Já dokážu ostříhat muže, myslím, že mu to pak i slušilo, ale trvalo mi to min. 2 hodiny! On má hrozně moc hrozně hustých vlasů. Už je to hodně roků, co jsem to absolvovala, nějak bylo hnusně a jak se nedalo jít ven, řekli jsme si, že to zkusíme, koukla jsem na videa na internetu a bylo to. Se synem je to horší, před Vánoci jsem se hecla, jenže jsem začala vzadu a když jsem se dopracovala k čelu, už se hrozně vrtěl, velká chyba! A to mi to trvalo jen krátce, brala jsem to přes hřeben a šlo to dobře.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Konečně procházka v civilizaci! Skrytá zákoutí Malé Strany, nesměly chybět kapří hranolky v Bistro Kampa, fantastický bramborák a malá Plzeň U dvou slunců. Ale teda debilni Covid, tříhodinová procházka na pohodu a já jsem utavena jak po celodenním vejletu po horach.
dynda syn má právě taky vlasů na rozdávání, tak to trvá na něj moc dlouho. Ale teď není problém to přinejhorším ostříhat na dvakrát, stejně nikam nechodíme. Stříhání muže mě čeká prý příští týden, tak asi opravdu nestříhám tak špatně;)
My jsme s mužem tenkrát říkali, že to kdyžtak vezmeme strojkem, když se to nepovede, ale nebylo potřeba. U syna skoro jo, ale tam už by zase nebyla vůle. Jen já nejsem zastáncem zarovnávání, kdysi se to babičce nějak nepovedlo a já nemám žádnou fotku z 1. narozenin, protože se táta neodvážil mě vyfotit. Takže chlapec má teď krásně zubatou ofinu, ale už je aspoň vidět, kde to zastřihnu, až to doroste.
Ja dnes skoro 10 km a deti sněhuláka.

Ještě jeden malej, uplne jak kdyby ho vykychla Elsa Arendelska.

dynda Tak muže bych stříhat nechtěla. On má naprosto šíleně moc vlasů, i kadeřnice z toho měla vždycky hrůzu, až našel kluka v barberu.
continuity Ty jo, sníh závidím, tady není nic. Možná v okolí Brna trochu ano, ale tady vůbec nic.
dneska mi udělala radost procházka a sníh![]()
Renusatko nevím kolik je sněhu dole ve městě, my jsme tady na kopci, toto už je dokonce za Prahou, ale žluťásek už v včera psala, že ve městě to zmizelo.
Catherinne Pinot Noir Jasněže, každé dítě má něco. Myslela jsem spíš to nastavení rodiče, že zubař je fajn, stejně jako jít kamkoli jinam. Kolikrát totiž dítěti rodič předá strach už předem a to je fakt škoda. Když začne rodina chodit od mrněte a rodič k tomu přistupuje pozitivně, tak jsou i hodně bojácné děti časem většinou úplně v pohodě a je fakt radost s nimi pracovat.
Jednou jsem toto viděla právě u kadeřnice - přišla maminka s chlapečkem a rovnou od dveří hlásila, že se určitě nenechá ostříhat. No aby se nechal, když k tomu maminka přistupuje takhle. Ptala jsem se a prý od té doby, co ho doprovází tatínek nebo dědeček je to vždycky OK.![]()
Evaeva určitě to bude v pohodě.
Pinot Noir :-)) a zkoušelas to jak kočce léky? zabalit celýho do deky od krku dolu, muž bude držet a ty šmikat:P
takhle cistili dceri slzny kanalek, bylo ji asi 5 mesicu. Cca do trilet strasne rvala pri pohledu na bily plast.
andulka01 to je krasna fotka s osvetlenym Hradem! A neboj, unava prejde, dej tomu cas.
continuity Tak ten je mega!!
U nás po sněhu ani památky....
continuity bozi snehulacek![]()
Catherinne zubař úplně v klidu, včetně vrtání. Vlasy bohužel jen maminka. Taky mám privilegium v utírání zadku, když jsem doma, tak tatínek nesmí ![]()
continuity v Dejvicích nic, ale dnes jsme si udělali výlet na jižní mesto a snehu skoro jak na horách. Děti sankujou jak o život, v lese lidi na běžkách, my si užili super válení ve sněhu a postavili pět sněhuláků.
Bohužel cestou domů jsem uklouzla a narazila si pekelně loket, bolí to děsně.
Len Ještě že mám jiného zubaře než děti, takže se můžu tvářit, že to nic není, když se mě to netýká ![]()
Vidět mě v reálu, tak tam ani nepáchnou. A to nemám tak strašný zkušenosti, ale to, jak mi jednou před lety zubařka cinkla o nerv, když mi páčila uvolněnou plombu, to mě bude děsit do konce života.
continuity Jee, sníh... Tady nic :-( Akorát toho využil muž a vlezl do skorovypuštěného bazénu. No a dítě samozřejmě taky, naštěstí jen po trenky ![]()
continuity ti jsou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.