Hurrááá!![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zkuste pleva.cz, spousta výrobků z medu.
Dneska mi udělal radost vnouček, měla jsem ho na hlídání. Na hřišti se mi schovával za keříky a vždycky vykouknul a udělal BA! BA! (= baf) a hrozně se smál. Je to psina, jak "není vidět" a má radost, když se lekám a jásám, že se neztratil.
No, nám ji vozí přímo z Dolu, tak bohužel neporadím. Samozřejmě nemandlovou. Lovu zdar!
Díky díky, medovinu prý škrtáme. :-) Děkuji za pomoc! :-)
Plevu ukládám, děkuji! :-)
Dík. Byl to strašný nervák. Prostě bomba. Medvědi fandili! A sklidili všeobecný úspěch. A známá měla cestu kolem tebe, prý moc sympatický obchůdek!
Ono 2 ikea tašky zní hrozně, ale v tom fakt byli i boty, oblečení, atd. Domácích hader si myslím takových aspoň 15 triček, 2 tepláky, 2 mikiny, svetr, ale i ponožky. Já ty věci na doma docela skladovala, asi mi bylo líto vyhodit trička, která už mi přišla krátká na normální nošení, trička z festivalů, od někoho..
Teď mám 4 úhledné komínky, bez rukávu+košilky, s krátkým, s dlouhým a na doma, vždy po pár kouscích. Jen teda bílá trika no..těch mám docela dost, ale všechny nosím.
A trvalo mi to asi 2,5hod, z toho nejdélo trvalo spodní prádlo a pončuchy.
nn, dve ikea tasky, to je u me teprve tak na rozjezd
gratulace! Hlavne diteti
teda
kdybych ja vyhodila dve IKEA tasky ( a nebyly by to zrovna kabaty), tak nemam v cem ráno do práce.
Tak už je to jasný, to bylo díky medvědům, fandit, to by jim šlo! ![]()
![]()
Dolská medovina - dole na stránce je seznam prodejních míst. A já budu těsně před svátky náhodou za rohem na Praze 6!
Fakt? Tak to bych do vás neřekla.
Dnes mě potěšil film Anděl Páně 2. Po dlouhé době se mně dvojka něčeho líbila snad víc než jednička. Odcházela jsem z kina, asi jsem se usmívala jako dement, lehce slzy v očích a bylo mně moc dobře na duši. S kamarádkou jsme se shodly, že je škoda, že se v kině netleská.
Tak to ráda slyším. Mně se jednička líbí a měla jsem strach se na dvojku podívat, abych nebyla zklamaná :)
Cože? Dvojka je teda pěkná blbost! Herci a celebrity v roli světců příslušných jmen, s trapnými přímočarými narážkami na zvyky a pranostiky s nimi spojené, z nichž nejtrapnější byla Bílá se svou zpěvánkou, u některých scén jsem měla dokonalé deja vu, nenápadité opakování prvků z jedničky (prosby svatých o pomoc, zjevení v kostele), a co je nejhorší, zcela nepovedený příběh, kde není žádný důvod, aby to skončilo, jak to skončilo, resp. mohlo to tak skončit hned na začátku a pohádka ani nemusela být - jak někdo napsal, Dyk ex machina. Navíc nesnáším Vicu Kerekes a Gott už by proboha neměl zpívat.
Dávám 2* z 5.
zde s tebou pro zmenu zas jednou souhlasim;-)
jen dodam, ze nesnasim trojana. njn, dobre mi tak:-)
Hlavní je, že na opravdu důležitých věcech se shodnem, což :D
jojo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.