Ha ha, to by se ti líbilo, co? Hybaj uklízet!!! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Gratuluju!
Diky moc ![]()
Tak to vypadá na práci Vašich snů ! Tak ať Vás naplňuje a jste úspěšná.
Paráda, přeji vám to! ![]()
Diky moc, damy ![]()
gratuluji, at se dari a hlavne at te to bavi!
Moc diky ![]()
Mám radost z dobře odehraného vystoupení a pochvaly od učitele u jedné dcery a jedničky z fyziky u druhé. I proto, že pro zbytek třídy ta písemka z fyziky dopadla hodně špatně. Tedy ne, že bych jim to přála.
Uklidila jsem detsky pokoj - roztridila hracky, par jich odlozila k babickam, roztridila boticky a kabelky pro Barbie, vsechny drobnosti jsou v krabickach, vsechny stolni hry a puzzle zkontrolovany, rozdeleny. Postele prevlecene,periny vyprane, zarovky zavesene.
Jeste vycistit koberec, dcera totiz vcera v noci pozvracela cely pokoj, takze jsem ten pokoj uklidit musela
Hurá, dneska mi přijde obleček na cvičení, pak obleček na psa a konečně jsou k vyzvednutí nějaké ty vánoční dárky - dneska se teda urodilo! :D
dnes mi udelalo radost, ze jsem si pod vlivem diskuze o architekture v jinem vlakne prave udelala seznam budov, ktere bych v berline chtela videt (mimo jine panelak podle projektu le corbusiera nebo dum od mies van der rohe). uz se tesim na jaro a na vylety!
Mohla byste sem ten seznam dat? Mam v planu se jet do Berlina podivat, tak by mi to udelalo radost
Dekuju
Hurá, byli jsme na Hospodkém kvízu a náš tým překonal o půl bodu dosavadní místní rekord!![]()
rada! ja si rikala, ze to bude v lete fajn na vylety ... zajet tam a pak si nekde kolem dat kafe.
zatim mam (to jen tak na co jsem si vcera vzpomnela ze jsem chtela videt a jeste nevidela):
- archiv Bauhausu
- Neue Nationalgalerie (Mies van der Rohe, ale ted se rekonsttruuje, takze je zavrena)
- panelak od Le Corbusiera v Charlottenburgu http://www.corbusierhaus.org/
- barak od Miese van der Rohe v Lichtenbergu http://www.miesvanderrohehaus.de/
- panelak od Waltera Gropiuse v Tiergarten https://en.wikipedia.org/wiki/Walter-Gropius-Haus_(Berlin)
- Bootshaus Elektra od Le Corbusiera (ranej navrh)
Zajimavy, jak tu dlouho bydlim, tak jsem tyhle veci uplne vytesnila. kdyz jsem minulej rok byla na par mesicu v barcelone, tak jsem zajimmavy stavby obihala furt, tady to nejak zanedbavam.
Jeste teda co je dobry, pokud mas rada mestskou architekturu, tak se projit centrem, zacit na Hallesches Tor, pak jit na sever Friedrichstraße, dojit treba k cestkemu velvyslanectvi a pak zamirit smerem na Potsdamer Platz. Za hezkyho pocasi super mestska prochazka.
no a pak jeste uplne z jineho soudku: Rixdorf, aneb Bömisches Dorf - puvodne vesnice, kam se bitve na Bile hore odstehovali protestansti uprchlici z ceskych zemi. dnes je to mestska cast Berlina kolem Richardplatz a Böhmischer platz, je tam i ulicka jana husa (jan-hus-weg) :D cela ta cast kolem Richardplatz je takova prijemna, da se tam fajn najist a vypada to tam trochu jak na nejake vesnici, i kdyz to je uprostred mesta.
Na minulou sobotu jsem měla koupenou jízdenku na Leo Express do Ostravy, no samozřejmě jsem zaspala, takže asi 20 minut před odjezdem vlaku jsem volala na jejich linku, že chci jízdenku stornovat... A dnes mi od nich skutečně došly peníze zpátky a berou si jen 30 korun jako manipulační poplatek. Po letech s Českýma drahama se nestačím divit!
Donutila jsem se vyřešit několik věcí, které odkládám už týdny a mám ze sebe dost velkou radost. Všechno to papírování kolem banky, spořitelny a pojišťovny, co jsem pořád odsouvala, jsem zvládla asi za dvě hodiny komplet. A navrch jsem registrovala dítě u pediatra. Jo!
A já mám radost, že jsem vyřešila dárek pro zetě! Většinou dárky plánuju ráda, u všech vím dávno dopředu, ale s ním je to těžký. Koníčka má literaturu, ale knížek má stohy. A to doslova.
Nakonec jsem mu ušila mikinu v jeho oblíbený barvě, třeba ji aspoň na doma unosí :-)
(už jsem chtěla kupovat jedlý dárky, jenže veganský, to taky není jen tak...)
Jupíí! Fakt se mi ulevilo!![]()
A mám radost z vašich radostí, fakt! ![]()
Na zacatku tydne jsem si vsimla, ze jsem dostala podezrele malo penez za dobu, kdy budu na dovolene. Hned jsem sla za sefovou, ktera ale taky netusila v cem je problem. Tak jsem volala do ucetni firmy a je to vyreseno! Doplati mi cca 700 euro!
Takhle pred Vanoci to obzvlastne potesi ![]()
A vcera vecer jsme byli s manzelem a dvema prateli na super predstaveni akrobatickeho cirkusu. Vcerejsek se proste povedl ![]()
Za jeden den jsem nakoupila všechny vánoční dárky pro 11 lidí. Na to, kolikátého je, to v obchodech v centru Prahy nebylo tak zlé, dokonce se na sebe lidi usmívali... Zakončila jsem to v Naše maso, kde jsem se musela odměnit a tam jsme si dokonce s cizími lidmi přáli šťastné Vánoce :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.