Ne dnes, ale včera jsem uklidila a protřídila úplne komplet celý šatník a botník. Dost nekompromisně, tentokrát letěly i sluneční brýle, nějaká bižu (na kterou jsem stejně alergická), boty a hlavně! "věci na doma".
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Gratuluju, Vás bych tady potřebovala....nemáte chvilku na čistku u nás? ![]()
Jako klidně, ale nesmíte smlouvat. ![]()
snad všechno neukryju předem!!!
![]()
Věci na doma!! nejhorší položka! nedávno jsem si uvědomila, že některé kalhoty, mikiny, svetry a trička na doma jsem neměla oblečené doslova několik let. LET. A přesto jsem to furt nevyhodila ![]()
já nedávno vyhodila asi patnáct takových těch reklamních trik, nechala jsem si jedno. nějak jsem se o tom zmínila muži a ten se málem vyvrátil. přitom mě nikdy v žádným nemohl vidět oblečenou, prostě to nenosím. tak k čemu to mít doma?
To mě baví, to vaše "vyvracení se" Vždycky si představuju dvě varianty, jak z kořenů, tak naruby :-)
Já nikoho naživo totiž neznám, kdo by to používal.
jejda:-)) (to mě zas naučila jedna kolegyně, všichni okolo z toho byli vedle, prej "jejda" řikal maximálně tak mirek dušín:P vyvrácení je myšleno (asi) z těch kořenů, jinak bych se převracela:P no ale ještě taky často používám že "mě z toho mrskne" ani jedno nevim kde jsem vzala teda
Tak jsem si zkusila říct "jejda" nahlas, divný!![]()
Já ráda používám výrazy, co jsem kde nachytala, některý docela zastaralý. Blbý je, že už začínám taky docela zastarat a tak to nejspíš začíná vypadat přirozeně, se obávám!
Dámy, nebudete mi to věřit. Sedím si tu na gauči, čtu vaši diskuzi. Muž o kus vedle, kouká na cestopis a najednou vece "Jejda!" Vzala jsem si Mirka Dušína!
to dorazil darek pri dite. Mycku dnes sprovoznil muž tím, ze ji rozebral a vycistil filtr. Akorat mu jeden sroubek spadl nekam do utrob a dva vypadly. No uvidíme. Testovací program probehl dobre. Zrovna s myckou jsem spokojena, chtala bych nové jine spotrebice.
gratuluji. Ja probrala úctenky a navody. Jeste chci uklidit ve skrini na potraviny nez pujdu zas do prace.
JEJDA
Kdysi dávno měly děti v PC nějaký program na angličtinu, napsalo se slovíčko a takový ten počítačový hlas bez intonace ho vyslovil. Pak je napadlo psát česká slova a dost se tím bavily. "Co to je" přečetl stroj jako "Kou tou dží" a právě to "Jejda" zaznělo jako "Džéčda".
Tyhle dvě perly jsme si oblíbili a občas je používáme.
Právě! Já zas dělala to, že jak jsem těch hader na doma měla spousty, tak jsem měla vytažený naráz 2 svetry, mikinu, 2 trika, no prostě hromadu na hromadě. Vyřadila jsem 2 ikea tašky, ale teda byly v tom i spodní prádlo a spousta dalšího.
continuity Tak to také gratuluji. To jsem dělala minulý rok při stěhování.
je to ale stejně super pocit, co, když se takhle člověku podaří něco vytřídit a vyhodit, co třeba i delší dobu odkládal...
Objevila jsem nedávno na fb pro mě hodně zajímavý stránky - Vintage et industrial - jsou tam různý starý krátký filmy - nadchla mě ruční výroba čokoládových bonbonier nebo výroba globusů, ale těch pokladů je tam spousta
Vyvrátit se používám zcela běžně. :-) Jejda občas. Napsané to vypadá divně, ale když se to řekne ve správný čas a se správnou intonací, tak to myslím docela sedí.
Jehelníček Sweet Potato Jako znalec Rychlých šípů vás musím trochu usměrnit, "jejda" používal především Rychlonožka :-) (konkrétně teda hlavně spojení "a jejda")
Jinak vyvrátit se používám normálně a vůbec mi to nepřijde divné, asi zase nějaký moravismus? Mrskne mě z toho taky znám, ale používám spíš mě střelí. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.