Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 10:14
Reakce na Potrefenáhusa:

Je! Mám z toho opravdu radost, nemůžu se teď na svůj štendr vynadívat. 

Akorát je mi líto přítele mojí kamarádky. Jsem jí volala, jestli se nechce stavit, že jsem třídila oblečení. No a ona je právě taková ta věčná sběračka. Tak si odnesla jednu celou tašku ikea plnou krámů. Takové to:,, Uka, ale jo, kabelek mám málo. Svetr? Jasný, beru." Musel mít hroznou radost, když se zjevila ve dveřích.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 10:15
Reakce na nellielovett:

na domácí věci se taky hodlám vrhnout, nemám jich přehnaně moc, ale stejně o něco víc, než bych chtěla. snad to stihnu ještě do vánoc... 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 10:26
Reakce na nolita:

Ono 2 ikea tašky zní hrozně, ale v tom fakt byli i boty, oblečení, atd. Domácích hader si myslím takových aspoň 15 triček, 2 tepláky, 2 mikiny, svetr, ale i ponožky. Já ty věci na doma docela skladovala, asi mi bylo líto vyhodit trička, která už mi přišla krátká na normální nošení, trička z festivalů, od někoho..

Teď mám 4 úhledné komínky, bez rukávu+košilky, s krátkým, s dlouhým a na doma, vždy po pár kouscích. Jen teda bílá trika no..těch mám docela dost, ale všechny nosím.

A trvalo mi to asi 2,5hod, z toho nejdélo trvalo spodní prádlo a pončuchy.

Online Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 10:30
Reakce na nellielovett:

já jsem teď taky vyhazovala a bylo toho cca stejně, ty 2 ikea tašky. Ještě by to teda sneslo trochu. S botama mi to jde hůř, těch mi je líto, i když už je třeba nenosim. Ale taky jsem se teď překonala a pár jich vyhodila. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 10:31
Reakce na nellielovett:

já si na to vyhradila tak hodku, někdy večer asi... tak uvidíme. je fakt, že takové ty drobnosti typu prádlo, ponožky, punčochy fakt zaberou nejvíc času, ale to už jsem naštěstí udělala relativně nedávno v rámci šatníkové čistky. jen mi teď přijde, že jsem zbytečně moc věcí přesunula do sekce domácí, že to nemám šanci všechno nosit, takže to poletí :-) ale jsou to samé velké věci, co půjde raz dva... 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 10:37
Reakce na nellielovett:

Kde prosím kupujete bílá trička? Nějak nemůže narazit na žádné, co není průsvitný hadříček.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:00
Reakce na coralline:

Nejlepší trika mám wolfgang, ale ty jsou spíš oversized. Některá jsou Esprit, HaM (ale to je potřeba fakt mít štěstí a narazit na správnou kolekci, což se mi vždy stává u posledního kousku, který už se pak nevyrábí), teď mám 2 z Manga, ty jsou docela dobré, zatím drží. Promod.. Ale také stále hledám. Ještě pecka je stálá hledačka bílých triček, třeba vám i ona poradí.

Offline Tak Betty
6134 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:10

Já docela často používám slovní obraty "mě z toho šibne" a "potěš koště". A určitě i pár dalších podle situace.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:16
Reakce na Tak Betty:

Já teď zrovna použila, že ,,by mě z toho škráblo".  

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:27
Reakce na nellielovett:

Díky. Zkusim to Mango, nějak tam nechodim, ani nevim proč. V ostatních řetězcích jsem právě měla vždycky smůlu, všechno hadříky.

A oversized věci nemůžu, jsem prcek, tak bych vypadala, že jsem si to pučila od maminky

Já jsem svoje zatím nejlepší bílé tričko ulovila v Orsay, dokonce za pár korun ve slevě. Ale už je to dávno, od té doby je samozřejmě nemají. Měla jsem je tenkrát vykoupit všechny.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:32
Reakce na coralline:

Já je teda objednávám přes eshop, v obchodě jsem snad žádné neviděla. Objednala jsem víc typů, co se mi nelíbilo, tak jsem odnesla na prodejnu.

Haha, od maminky jsem si mohla půjčovat věci, když mi bylo tak 13 a měla jsem o 15 kilo míň.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 11:35
Reakce na nellielovett:

Aha, no přes internet, to se můžu rovnou vsadit, že mi nic nebude sedět Ale když se to dá odnést na prodejnu, tak se snad odhodlám.

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 19:09

Velkou radost mi dneska udělalo, že už ví , co koupit anglickému ženichovi!

Dcera řekla, že miluje český med, takže med je jasný! K tomu zrcadlovou knihu - Jonathan Livingston Racek, ten bude ideální. A má rád bylinné věci, tak nějaký kosmetický výrobek - třeba olej, z české bylinné kosmetiky!

Huráááá! Mám vyřešeno! Ufffff..

Online Sweet Potato
40301 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 19:24

Dítě se probojovalo (se školním týmem) do finále dětské "NBA"! Byly to neskutečné nervy, mám vyřvané hlasivky a asi dnes neusnu.

Online Garfie
28544 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 19:34
Reakce na Sweet Potato:

To je teda adrenalin!!! Gratuluju moc! 

Dadoo Moc hezké dárky, mě by potěšily a to ani nejsem Angličan! :-)

Online Sweet Potato
40301 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 19:55
Reakce na Dadoo:

Super! A co k medu nějakou medovinu? Kosmetiku s propolisem?

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 20:06
Reakce na Sweet Potato:

Hele.. ta medovina je dobrý nápad!

Udělám balíček - med a knížka jsou jasný. A k tomu bud nějaký ten olej, nebo koupím tu medovinu. Dooobrý! To se mi líbí. Osladit život medem, přečíst si přitom knížku a namazat se  Mám ráda kompletizované dárky.

Online Sweet Potato
40301 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 20:17
Reakce na Dadoo:

V tom případě se přimlouvám za Dolskou, ta je nej. Na zdraví!

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 20:28
Reakce na Sweet Potato:

Kde se kupuje?? Zítra vyrážím do velkoměsta, že bych to někam šmejkla ;-) Na Heuréce jsem našla jenom mandlovou. Je i "normální", nemandlová??

Online Kokoska
34905 příspěvků moje polička 08. prosince 2016 20:41
Reakce na Dadoo:

Já kupuju Těchonickou andělskou, bývají na trzích na Míráku.

Dávají ochutnat, nemusíte kupovat naslepo :)