Jasně, že zvládnete. Myslím, že to, co popisujete, je úplně přirozené. Vlastní krev je holt vlastní krev...
Holčičce přeji hodně zdraví a krásný život. A Vám gratuluji!
Jasně, že zvládnete. Myslím, že to, co popisujete, je úplně přirozené. Vlastní krev je holt vlastní krev...
Holčičce přeji hodně zdraví a krásný život. A Vám gratuluji!
musim rict, ze se nam hodne moc povedla vanocni dovolena. jak jsem se na ty hory (kvuli loni pochroumanemu kolenu) netesila, tak to nakonec bylo strasne fajn. tri dny azuro a pak kopy snehu.
v Krkonosich je ted pul metru snehu! konecne zima jak ma byt. jedina potiz je v tom, ze ten snih je tam a ja jsem v Praze. ale jestli to vyjde vyrazim tam v patek alespon na otocku.
Dnes poprvé jsem viděla auto s originální espézetkou. Celé bylo vyvedené jako The Mystery Machine (viz ilustrační foto) a SPZ mělo 007 SCOOBY.![]()

![]()
Stálo to před školou, tak jen doufám, že tím nekrade děti.![]()
Neměla by se ti ta kačenka už nadechnout? Vždyť se udusí! Mě to strašně znervózňuje ![]()
![]()
Co to je to F5? Jsem na tabletu.
uff, kačenka se nadechla
Jakože když zmáčknu F5 , tak se nadechne? Ale to na tabletů nemám a do pondělka na PC určitě nevydrží.![]()
nahoře vpravo okýnka s adresním řádkem taková zatočená šipka, ťukni na ni
Mě teda dost znervózňuje, že kačence nevidím hlavu.
Mě teda dost znervózňuje, že kačence nevidím hlavu.
Ja myslím, že chce zostať incognito
....
Lepší?![]()
nahoře vpravo okýnka s adresním řádkem taková zatočená šipka, ťukni na ni
Co prosím? Já vůbec nevím, o čem píšeš. Jaký okynko? Jakej adresní řádek? Omlouvám se, ale jsem tupoň.
lepší, ale ještě o píďu, prosím, teď mlátí hlavou o strop ![]()
Takové to okýnko, kde je teď zrovna napsáno parfumanie.cz. Na jeho konci by mohla být taková šipka do kolečka.
když se podíváš uplně nahoru na okraj displeje, tak tam je napsáno momentálně parfumanie.cz, v takovým okýnku. teda aspoň na všech přístrojích který jsem kdy viděla od telefonu po pc. vlevo a vpravo od okýnka jsou různý značky a písmenka a symbol wifi nebo operátor atak. no a první věc vpravo od nápisu parfumanie.cz by měla být taková šipka, ne rovná, ale jako neuzavřený kolečko, znamená to "aktualizuj"
Teda ale taková dlouhá štíhlá nožka to byla! Tomu se říká podej čertu prst, tomuhle. Chmech.
Já děkuji :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.