Ignis No jo, kazdej mame neco ![]()
Mne se nedela spatne ani ve vlnach na lodi... V autobuse nebo tramvaji jsem citavala i ve stoje, kdyz nebylo misto.
Ignis No jo, kazdej mame neco ![]()
Mne se nedela spatne ani ve vlnach na lodi... V autobuse nebo tramvaji jsem citavala i ve stoje, kdyz nebylo misto.
MP Marge Jéžíš loď, dodneška vzpomínám na cestu na Capri jen na trochu větších vlnách.
Ignis Ajajaj! Neco mi rika, ze to neni ta nejprijemnejsi vzpominka ![]()
MP Marge No na plánovanou plavbu okolo ostrova nedošlo, byla jsem ráda, že jsme ostrov opouštěli až večer ![]()
Spokojený pes mi poslal email nabídku na krmivo značky Meowing heads, vtipný! ![]()
To je nějaká odnož psích Barking Heads, ne? ![]()
dzizisketa to nevím, já to brala jako analogii na Talking heads ![]()
viktorka_od splavu to bude ten muj muz, ted se nedomluvi ani s tim hill asistentem. na krizovatce mu to chcipa... do kopce po trave smrdi spojka
mne teda taky, ale jenom obcas a tolik mne to nevyvadi z miry. navic mu to auto porad pise: zastav a dej si kafe, deti z toho maji prdel. nevim jak to dela, mne se to nestalo jeste ani jednou a to jsem obcas ridila i dost unavena.
mame na ty nasi herce jeste i navadec do jizdnich pruhu. jako v Rakousku zlaty, ale tam, kde nejsou jasne cary nebo je jich vic (tc. na D1), tak je to absolutne nepouzitelna vec.
ja vyhody automatu uznavam ve meste v zacpach, tam je to supr vec, ale na tech delsich strekach a hlavne po ruznach horskych blativych silnickach, co casto jezdime my, uz to jak jednoznacne nevidim.
chcípá mu automat
to jde?
to hlášení, aby si dal kafe, mu vyskakuje imo proto, že nejede plynule a systematicky. prostě dělá nesystematické úkony a program to vyhodnocuje jako znaky únavy. třeba se neumí držet v pruzích, pokud to auto sleduje.
nebo se nevěnuje řízení, protože přelaďuje rádio, ladí navigaci a u toho nevědomky sundává nohu z plynu, nebo ho naopak přidává.
já jsem si navaděč pruhů musela vypnout, protože ono to ovládalo i volant, a když jsem v určitých úsecích, kde třeba vím, že je propadlá krajnice, jela hodně při prostředku, abych se tomu vyhnula, táhlo to na druhou stranu. bylo to hrozně nepříjemné a bez této vychytávky se ráda obejdu.
Jiná Realita ja lineasistent v superbu pouzivam, ale to pretahovani se o volant me taky dere. Pred tremi dny mi na dalnici v hustem snezeni hodil brzdu, neb vlocku pred senzorem vyhodnotil jako prekazku
to chces ve 130 km/hod zazit. Letelo vzduchem hodne pohlavnich organu.
rasaNori to je asi i docela blbý pro ty, co jedou v tu chvíli za tebou, co?
rasaNori s hustým sněžením a problémy s elektronickými vychytávkami mám povícero blbých zkušeností, na základě kterých jsem si docela jistá, že do našeho počasí nikdy nebude existovat samohybné auto, které bych chtěla. ať si je nechají v kalifornii.
zalepuje to čidla :/
RoSa ono se asi začíná předpokládat, že i ti za tebou mají autobrzdič a ten bude brzdit dřív než ty. ovšem pokud bude zalepený sněhem, tak blbý pro všechny.
já bych strašně chtěla vidět, jak by si s vánicí a břečkou na silnici poradil nějaký ten v současnosti testovaný samohyb. bez ironie. fakt by mě to zajímalo.
RoSa kdybych to neustala tak by to v tu chvili bylo blby pro dost lidi okolo. Zase diky pocasi na houby jsme si docela drzeli odstupy ale i tak...
Tak není automat jako automat. Hodně mě překvapilo, že i luxusní moderní vozy mohou mít automat typu “golfový vozík”. Kvůli tomu jsem automat dlouho nechtěla, řídím taky “jako chlap”
- u mě to znamená, že jezdím hodně podle poslechu a využívám přirozené setrvačnosti. Nikdy jsem moc nekoukala na otáčkoměr, motor poslouchám a podle toho jezdím. Každý motor je jinak seřízený a některý potřebuje na trojku 30, jiný se dusí nebo naopak řve. Proto jsem automaty odmítala, dokud jsem nenašla takový, který se chová “přirozeně” a miluju ho. Ale nemám problém s klasikou, ani s volantem na druhé straně, včetně jednoho s evropským rozvržením a jednoho s echt ostrovním
Akorát prvních pár minut otvírám dveře. Jento jako jízda na kole. A všem, kteří mají blok nebo je toho na ně moc za volantem přeju, ať to překonají, stojí to za to. Zkuste diesela, pokud automat není dostupný! To auto úplně jinak táhne do kopce, na křižovatce to nechcípá a mnohem lépe to snáší ty přeřazovací chyby. Pro začátečníky ideál (pokud vás teda pak na zkoušky neposadí do Feldy 1,2 benzín
)
NAmofo úplná Junková
Já vám s dovolením naruším motoristické okénko... jaký typ zájezdu byste si vybrali?
![]()

barbucha gay friendly? co se ti nelíbí, super náhodou
barbucha A co lesby..není to genderově nevyvážený??????
stes gay je i lesba![]()
Mutziputzi ale jo, ale příšlo mi to tak prostě...![]()
Stejně jako stes mi to přijde poměrně nevyvážený. Co třeba women/men/teenager/baby/pet etc. etc. friendly? Tohleto rozdělování, resp. záměrný vyčleňování je zrovna tak pitomě škodlivý jako ukazování prstem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.