Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:32

Renusatko 

Já dokážu ostříhat muže, myslím, že mu to pak i slušilo, ale trvalo mi to min. 2 hodiny! On má hrozně moc hrozně hustých vlasů. Už je to hodně roků, co jsem to absolvovala, nějak bylo hnusně a jak se nedalo jít ven, řekli jsme si, že to zkusíme, koukla jsem na videa na internetu a bylo to. Se synem je to horší, před Vánoci jsem se hecla, jenže jsem začala vzadu a když jsem se dopracovala k čelu, už se hrozně vrtěl, velká chyba! A to mi to trvalo jen krátce, brala jsem to přes hřeben a šlo to dobře.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:38

Konečně procházka v civilizaci! Skrytá zákoutí Malé Strany, nesměly chybět kapří hranolky v Bistro Kampa, fantastický bramborák a malá Plzeň U dvou slunců. Ale teda debilni Covid, tříhodinová procházka na pohodu a já jsem utavena jak po celodenním vejletu po horach.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:56

dynda syn má právě taky vlasů na rozdávání, tak to trvá na něj moc dlouho. Ale teď není problém to přinejhorším ostříhat na dvakrát, stejně nikam nechodíme. Stříhání muže mě čeká prý příští týden, tak asi opravdu nestříhám tak špatně;)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 18:06

Evaeva 

My jsme s mužem tenkrát říkali, že to kdyžtak vezmeme strojkem, když se to nepovede, ale nebylo potřeba. U syna skoro jo, ale tam už by zase nebyla vůle. Jen já nejsem zastáncem zarovnávání, kdysi se to babičce nějak nepovedlo a já nemám žádnou fotku z 1. narozenin, protože se táta neodvážil mě vyfotit. Takže chlapec má teď krásně zubatou ofinu, ale už je aspoň vidět, kde to zastřihnu, až to doroste.

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 18:08

Ja dnes skoro 10 km a deti sněhuláka. 

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 18:09

Ještě jeden malej, uplne jak kdyby ho vykychla Elsa Arendelska.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 18:34

dynda Tak muže bych stříhat nechtěla. On má naprosto šíleně moc vlasů, i kadeřnice z toho měla vždycky hrůzu, až našel kluka v barberu. 

continuity Ty jo, sníh závidím, tady není nic. Možná v okolí Brna trochu ano, ale tady vůbec nic.

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 18:48

dneska mi udělala radost procházka a sníh

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 18:49

Renusatko nevím kolik je sněhu dole ve městě, my jsme tady na kopci, toto už je dokonce za Prahou, ale žluťásek už v včera psala, že ve městě to zmizelo. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 18:53

Catherinne Pinot Noir Jasněže, každé dítě má něco. Myslela jsem spíš to nastavení rodiče, že zubař je fajn, stejně jako jít kamkoli jinam. Kolikrát totiž dítěti rodič předá strach už předem a to je fakt škoda. Když začne rodina chodit od mrněte a rodič k tomu přistupuje pozitivně, tak jsou i hodně bojácné děti časem většinou úplně v pohodě a je fakt radost s nimi pracovat. 

Jednou jsem toto viděla právě u kadeřnice - přišla maminka s chlapečkem a rovnou od dveří hlásila, že se určitě nenechá ostříhat. No aby se nechal, když k tomu maminka přistupuje takhle. Ptala jsem se a prý od té doby, co ho doprovází tatínek nebo dědeček je to vždycky OK.

Evaeva určitě to bude v pohodě.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 18:56

Pinot Noir :-)) a zkoušelas to jak kočce léky? zabalit celýho do deky od krku dolu, muž bude držet a ty šmikat:P

​takhle cistili dceri slzny kanalek, bylo ji asi 5 mesicu. Cca do trilet strasne rvala pri pohledu na bily plast.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 19:03

andulka01 to je krasna fotka s osvetlenym Hradem! A neboj, unava prejde, dej tomu cas.

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 20:22

continuity Tak ten je mega!!  U nás po sněhu ani památky....

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 20:55

continuity bozi snehulacek

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 21:00

Catherinne zubař úplně v klidu, včetně vrtání. Vlasy bohužel jen maminka. Taky mám privilegium v utírání zadku, když jsem doma, tak tatínek nesmí

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 21:06

continuity v Dejvicích nic, ale dnes jsme si udělali výlet na jižní mesto a snehu skoro jak na horách. Děti sankujou jak o život, v lese lidi na běžkách, my si užili super válení ve sněhu a postavili pět sněhuláků.

Bohužel cestou domů jsem uklouzla a narazila si pekelně loket, bolí to děsně. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 21:27

Len Ještě že mám jiného zubaře než děti, takže se můžu tvářit, že to nic není, když se mě to netýká

Vidět mě v reálu, tak tam ani nepáchnou. A to nemám tak strašný zkušenosti, ale to, jak mi jednou před lety zubařka cinkla o nerv, když mi páčila uvolněnou plombu, to mě bude děsit do konce života. 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 21:54

continuity Jee, sníh... Tady nic :-( Akorát toho využil muž a vlezl do skorovypuštěného bazénu. No a dítě samozřejmě taky, naštěstí jen po trenky

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 22:13

když nebude úplně hodně pršet, tak myslím, že tam vydrží až do jara.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 22:33

continuity ti jsou