seš dobrá!![]()
já měla chvíli "Paráda! Přečetli jste si všechny zprávy v doručené poště." ale to jen v soukromé. a už to taky nepla:-/
seš dobrá!![]()
já měla chvíli "Paráda! Přečetli jste si všechny zprávy v doručené poště." ale to jen v soukromé. a už to taky nepla:-/
Moja mama ma neskutočne prekvapila s vianočným darčekom, kúpila mi všetky diely mojej obľúbenej knihy...naozaj som mala slzy šťastia v očiach po rozbalení darčeka...asi najlepší darček, ktorý som kedy dostala ![]()
dnes mi urobilo radosť, keď som sa postavila na váhu, a zistila som, že mám o pol kila menej ako pred sviatkami ![]()
Jak se to dělá?!
Mě dnes ráno potěšil - poměrně fešáckej a nikoliv nad hrobem - řidič autobusu, když jsem kolem něj vystupovala: "Super sestřih, mladá pani! " ![]()
sama som z toho bola prekvapená :-) nič som si neodopierala, ale jedla som len vtedy, keď som bola hladná, a len potiaľ, aby som bola najedená, nie prejedená, tak to ma asi zachránilo plus na návštevách nám nič nenúkali ![]()
Já mám obrovskou radost z toho, že naše hvězdička konečně vykoukla na svět. Čekali jsme na ni od Štědrého dne, kdy měla termín. Asi se ještě potřebovala načančat, v tom bude po mamince :). Obě jsou v pořádku a to je pro mě největší vánoční dárek, i když po Vánocích...
Gratulujem
!
Díky.
To je úžasný důvod k radosti! Gratuluju ![]()
Děkuji, je, je krásná, samozřejmě :)
Ať holčička roste ve zdraví a k radosti všech, gratuluju.
Gratuluji :-) Ať z ní máte jen radost :-)
Hvězdička, to je pěkný... ![]()
Díky. Je to moje třetí vnouče... nicméně - i když to asi patří spíš do přiznání - prožívala jsem ten porod mnohem víc, než když se narodily první vnoučata... protože je to od dcery. Tím nechci říct,že by měla ty dva starší prcky méně ráda, jsou úžasní, ale prostě tohle jsem prožívala víc. Víc jsem se bála. Trochu se za to stydím... Zajímalo by mě, jestli to mám tak jen já. Kdoví.
Nemáte.
Díky. Jsem klidnější.
gratuluji, tolik radosti na závěr roku. Jinak myslím, že to budu mít stejně s dcerou . I když u nás je to možná i tím, že možná budoucí snacha je taková ženská krev a mlíko, rázná, se vším si poradí. Dcera je jak věchýtek a strašně křehká a zranitelná osoba. Nevím teda po kom v naší rodině...
U nás je to podobné. Ale taky jsem měla o snachu strach, to ne že bych neměla, jen prostě jsem neměla takový. Díky za milá slova.
Mám známou, která má 4 syny a dceru, už asi celkem 13 vnoučat, a má to přesně jako vy. Ne, že by měla děti od dcery radši, ale všechno kolem nich nějak víc prožívá. A taky prý dceři se líp říkají rady a připomínky, než snachám :D
Já to tak trochu zažila i u vlastní tchýně. Ona nebyla špatná, ale ten rozdíl tam prostě byl cítit, byť jen maličko. Teď mám hrůzu z toho, abych to nedělala taky, to bych opravdu nechtěla. Budu si to muset sakra hlídat. Na druhou stranu, snachu mám úžasnou, je opravdu hodně šikovná. Mám ji moc ráda. Tak snad to zvládnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.