Čo vás dnes rozosmialo?
Potrefenáhusa
tady jede LC, ne tady toto a ja zrovna v tezke krizi, honem dalsi stranku....

Potrefenáhusa
Akorát na obrázku je mi to prd platné, já bych to potřebovala ve špajzce ![]()
konzultant(Twitter)@konzultant3
S ohledem na #gdprjsem dnes odmítl sdělit u pokladny CD, kam jedu. Na oplátku mi nesdělili, kolik to stojí a kdy to jede. Bravo
--------------------------------------------------------
![]()
stes Mě ten hůmor na GDPR spíš vytáčí, jednak je to z 90% úplně mimo a ta druhý to nahrává takovejm kreténům jako je např. Václav Klaus ml.
stes Mutziputzi Tohle je hodně mimo, cíl cesty není osobní údaj ![]()
Kokoska asi i je, pokud se týká konkrétní osoby. ale přímo souvisí s poskytnutím služby, takže zpracovat se muže beze všeho jenom na základě smlouvy.
continuity ježiš to ne, to je zlo takovýhle překrucování![]()
Ježiš...vždyť to byla nadsázka![]()
continuity Rohlíky si doufám můžu ještě koupit bez podepsání čehosi o GDPR?
Nadsázku jsem - jak vidim na rozdíl od jiných
- pochopila... ale hned mě napadlo, co s takovým taxíkem?! Dyk tam mají moje jméno, tel. číslo i adresu! A eště vědí, kam jedu!! Proboha!!!
a co taková Česká pošta, ha?
kdysi jsem někde četla/slyšela (?), že pošťáci v terénu sbíraj informace (přímým pozorováním, dedukcí z korespondence), pro případné budoucí využití k cílenému marketingu (má občan xy zahradu? bazén? auto? dítě? dluhy? ...)
tak pokud tomu tak opravdu bylo, snad ty databáze zničili... ![]()
A poměrně dost mě rozveselily dvě tetiny, který jsem potkala za bílýho dne na ulici... Jedna na sobě měla zle upnutý černý lesklý legíny, který prozrazovaly každičkej gram její značný nadváhy. K tomu epesní sandály na vysokým klínku... korunováno ovšem krátkým ostře žlutým tričkem, končícím těsně pod mohutným pupkem - s nápisem pyšně hlásajícím Stressed, but well dressed! ![]()
A druhá, taky poměrně tučná osoba, s mastným přerostlým květákem, v uváleným hadru - původně patrně sukni... na noze rozšmajdaný špinavý křusky, celá prostě zapraná a zanedbaná... Tak ta svět obohatila sdělením I don´t care! Bylo to dost zjevné i bez nápisu ![]()
Trička s textem by se měly nad 15 let zakázat.
Česká pošta je vůbec líheň zla!
barbucha Já jednou potkala taky takovou s nápisem "don't touch me" přes celou hruď :-).
a co, nedotkla ses? ![]()
RoSa Málem jo, potkaly jsme se v MHD...:-)
barbucha Try not to be a cunt mam rada, skoda, ze je to takova handra
Mutziputzi Kokoska jedna vec je, jestli jsou to osobni udaje a druha vec je, jaka administrativa je ke spracovani potreba.
na zeleznici vam pani muze klidne prodat jizdenku kamkoliv bez cehokoliv. ale nemuze sdelit cestujicimu za vami, kam cestujete. podle mne je to v poradku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články