Vy mě tady trošku děsíte
, já jsem (pokud teda moje paměť sahá) nerodila snad nikdy jako dítě, měla jsem dva kluky a od známých, kteří mají holčičky jsem to nikdy neslyšela. Jo, vývoj jde vpřed!
A to od Náti zní teda trošku jako horor!!! Musela jsem si přečíst, v jakém jsem vlákně.![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
No, moja v tom veku nechala rodiť svoju obľúbenú plyšovú žabu...ústami...mi celkom logicky vysvetlila, že to je predsa najväčší otvor, ktorým môže bábätko z bruška von...
Mě dneska pobavila hláška, že tunel Blanka otevře jedině Chuck Norris. ![]()
V novém metru chybí eskalátor, cestujícím na letiště pomůže s kufry nosič
... Ale o apíl prý nejde...
"Během dne budou se zavazadly pomáhat dva, v čase menšího provozu jeden"
No upřímnou. Ten chudák jeden tam brzo vypustí duši ![]()
Jo, patří to spíš do tématu "Co vás dnes rozbrečelo"... 
Zadávam do db informácie o Khloe and Lamar a ich Unbreakable sérii a všetky vyhľadávače na mňa chrlia infošky o ich rozvode
.
Zadávam do db informácie o Khloe and Lamar a ich Unbreakable sérii a všetky vyhľadávače na mňa chrlia infošky o ich rozvode
.
To jsi mě rozesmála ![]()
Já dnes zápasila s Delonem... s tou Japonskou edicí... a vážně jsem si myslela, že těch sedmdesát Samurajů musí být nějaké fejky. A ono ne ![]()
![]()
No, mne takto padal sánka dolu pri Fiorucci, poznala som len ich európske produkty a keď potom vysvitlo, že kúpili nejakú brazílsku fabriku tak som sa prelúskavala portugalčinou (zlaté základy z latiny!) a nechápala, aký rozdiel v štýle!
Nový díl Kanceláře Blaník na Streamu: BIOBABIŠ

Buhehe. Typický výplod štvavé pražské kavárny - vždycky potěší! ![]()
Já tu norskou dvojku miluju. Pak že jsou Seveřani studený čumáky ![]()
Fakt dobrý ![]()
Türku! 
Jsou to veselý kopy
Sleduju je od tý doby, co měli ten strašlivej hit o lišce, kterej si oblíbila veškerá skandinávská mládež
a nedávno mě potěšili při (povinným) sledování švédský kvalifikace na Eurovizi, kde vystoupili "jako host". Je jich plná youtube, a vždycky mě značně rozveselej...
tak ty jsem neznala, ale jsou skvělí! ![]()
To mě těší, že nejsem sama ![]()
To mě těší, že nejsem sama ![]()
Tak se tady bavím půlku odpoledne. To jsem potřebovala.![]()
Tak to nemá chybu
. Jsem to pustila i mamce a i ona říkala, že takhle se už dlouho nepobavila.
![]()
Taky jsem neznala a to se na písničku o lisce s oblibou obcas večer zmitam na podlaze ve snaze trochu posílit atrofovane břišní svalstvo.
Bankomat me dostal, brečím smichy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.