Asi zdaleka ne každá žena by takovéhle překvápko ocenila, ale on snad věděl, co dělá.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ano, věděl, co dělá :-) O svatbě mluvili, že jednou jo, jen nebyl nějak čas a pro ni nebyla svatba středobodem vesmíru. M říkal, že ho v první chvíli sice chtěla zavraždit, ale když ji prý upozornil, že už se to stejně zastavit nedá a že rodiny jsou na cestě, dala mu milost. Ono to bylo překvapení i pro ty jejich rodiny.
Šaty měla úžasné, on věděl, co se jí líbí. Viděla jsem svatební fotky a byla to opravdu nádherná svatba. Všichni čekali v nějakém hotelu/zámečku, v zahradě, na ně, kdy se objeví a oni najednou vešli ve svatebním. Obrovské překvapení! A radost. Navíc bez stresu z příprav.
nejhorší to bylo prý na matrice. Matrikářka nechtěla bez nevěsty. Nakonec musel přísahat, že nevěsta necukne, že to dodatečně schválí a podepíše.
Bylo to nádherné, romantické gesto od něj.
Tak já také nejsem na romantické pičičinky a tanečky okolo. Ale vybrat si šaty a těšit se na to.... to by mě asi mrzelo. A taky bych měla pocit nátlaku. Ale hlavně, že jim se to vydařilo, určitě to myslel dobře a jeho kvality to bezpochyby nesnižuje.
Haha, jediné, co mne na mé svatbě zpětně mrzí, že jsem si nevyzkoušela víc šatů.
Moc krásnej příběh. Vlastně oba dva! ![]()
Když už spolu žili tak dlouho, že měli dvě děti, asi je to trochu jiná situace, než svatba takříkajíc z domu od rodičů. A pokud to stejně plánovali, tak jaký nátlak? Asi bych se v první chvíli lekla, jestli všechno zařídil dobře, ale určitě bych se uklidnila, kdybych viděla šaty podle mého vkusu. Suma sumárum - brala bych to a byla ráda, že to mám bez stresu.
Tak ten první příběh je úžasný zvlášť po tom, co si vaše rodina teď prožila
.
A já starej romantik beru i to překvapení v podobě svatby v té dané situaci.![]()
rozarka Souhlasím, že z jisté části to na něj vliv asi mělo, že sám má postiženého člena rodiny. Člověka to ovlivní, to je jasné. Ale jak ze zkušenosti své, tak i z mého okolí jsem si jistá, že ten empatický základ v něm určitě byl už před tím.
takova prizemejsi radost. tango argentino od 1:20
Som si dnes ráno uvedomila, že sú to tri mesiace čo som odišla z nenávidenej, otrasnej a stresujúcej práce. Vlasy mám oveľa hustejšie, pleť sa zlepšila, nebolieva ma žalúdok a hlava, cítim sa šťastne a hlavne neprenášam stres a nervozitu na ostatných. Mám z toho ohromnú radosť, hlavne som to mala urobiť už dávno.
Gratulujem!!!
Včerejší telefonáty:
"Čím se myjou okna?" (Zkus vodu...)
Za minutu:
"Jakým hadrem?!" (Růžovým!)
Za půl minuty:
"Kde je?!" (Zkus mrazák!!!)
Ale dobrá věc se podařila, pravá láska zvítězila, tralala... a když jsem přišla domů, přes okna bylo i vidět! ![]()
![]()
Tak to je super
, gratulujem. Ja som bola v totožnej situácii minulý rok. Po zmene práce je zo mňa iný človek.
Jo, tak to chodí
![]()
S kvalitním poradcem v zádech/na telefonu zvládne umejt okna kdekdo![]()
Včerejší telefonáty:
"Čím se myjou okna?" (Zkus vodu...)
Za minutu:
"Jakým hadrem?!" (Růžovým!)
Za půl minuty:
"Kde je?!" (Zkus mrazák!!!)
Ale dobrá věc se podařila, pravá láska zvítězila, tralala... a když jsem přišla domů, přes okna bylo i vidět! ![]()
Tak to buďte ráda, že Vám je ta osoba nepřetřela růžovou zmrzlou flákotou masa :-)
moje postovni schranka ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.