Mam radost, vcera jsem mela od kamaradky nahlaseny vecer s prekvapenim jako darek k narozeninam. Nakonec se z toho vyklubalo divadlo, yasmina reza - zivot na trikrat. Moc dobra hra a super zazitek, miluju prekvapeni! :)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Nasněžilo. Je to mokrý, načechraný sníh. Já zimu nesnáším, vždy trpím a čekám na jaro. Jedinou výhodu zimy vidím v tom, že toho víc přečtu. Ale dnes jsem stála na zahradě, dokončovala úklid, začalo to padat, vše bílé a najednou se rozhostil takový klid a mír... Nádhera.
...jo, Tvé dva poslední řádky - také to mám moc ráda...
Velice velmi mě potěšilo nevypadávající skypový připojení, který mi umožnilo v přímým přenosu sledovat zřítelnici a její vánoční volejbalový match. Aspoň doufám, že jsem v těch maskách a kostýmech fandila tý pravý ![]()
Můj bratr má skutečně dlouholetého kamaráda, víc než 25 let. Studovali spolu střední. Po letech se jejich cesty profesně rozešly, M začal podnikat a dost úspěšně. V kontaktu jsou pořád. Má krásnou žanu, moc pěkného syna a těžce postiženou dceru. Dělají pro ni první poslední. Naštěstí na to mají.
Brácha má roztroušenou sklerózu. Kvůli tomu přestal "dělat do kytek" a věnuje se jen psaní. Před časem se dostal do nějakého výzkumného programu a byl mu zapůjčen takový aparátek na nohu, který vydává el. impulsy a stimuluje svaly k pohybu. Moc mu to pomáhalo, kulhal podstatně méně a mohl i na procházky. Bohužel ho musel vrátit. 130 tis. na vlastní ted dohromady nedá.
Nedávno byl M s celou rodinou u bráchy na návštěvě. Hodně si povídali, M vyprávěl, jaké přístroje a jaká ulehčení pro dcerku shání.
Brácha se mezi řečí zmínil o aparátu, který vyzkoušel a který mu dost pomáhal.
Po asi dvou dnech M volal, že s manželkou to doma probrali a že mu ho chtějí koupit. Bráchovi vyrazili dech, ale odmítl, že to je příliš velký dar.
M ho PROSIL, aby to neodmítal, že ho potřebuje, at si to znovu promyslí, že to jsou pro ně jen peníze a pro něj znásobená kvalita chůze.
Pak se po pár dnech sešli a brácha řekl, že to přijme.
M ho chytil za ruku a DĚKOVAL MU. Ano, opravdu mu děkoval, že mu to může koupit.
Neuvěřitelné.
Jsem si říkala, že brácha najednou zase nějak lépe chodí.. ![]()
To je krasny pribeh takhle pred Vanoci ❤
Co na to říct? Je to prostě skvělé!
úžasné, normálne mám z toho zimomriavky :-)
Tedy, mráz po zádech a slzy v očích. ![]()
úžasné!
Krásný příběh. Povzbudí to po těch rodinných pohřebních peripetiích, že? To vědomí, že jsou i nezištní lidé, ochotní pomoct a udělat radost.
Asi právě proto,že má sám postiženého člena rodiny,ví,co to obnáší.Dokáže se vcítit do situace. Ten,kdo je toho ušetřen,často ani netuší,jak je taková péče nákladná a psychicky vyčerpávající. Ráda bych věřila,že se karta obrátí a oplatí takovou dobrotu.
To je nádherný príbeh ![]()
Krasny pribeh. Mam z toho slzy v ocich.
Těší mě, že vás to taky těší :-) Brácha to vyprávěl na obědě po pohřbu. Byl to opravdu balzám na duši.
M je úplně skvělý chlap, velice vtipný, srdečný. Velice vtipný...
Před lety takhle povídá v sobotu ráno své přítelkyni (se kterou měl už dvě děti), aby vstávala. Ona na to, že se jí ještě nechce, že si přispí. A on na to, že by asi měla. Že on by ráno vstal raději dřív, kdyby měl svatbu..
Všechno zařídil sám. Rodiny sezval na oslavu narozenin, vše dojednal, zajistil, i na úřadech to ukecal, i šaty jí obstaral. Prostory, hostinu, fotografy.I ohňostroj o půlnoci. Prostě všechno
Skvělej chlap!
Tak v tomto případě by mě asi kleplo. Přece jen vybrat si svatební šaty a některé dalšíé věci, o to bych nechtěla přijít. Jako překvapení možná hezké, ale připadala bych si jako nesvéprávná. :-)
mně by teda vůbec nevadilo, kdyby to někdo zorganizoval všechno za mě:-) je fakt, že holky se asi na to těší a užívají si všelijaký hlouposti okolo, pro mě to byl fakt opruz, v tomhle jsem nebyla romantická ani jako mládě:P
Asi zdaleka ne každá žena by takovéhle překvápko ocenila, ale on snad věděl, co dělá.
Opravdu mě to dojalo. :-)
To se svatbou už teda méně
Hlavně, kde vzal jistotu, že si ho vezme? Já bych to beztak vnímala jako nátlak, jak se znám!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.