continuity pěkné fotky
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity super snehulak a mas moc hezke holky :) vzdycky kdyz jsi psala, co vsechno podnikate, tak jsem si nejak myslela, ze jsou o kousek starsi.
Vilemina překrásná fotka!!!
continuity taky jsme měli velkého, za večerního šera nám ho (na sídlišti) zbourali nějací adolescenti- muž slzel smíchy, když mi vykládal, jak na to s holkama přišli a holky jim nadávaly z otevřeného okna - "vy, vy hulváti (velká)... já vás ozthnu a snim (malá)" . Ten váš malej sněhulák je ale úplně ňu ňu ňu!
Mně teď dělá radost BBC6 a jejich tribute "Bowie 5 years on". Akorát si to budu muset pustit do sluchátek, páč škeble půjdou dokonale vysáňkovaný a sněhem vyválený do hajan.
Lamicka já je mám už docela velké, bude jim 12 a 10, oni jenom ne a ne vyrůst. Jak řekla jednou mladší: strejdo, mně to rostení zatím moc nejde.
Díky všem za pochvaly sněhuláků i děti, celkem nemám zásluhu ani na jednom. ![]()
U nas vcera takhle, zatimco my se flakali na bezkach

Tak nasi s kopretinama staveli jak o dusu

Dneska mi udělalo radost, že jsem si SAMA změnila ikonku. Napočtrnacté, ale sama:))
Včerejší běžecký výlet do Brdských lesů vyšel skvěle![]()
Catherinne To je krásný! ![]()
Catherinne kde si byla? My na Skalce, ale teda museli jsme utéct z hřebene, dost lidí a uklouzane spíš na běžky.
Sweet Potato Včera jsem seděla hodinu na balkoně. 3 hrdličky, dvě sýkorky a nespočet vrabců domácích a polních. Ty jsem do té tabulky střelila od oka, to hejno se fakt spočítat nedalo![]()
Procházka a jsem ráda, že jsem vylezla, protože při cestě zpět jsem zvedala souseda, kterýmu to podjelo a padl na záda, 75 let, žádná sranda.

Kan Catherinne rasaNori Krása! V takových chvílích mě fakt štve to naše Polabí, sníh žádnej, lesy žádný... Musíme o víkendu vyrazit taky někam, tento to nevyšlo.
rasaNori Catherinne Kan krasny!Zavidim vsem co maji snih,kdyz uz ta zima musi byt.![]()
continuity v tom vojenském prostoru, myslím, že muž parkoval v Zaječově. A teda kdo rád na kolo, tak to tam musí být v létě taky paráda. Samozřejmě, jsou tam hlavní trasy, kde byli teď na běžkách, ale ty pěšinky, co jsme probíhali my, tak tam jsme nepotkali živáčka. Hodinka od Prahy a taková nádhera.

Mulen Já nepočitala, ale přišla jsem na to, že se musí člověk dívat v tu správnou dobu (nevím jakou). Většinou tu máme jen pár ptáčků, ale třeba onehda kolem oběda tu bylo k deseti druhům a dohromady určitě přes 50 ptáčků. Akorát na krmítku ji jen pár, ostatní čekají ve frontě na okolních větvích.
Jsme negativní ![]()
brrr taky jsem asi dvacet pět minut čekala, než se vůbec nějací objevili, ale pak se to tam hemžilo jedná radost. U nás nejvíc bývají dopoledne.
A gratuluju![]()
brrr gratuluji.
Mulen continuity Dík. Jsme negativní všichni dospělí až tedy na otce. Tomu se objevily příznaky půl dne po očkování.
P.S.: Už to zapíjíme!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.