Vlaaa_p tak jsem tam vlezla... náhodou to byla plodná debata
a mám chuť na bublaninu od Ounz
Čo vás dnes rozosmialo?
Já si je jednou zkoušela, když jsem hledala boty k sukni, a pokud je to Rieker tak opravdu pohodlný byly. Aspoň teda v tom krámě, dokonce jsem chvilku o nich i uvažovala, ale nepřenesla jsem přes tu jejich ošklivost.

Já měla kdysi sandály Rieker. Dva bílé pásky, nic zvláštního. Byly to jedny z nejpohodlnějších bot, co jsem kdy měla a vydržely asi čtyři roky neustálého tahání (za studentských let jsem měla tak tři páry bot na jedno roční období
). Koegyně nosí boty Riekr jako jsou na fotce a je moc spokojená.
Candance tyhle boty mi totálně zrasily nohy předminulej tejden, od tý doby chodim v sandálech, obě paty a prsty nahoře na kloubech....nevim, jestli to někdy dám
Malvin Ako ja tiež Rieker môžem (ok, tak ja nie som obzvlášťnasledovaniahodný vzor, uznávam)...začala som si ich kupovať po tom, ako ma totálne zdrbol ortopéd, že tak zničené nohy v takom veku ešte nevidel (niečo po dvadsiatke...nj, 158 cm, 45kg a chcela som aby sa o mňa ľudia nepotkýňali, takže väčšinou lodičky, čím vyššie, tým lepšie) a teda jasan, nielen tie, aj Gabor, Ecco, Camel, Geox + športové tenisky, len na tieto ďalšie, okrem tých tenisiek, som ešte nemala veľmo zdroje...a tiež si pamätám na jedny letné šľapky, čo mi vydržali X rokov včítane prechádzok s deťmi po dunajskej hrádzi a nemálokrát po členky vo vode.
Candance Potrefenáhusa Su to Vagabondy? Len aby som vedela ![]()
tak zde... nehezké jsou všechny, na mysli jsme měla tu šedou dírovanou vlevo dole ...
Uff to sú veľmi škaredé hnusoboty a bohužiaľ tiež ich často na ulici vídavám. To už radšej nech všetci chodia v teniskách, tie si tiež pohodlné.
paktofonika ty moje jo ![]()
![]()
![]()
Potrefenáhusa ja je napoprve mela celej den (jak su stara tak su blba) a teda jak pises.. ale od te doby opatrne zvykam a dobry, jsou fajn
viktorka_od splavu já je nosila vždycky večer se psem kolem baráku a dobrý
ale teďka sem v nich prvne vyrazila na celej den a to nebylo dobrý...![]()
paktofonika no hrozný... a teď už víme, že nejsou ani pohodlný ![]()
viktorka_od splavu můj oblíbenec na insta ![]()
Magráta dodej třešně, upeču ![]()

![]()
Mutziputzi Ja teda videla hned mrda a rikam si, co to je za kampan (CSOB jsem si nevsimla):-D. Dobry!
Karja By to měla ČSOB stáhnout a prodat Fondu ohroženejch dětí, ale to by museli bejt takzvaně proobchodní :-D
ale tak třeba je to sofistikovanější, než si myslíme...
takovej psychologickej test/selekce klientů: kdo vidí HRDÁ, to je ten správnej zodpovědnej klient a uzavře si spoření pro malou Terezku... no a kdo vidí to druhý slovo, pro toho ta reklama beztak neni určená...
Karja Taky jsem napřed viděla, pak se zastyděla a pak teprve přečetla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články