Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 10:44

barbucha nic v tom nehledej, tohle je prostě byznys, nic víc, pink money, rozumíš

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 10:51

Vracim se k motoristickemu okenku. Ja se taky radim k tem co neridi. Asi si dovedu predstavit, ze bych ridila na vsi/v lese. Ale pro me je zhola nemozny zacit pravifelne jezdit, kdyz bydlim v centru Prahy. Ulice uzky, auta po obou stranach, podelny parkovani. Uz xkrat jsem v lete začala na chalupe. A navratem do Prahy to pro me vzdy skonci....

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:02

barbucha Nahodou, kdyz jsem hledala ubytovani v Tel Avivu, tak gay friendly rooms byly vyrazne levnejsi:-D. Uz se to promita I do zajezdu:-D 

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:03

Karlicka A co ty kondicni jizdy? Parkrat projedete centrum a dalo by se treba....

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:05

Karlicka zas Praha má pro nás srábotky výhodu, že se v ní jezdí 50, někde i míň

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:06

Karja joo, tohle auto u nás furt parkuje www.jizdyprozeny.cz , co maj dělat gayové se ptam já??!!

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:11

Karja neverim tomu Ja než tady vyjedu na hlavni, tak projizdim min.3 ulice, kde se dve auta nevyhnou....a to parkovani. Ja tim sama sebe tak stvu. Sem neschopna!

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:18

Karlicka Myslim, ze nejsi neschopna, on kdyz clovek nepotrebuje tak ho to moc nedonuti, az budes potrebovat, vyhnes se, I kde to nepujde.

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:21

Karja Fakt mi prijde, ze si ve vetsine veci nějak poradim. Ale toto...A kdyz vidim, ze fakt ridi kde kdo

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:28

Karlicka ja mela z Prahy taky hruzu, tak jsem si zaplatila kondicky a rekla instruktorovi, ze chci projizdet temi nejhorsimi useky - tramvaje, kratke pripojovaci pruhy a tak. Ted jezdim Prahou radsi, protoze se jezdi pomalu a vzdycky se nekam clovek vecpe... porad neumim parkovat, radsi objednu 2x blok nez abych zaparkovala podelne :)

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:30

Lamickaa kolik tech kondicek jsi absolvovala?

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:36

Karlicka Myslim, ze 6 hodin a stacilo to. Mimo Prahu jsem obcas ridila, takze auto jsem umela ovladat, ale potrebovala jsem se hlavne prestat bat v Praze, kde jsem nikdy predtim neridila. Dokopala jsem se, kdyz melo starsi dite rok, nechtelo se mi cekat na manzela, az me nekam odveze. 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 11:39
Reakce na Karja:

barbucha Nahodou, kdyz jsem hledala ubytovani v Tel Avivu, tak gay friendly rooms byly vyrazne levnejsi:-D. Uz se to promita I do zajezdu:-D 

​Prosimtě a v čem se takový pokoje lišej od ostatních, kromě ceny? 

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 12:08
Reakce na Karlicka:

A kdyz vidim, ze fakt ridi kde kdo

​Ale mnohým by teda trocha sebereflexe taky prospěla. Že nemá talent na hudební nástroj, chápe kde kdo, ale že řídí jako idiot, si přizná málokdo.

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 12:10
Reakce na Lamicka:

Karlicka ja mela z Prahy taky hruzu, tak jsem si zaplatila kondicky a rekla instruktorovi, ze chci projizdet temi nejhorsimi useky - tramvaje, kratke pripojovaci pruhy a tak. Ted jezdim Prahou radsi, protoze se jezdi pomalu a vzdycky se nekam clovek vecpe... porad neumim parkovat, radsi objednu 2x blok nez abych zaparkovala podelne :)

​Když já bych se třeba právě přes tohle nepřenesla, že sice řídím, ale neumím zaparkovat tam, kde ostatní ano.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 12:17

Pinot Noir Dopravim se kam potrebuju (a kdy potrebuju) a tam uz vhodne misto najdu vzdycky :) Ja mam radost z toho, ze jsem se tehdy rozjezdila, to mi staci :)

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 12:27

barbucha To nevim, ale my jsme nakonec stejne bydleli u lesbicek, taky to bylo docela levny, ale zadny gay friendly v popisu nebylo, takze doufam, ze jsem neporusila podminky, kdyz jsem prijela s pritelem a ne s pritelkyni. Ale ani se netvarily moc zklamane a dokonce nam dovolily si uvarit vajicka (veganky, do jejich kuchyne nesmelo prijit maso, mozna proto ta cena:-D)

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 12:29

Lamicka To vůbec nerozporuju a moc ti to přeju (a závidím). Jenom píšu, jak to mám já, a proč s touhle povahou zřejmě ke změně nikdy nedojde. 

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 12:30

Pinot Noir To je blbost, vsichni nezaparkuji vsude, poradne parkovat neumi kazdej, tim bych si neprisla menecenna a hlavne to se casem a nouzi da taky vypilovat. Tadyto objizdeni bloku ma strasne strasne moc lidi;-).

Jo a svoje taky udela nejaky mensi a celkove na parkovani sikovnejsi auto;-).

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 12:31
Reakce na Pinot Noir:

​Ale mnohým by teda trocha sebereflexe taky prospěla. Že nemá talent na hudební nástroj, chápe kde kdo, ale že řídí jako idiot, si přizná málokdo.

​to je taky fakt. Na jednu stanu je hezké podporovat se v tom, že řídit dokáže každý, na tu druhou když pak vidím co spousta lidí za tím volantem předvádí, tak se občas dost bojím....