Sweet Potato Já vím....![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie Teprve teď mi dochází to zoufalství mé matky, volejbalistky, sokolky, když mne doma doučovala kotrmelec a chytat balón a protekčně vyběhávala úlevy z tělocviku, aby mi nekazil vysvědčení.
Sweet Potato
Já naštěstí sportovec nejsem, ale musí to být strašný! Já si zase úplně dovedla představit zoufalství té učitelky, když mu dala v první třídě dvojku z výtvarky, je fakt hodná, doma má dva malé autisty, má pochopení....tak to jako muselo být něco!
Garfie A co teprve zoufalství učitelky, ktrá je zároveň vaší matkou a vy ty "její" předměty nedáváte.
Kotoul dozadu, šplh, anatomie ucha 3x za 5. ![]()
Bledule No učit vlastní dítě a naopak, to je peklo, i když je předmět v pohodě!!!
(mě učila máma jeden rok a obě na to nerady vzpomínáme-byla jsem mimochodem jediné dítě, které vyvolala k tabuli!!!)
Garfie Tak ten přírodopis mě neučila máma, ale její kolegyně, se kterou se nemusely a to vyvolání 3x za sebou bylo vyloženě schválně.
Ovšem v tom tělocviku mě měla a tak strašně dávala najevo, že nemám žádnou protekci, že jsem byla nejšikanovanější dítě ve třídě a navíc takové kopyto.
Naštěstí pak šla mamka na mateřskou, a byl klid. ![]()
Bledule mne se jeden rok stavalo, ze maminka, ktera ucila ve vedlejsi tride, si chodila stezovat, ze me slysi jak zpivam falesne. A zakazovala mi zpivat v hudebce nahlas![]()
711990 To jsou ta nenaplněná očekávání. ![]()
711990
šiš, taky hustý!!!
Garfie ale jinak si myslim, ze mit maminku ucitelku, je uplne v pohode. Odmitala se s nama doma ucit a o skole se nesmelo mluvit:D
Bledule No učit vlastní dítě a naopak, to je peklo, i když je předmět v pohodě!!!
(mě učila máma jeden rok a obě na to nerady vzpomínáme-byla jsem mimochodem jediné dítě, které vyvolala k tabuli!!!)
Naše češtinářka měla u nás ve třídě syna, a nesměla ho zkoušet - musel chodit za tím účelem ke kantorovi z "béčka" ![]()
barbucha moje kamarádka učí na vesnický malotřídce a učila postupně všechny svoje tři děti. Teď se jí tam chystá čtvrtý. Jinak to nejde. (A prej jediný dítě, který kdy vytáhla ze třídy a trochu ho zmydlila, bylo její vlastní)
Tak asi se poměry změnily, holt tehdy s těm břidlicovejma tabulkama to bylo těžší všechno ![]()
barbucha vono asi běžně to svoje dítě ve třídě nemáš ani dneska, ale někdy to jinak nejde (když třeba na tý vesnici neni víc tříd ani učitelů)
711990 Já jsem to teda nesla dost špatně, a to i když už máma na té škole neučila. Kantory znala, oni ji, když jsem se snažila něco ututlat nebo zamlžit, zvedla telefon a bylo. Zároveň mi ji občas daly sežrat děti, že se mi nadržuje, a mám neodbytný pocit, že semtam i učitelé.
Sweet Potato jezis to je ale desny! A od maminky teda nefer, ze zjistovala takhle pokoutne :-( u nas se nejak vedelo, ze mi pritomnost maminky ve skole muze maximalne u ucitelu pritizit:D aby se prave nemyslelo, ze mi nekdo nadrzuje.
711990 Tak ono to pokoutně nebylo, to zas ona mi rovnou řekla, že se teda zrovna pana učitele zeptá.![]()
Sweet Potato soudruha;-)
viktorka_od splavu Tak ale teď jsi ji fakt urazila!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje