Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Lilly_Ku
4531 příspěvků moje polička 17. prosince 2016 12:10

Mam radost, vcera jsem mela od kamaradky nahlaseny vecer s prekvapenim jako darek k narozeninam. Nakonec se z toho vyklubalo divadlo, yasmina reza - zivot na trikrat. Moc dobra hra a super zazitek, miluju prekvapeni! :)

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 18:17

Nasněžilo. Je to mokrý, načechraný sníh. Já zimu nesnáším, vždy trpím a čekám na jaro. Jedinou výhodu zimy vidím v tom, že toho víc přečtu. Ale dnes jsem stála na zahradě, dokončovala úklid, začalo to padat, vše bílé a najednou se rozhostil takový klid a mír... Nádhera.  

Offline Miru
16769 příspěvků moje polička 18. prosince 2016 20:52
Reakce na Ronna:

...jo, Tvé dva poslední řádky - také to mám moc ráda...

Online barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 22:10

Velice velmi mě potěšilo nevypadávající skypový připojení, který mi umožnilo v přímým přenosu sledovat zřítelnici a její vánoční volejbalový match. Aspoň doufám, že jsem v těch maskách a kostýmech fandila tý pravý  

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 19. prosince 2016 22:34

Můj bratr má skutečně dlouholetého kamaráda, víc než 25 let. Studovali spolu střední. Po letech se jejich cesty profesně rozešly, M začal podnikat a dost úspěšně. V kontaktu jsou pořád. Má krásnou žanu, moc pěkného syna a těžce postiženou dceru. Dělají pro ni první poslední. Naštěstí na to mají.

Brácha má roztroušenou sklerózu. Kvůli tomu přestal "dělat do kytek" a věnuje se jen psaní. Před časem se dostal do nějakého výzkumného programu a byl mu zapůjčen takový aparátek na nohu, který vydává el. impulsy a stimuluje svaly k pohybu. Moc mu to pomáhalo, kulhal podstatně méně a mohl i na procházky. Bohužel ho musel vrátit. 130 tis. na vlastní ted dohromady nedá.

Nedávno byl M s celou rodinou u bráchy na návštěvě. Hodně si povídali, M vyprávěl, jaké přístroje a jaká ulehčení pro dcerku shání.

Brácha se mezi řečí zmínil o aparátu, který vyzkoušel a který mu dost pomáhal.

Po asi dvou dnech M volal, že s manželkou to doma probrali a že mu ho chtějí koupit. Bráchovi vyrazili dech, ale odmítl, že to je příliš velký dar.

M ho PROSIL, aby to neodmítal, že ho potřebuje, at si to znovu promyslí, že to jsou pro ně jen peníze a pro něj znásobená kvalita chůze.

Pak se po pár dnech sešli a brácha řekl, že to přijme.

M ho chytil za ruku  a DĚKOVAL MU. Ano, opravdu mu děkoval, že mu to může koupit.

Neuvěřitelné.

Jsem si říkala, že brácha najednou zase nějak lépe chodí.. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 04:48
Reakce na Dadoo:

To je krasny pribeh takhle pred Vanoci ❤

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 08:06
Reakce na Dadoo:

Co na to říct? Je to prostě skvělé!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 08:57
Reakce na Dadoo:

úžasné, normálne mám z toho zimomriavky :-)

Offline Sweet Potato
40305 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 09:24
Reakce na Dadoo:

Tedy, mráz po zádech a slzy v očích. 

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 11:58
Reakce na Dadoo:

úžasné!

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 12:10
Reakce na Dadoo:

Krásný příběh. Povzbudí to po těch rodinných pohřebních peripetiích, že? To vědomí, že jsou i nezištní  lidé, ochotní pomoct a udělat radost.

Offline rozarka
4211 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 12:41
Reakce na Dadoo:

Asi právě proto,že má sám postiženého člena rodiny,ví,co to obnáší.Dokáže se vcítit do situace. Ten,kdo je toho ušetřen,často ani netuší,jak je taková péče nákladná a psychicky vyčerpávající. Ráda bych věřila,že se karta obrátí a oplatí takovou dobrotu.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 12:58
Reakce na Dadoo:

To je nádherný príbeh 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 14:18
Reakce na Dadoo:

Krasny pribeh. Mam z toho slzy v ocich. 

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 15:19

Těší mě, že vás to taky těší :-) Brácha to vyprávěl na obědě po pohřbu. Byl to opravdu balzám na duši.

M je úplně skvělý chlap, velice vtipný, srdečný. Velice vtipný...

Před lety takhle povídá v sobotu ráno své přítelkyni (se kterou měl už dvě děti), aby vstávala. Ona na to, že se jí ještě nechce, že si přispí. A on na to, že by asi měla. Že on by ráno vstal raději dřív, kdyby měl svatbu..

Všechno zařídil sám. Rodiny sezval na oslavu narozenin, vše dojednal, zajistil, i na úřadech to ukecal, i šaty jí obstaral. Prostory, hostinu, fotografy.I ohňostroj  o půlnoci. Prostě všechno  Skvělej chlap!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 15:55
Reakce na Dadoo:

Tak v tomto případě by mě asi kleplo.  Přece jen vybrat si svatební šaty a některé dalšíé věci, o to bych nechtěla přijít. Jako překvapení možná hezké, ale připadala bych si jako nesvéprávná. :-)

Offline viktorka_od splavu
49313 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 16:00
Reakce na Berta:

mně by teda vůbec nevadilo, kdyby to někdo zorganizoval všechno za mě:-) je fakt, že holky se asi na to těší a užívají si všelijaký hlouposti okolo, pro mě to byl fakt opruz, v tomhle jsem nebyla romantická ani jako mládě:P

Offline Sweet Potato
40305 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 16:31
Reakce na Dadoo:

Asi zdaleka ne každá žena by takovéhle překvápko ocenila, ale on snad věděl, co dělá.

Offline Garfie
28545 příspěvků moje polička 20. prosince 2016 16:32
Reakce na Dadoo:

Opravdu mě to dojalo. :-)

To se svatbou už teda méně  Hlavně, kde vzal jistotu, že si ho vezme? Já bych to beztak vnímala jako nátlak, jak se znám!