Pinot Noir :-)) a zkoušelas to jak kočce léky? zabalit celýho do deky od krku dolu, muž bude držet a ty šmikat:P
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sněží ![]()
viktorka_od splavu tak takhle bych neměla odvahu ani já.
Nejlíp je to uhrát na velkýho frajera v kadeřnictví a pak velkou zmrzlinu v cukrárně ( ještě zbývá velký auto v hračkárně)
Catherinne myslím, že teď už by to mohlo jít. Taky aby se líbil Scarlettce by mohlo zabrat ![]()
Garfie nee, není jich moc, jen jsou většinou tak zajímavé, že utkví :)
viktorka_od splavu Ty si děláš legraci, ale takhle kdysi vyndavali v nemocnici kamarádčinu synkovi klíště (měl ho zakouslé mezi řasami)
Sweet Potato ale fuj:-(
Catherinne u nás ani za to auto. Možná by se teda nechal přesvědčit za nějakou pecku, ale zas tak moc mi na jeho vlasech nezáleží, abych dala pár set za stříhání a dalších několik za novej vlak
taky by mohl vzniknout nebezpečný precedens, že kadeřnictví = velká hračka, to si nechávám v záloze jen pro zcela výjimečné situace
žluťásek tak zubař bude určitě důležitější ![]()
Catherinne No to vůbec!
K zubaři se chodí s chutí a radostí, to je nejdůležitější, co dítěti ohledně zubů předat (hned po perfektním čištění
).
Len to souhlasím, ale tak nějak nevěřím, že když si někdo nenechá šlápnout na vlasy, tak celý radostný otevře i zubaře pusu. Ale třeba jo, určitě je to důležitější.
Catherinne takový kousek mám doma, na vlasy si nenecha sahnout, problém je už česání. zubař, i hygiena je v pohodě.
Len Catherinne no přesně, pokud dítě ořve zkoušení bot, nebo návštěvu u lékaře, kde jenom doprovází matku a nikdo na něj ani nesáhne, těžko ho přesvědčíš, že zubař je radost.
Vážně je to tady nakažlivé. Před hodinou vstala dcera a já zjistila, že máme doma Sinéad. Prý jí to doroste, než zase půjde do školy... optimistka, no. ![]()
Naše Třináctka se ostříhala před čtyřmi dny. Vyhrožovala tím už od podzimu. Nevzala to ma ježka, jak původně chtěla, takže jsme vlastně rádi.
Sweet Potato Nás ta naše Patnáctka poněkud zaskočila. Ale zvyknu si. ![]()
quebrada ![]()
Sluší jí to i tak. (Akorát že ty její vlasy, co bych za ně dala!)
K tomu stříhání - malinkému synovci to kdysi kadeřnice podala tak, že mu pojezdí po hlavě autíčkem. Druhý den se dožadoval, že chce zase brm brm.
Len my jdeme k zubaři v pondělí a syn se těší už teď. Máme opravdu hodnou zubařku, syn byl úplně v pohodě, i když mu dělala antigenní test. Doufám, že mu to vydrží.
quebrada To mi připomíná, když náš blond syn loni přišel úplně na černo s tím, že se to vymeje
. No tak určitě
. Můj taťka mu na oslavě jeho narozenin řekl dobrý den.
Zase od té doby je klid a žádné experimenty se už nedějí.
Jinak já už nutně potřebuju otevřená kadeřnictví. Už jsem 2x ostříhala klukům strojkem boky, ale na ten vrch si netroufám a přestávají vidět. Když bylo otevřeno, tak to zrovna ještě nebylo potřeba
. Mě stříhá neteř, ale nějak se mi nechce vydat se k ní celá rodina, zrovna teď
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.