Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
43048 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 09:38

dnes fakt den na pikacu. v noci klekla mycka, patlam se s tim od rana, ale konecna jsem objevila dorucovaci sluzbu, ktera funguje. czc kuryr.

vcera v noci objednano a uz to mam doma! ani to neni tak drahe, dokonce levnejsi nez posta, ale vozi jenom po Praze.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 09:44
Reakce na coralline:

Je to dobrý pocit, koupit si archanděla, co? 

Jinak pokud se dohrabete nahoru, budete zařazeni do slosování o adventní skicák, nebo něco takového....

Offline continuity
43048 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 09:57
Reakce na Garfie:

kdyby jednoho :) me se to zapamatovalo od vcerejska a hlavne dnesek se mi nelibi vubec. nemuzu z domu a koukat, co se dalo delat mi vubec nedela dobre.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 10:01
Reakce na continuity:

Dnešek mě vysloveně naštval, protože můj kraj je tam brutálně osekaný a žádné tipy nemá :-/

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 10:37
Reakce na Garfie:

To je teda

Ke slosování jsem se dohrabala a pak to konečně nabralo obrátky, když mě to přestalo bavit, točila jsem už miliardy. Jenže tahle hra se hrála sama, stačilo nakupovat.

Je nějaká odměna za pluh a zmrzliny?

Online Kokoska
34904 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 10:45
Reakce na Garfie:

V Praze toho taky není moc :( Chtěli jsme někam s vnučkou, vloni jsme byli v Betlémské kapli na vánoční výstavě a bylo to moc hezké.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 10:49
Reakce na coralline:

To nevím a za pluh ani nemám šanci zjistit 

Offline continuity
43048 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 11:12
Reakce na Kokoska:

Betlemy jsou letos v Klementinu, Jindrisske vezi a rovnez v te Betlemska kapli.

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 11:29
Reakce na Kokoska:

mně se většinou líběj i ty skanzeny u Prahy, Přerov nad Labem mívá adventní výstavu a i Kouřim.

Online Kokoska
34904 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 11:36
Reakce na Potrefenáhusa:

Na Přerov n/L jsme mysleli, byli jsme tam sami s manželem před pár lety a bylo to hezké.

Online Kokoska
34904 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 11:38
Reakce na continuity:

Jindřišská věž je taky dobrý tip, chodívala jsem tam na kafe a o patro výš byl krásný obchůdek s medvídky.

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 11:41
Reakce na Kokoska:

Když jsem byla malá, tak jsme vždycky s tátou chodili na jesličky na Loretánské náměstí.

Loni mi říkala jedna kamarádka, že se chodí dívat na perníkové jesličky do kostela sv. Matěje v Dejvicích, to jsem neznala

Online Kokoska
34904 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 11:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Krása!

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 11:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Na ten perníkový betlém jsme chodili na Štědrý den každý rok tak do mých 15-ti. Pak jsme to utnuli, protože se jeho sláva dost rozkřikla a v kostele byly davy lidí. Ale procházka z Hradčan to byla pěkná. Jsem zvědavá, kam půjdeme letos s dětmi. Vždycky jsme šli přes Petřín, Pohořelec a Nový Svět na Hrad, letos si ten Hrad z pochopitelných důvodů odpustíme. Tak asi zkončíme na Novém Světě.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 11:59
Reakce na Kokoska:

Tradičně bývá kolem Vánoc vystavený historický betlém v životní velikosti v kostele na Loretánském náměstí. 

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 11:59
Reakce na Emerald:

tam je to taky krásný ale, na Novým světě. My chodíme na Vánoce v noci, těsně před zavřením Hradu, ne teda na štědrej den, většinou 23., ale taky si to asi letos odpustíme

Offline barbucha blogger
35819 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 10:47

Potěšil mě boss, neb za mnou přišel s návrhem na docela pěkný zvýšení platu  Odůvodnění k žádosti znělo ve smyslu stále narůstajícího množství práce vzhledem ke zbytnělejm předpisům, a téměř z něho kapala obava, že se snad udřu k smrti... škoda jen, že jsem měla na monitoru zrovna otevřenou stránku s parůžkama pro Otíčka  

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 13:50
Reakce na Emerald:

Vždycky jsme šli přes Petřín, Pohořelec a Nový Svět na Hrad, letos si ten Hrad z pochopitelných důvodů odpustíme

My taky :( Chodili jsme z Bubenče přes Hrad na jesličky na Loretánském náměstí, letos budeme muset Hrad obejít :(. Nedávno jsme chtěli jít stejnou cestou na Petřín a fronta u kontrol byla tak na půl hodiny.

Kokoska V Betlémské kapli bývá výstava betlémů moc hezká a Přerov nad Labem mohu taky doporučit. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 13:55
Reakce na Potrefenáhusa:

V noci tam nikdo nebývá a vojáci zbytečně neprudí. Chodím tam večer běhat, ani mě neprohlíží. Chtějí vidět jen obsah zavazadel. Zbraň a červené trenýrky musí zůstat doma .

Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 14:00
Reakce na continuity:

dnes fakt den na pikacu. v noci klekla mycka, patlam se s tim od rana, ale konecna jsem objevila dorucovaci sluzbu, ktera funguje. czc kuryr.

vcera v noci objednano a uz to mam doma! ani to neni tak drahe, dokonce levnejsi nez posta, ale vozi jenom po Praze.

To máte dobrý, nám to trvalo týden a další týden tu ta myčka bude trčet nezapojená