na "urgentní" operaci objednali za půl roku, tak jsem se zeptala v Krumlově, tam to bylo za měsíc!
Tak tohle si zaslouží pořádnou oslavu
.
No a pokud jde o akutní zákroky, taky jsem si na tohle téma s mamkou užila před lety svoje. V některých nemocnicích je urgentní zřejmě cizí slovo
. Ale hlavně že to máš úspěšně za sebou.
Mám radost jako blázen, 3 týdny jsem čekala na ultrazvuk prsa, po*raná strachy až za ušima a byly to naštěstí jen dvě velké (4 cm) cysty. Hned mi je odsáli, tak mám pokoj. Já si snad z radosti něco koupím a večer se trochu zhulákám!!!![]()
To je skvělý!!! Užívej si tu radost a určitě si kup něco na vnitřní i vnější prolévání a polévání![]()
![]()
Taky gratuluju a virtuálně připíjím
Včera jsem si z nákupu donesla dvě flašky Merlotu a až doma jsem si všimla nápisu de-alcoholised. Uff! Jak na tohle někdo přišel?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“