Jejda, to jsem ráda, že neplužím tak mizerně sama :D
A písničky ze včerejška mám v hlavě pořád! "Pruh mezera pruh mezera pruh mezera pruh... " Můžu to doplnit "...a kdo řídit neumí, ten nabourá pluh!" ![]()
Těším se na zítřek!
Jejda, to jsem ráda, že neplužím tak mizerně sama :D
A písničky ze včerejška mám v hlavě pořád! "Pruh mezera pruh mezera pruh mezera pruh... " Můžu to doplnit "...a kdo řídit neumí, ten nabourá pluh!" ![]()
Těším se na zítřek!
ze tri zenskych, co tady doma jsme, to jde nejlepe starsi dceri. ja jsem to vzdala uplne, muz si s tim docela vyhral.
Já jsem zjistila, že kdybych to hrála "podle pravidel", tak bych se akorát nas..la, tak jsem to pojala stylem nabourej, co můžeš. A pobavila jsem se, účel splněn ![]()
Taky mě dost baví, jak ten pluh krásně strká ta autíčka do závějí. A sněhulák jak se rozprskne, jedna radost! ![]()
Mrtvej sněhulák, dobrej sněhulák![]()
Pluh jsem absolutně nezvládla, tyhle hry mi fakt nejdou a možná jsou důvodem, proč se bojím udělat si řidičák
Ale dnešní okýnko se mi moc líbí, baví mě odhadovat, co asi vznikne za obrázek. A obecně se jim hrozně povedla grafika.
Musím se pochválit. Konečně se mi po týdnu, kdy mi najednou začala blbnout baterka v mobilu a najednou mi vydržel nabitý maximálně půl dne, aniž bych ho nějak extra používala, podařilo odhalit aplikaci, která to způsobovala. Žrala mi skoro 70 % celkové energie
. A fakt že jo, stačilo ji odinstalovat a telefon mám zase v původním stavu
.
jak jsi ji odhalila?Mam stejny problem a jde mi to dost na nervy.
Já mám Xperii s Androidem. Furt jsem to hledala přes seznam aplikací a všude možně a nakonec jsem to objevila přes Nastavení - Baterie, kde se mi objevila velká ikona baterie s procenty a odhadovaným zbývajícím časem. Po ťuknutí na ní mi vyjel seznam aplikací využívajících energii baterie od posledního nabití v procentech.
Chce to ale na ni kliknout až, když se baterka chýlí k úplnému konci a má pár zbývajících procent, aby si člověk byl opravdu jistý.
Mně to začala dělat aplikace Svítilna, která sice byla šikovná v tuhle roční dobu, když třeba člověk jede navečer autobusem a potřebuje něco najít v kabelce, ale za tyhle nervy s telefonem mi to fakt nestojí, tak jsem se s ní radši rozloučila a mám svatej pokoj
.
diky.:-)taky sem ted lecos promazala tak uvidim.
Ten zlomyslnej myšák mi nechce říct, jakou zmrzlinovou příchuť chce. Takhle abych ho krmila do aleluja, než bude spokojenej a pustí jelena :)
Co mi dnes udělalo radost? Že jsem se po skoro čtyřech dnech v posteli (záda) dostala ven a dala si první a asi i poslední letošní svařák (cukr, moc moc cukru!)
Pak jsem se od jedné Australanky naučila hrát rummy (jak koukám do wiki tak původní variantu) a zahrála si s ní a svou americkou učitelkou (a nyní již i kamarádkou) dvě hry a obě jsem je vyhrála
![]()
Help! Nás to zlobí. Nabereme cervenou podle pokynu a z naběračky do kornoutu už ji nejde dát, pak se to celé zastaví.![]()
Se mi zdá, že každý den večer se to seká víc než jindy, asi si chtějí všichni hrát před večeří. Vydržte, přijdou na řadu příchutě zmrzlin, které nebudete schopny namíchat napoprvé, napodruhé ani napotřetí :)
(Až po dost dlouhé době jsem si všimla, že dole v rohu je nápověda s kombinováním barev)
Tu jsme našly hned, ale co je to platné, když nejsme schopny vyplesknout tu červenou:-(((
Byla jsem se podívat v tom velkém novém hračkářství na Příkopech a strašně se mi tam líbilo! Konečně jsem pochopila, jak se cítil Kevin z filmu Sám doma :-))
A vyzkoušela jsem vůně Kerosene a jsem nadšená (a jen lituju, že ta cena je naprosto mimo mé finanční možnosti...)
To hračkářství je můj splněný dětský sen. Zabloudila jsem tm náhodou a nemohla se od všech těch světýlek a kolotočů a prolejzaček a hraček odtrhnout :)
To je to Hamleys nebo jak? Dítě do mne pořád vandruje, že by tam moc moc chtělo.
No tam běžte, já bych tam s dítětem šla hned a s radostí, ani by mě nemuselo moc přemlouvat :) A od zítřka by mělo na Ovocném trhu fungovat kluziště, kdybyste se potřebovaly pak trochu vydýchat ze všech těch světýlek a blikátek a zvuků a her a hraček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.