Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. června 2015 12:12

Nabídka Heleně Králové neboli dnešní Poslední slovo Jana Rejžka v Lidovkách (k soudkyni a jejímu verdiktu v případě Nagyová a spol.)

"...Když jsem se dozvěděl, jaký verdikt-neverdikt vyslovila-nevyslovila v případu tzv. Nagygate, připadal jsem si jak ten stařík v Andersonově Městečku v Ohiu, který u událostí, jež přesahují jeho vnímání, jen bezmocně opakuje: "Ať mě vyperou a přežehlejí. Povídám, ať mě vyperou, přežehlejí a ještě k tomu naškrobějí!"

Jak takové zjevy mohly v justici vůbec zůstat? Její životopis je věru příkladný. Vychytralá kariéristka vlezla do KSČ v roce 1988 a hned po sametové revoluci z ní ovšem bystře vypadla. Osoba, která by měla leda tak soudit kapesní krádeže, se potom zapsala třeba tím, kterak vlídně rozhodla v kauze bývalého šéfa NBÚ, Tomáše Kadlece, který beztrestně "odklonil" od firmy Čepro při obchodu s naftou přes čtvrt miliardy korun do Švýcarska! Králová má srdce ze zlata, nejradši ze všeho osvobozuje a nejlépe v tajuplném rozsudku, který se stydí tato plachá osoba zveřejnit. Jestli tohle není parodie na právní stát, tak nevím co, a jdu volat do kancláře Blaník. Nechce se mi věřit drzé pomluvě, že ctihodná paní soudkyně je sběratelkou kabelek Vuitton a Jana Nečasová jí jednu střelila se slevou.

V této souvislosti jsem si vzpomněl na jinou smutně proslulou figuru, bývalou soudkyni z Uherského Hradiště Radomíru Veselou, která neudělala nic, aby odsoudila zločiny vyšetřovatele StB a mučitele politických vězňů, Aloise Grebeníčka. Pak zaplaťpánbu rezignovala, jenomže se schovala na místo ředitelky na soukromém gymnáziu. Proboha, co tam může učit?

Přesto jsem optimista. Mechem notně obrostlý předseda světové fotbalové federace FIFA Sepp Blatter neustál oprávněný tlak, že léta kryje korupci, a předevčírem odstoupil. Paní Králová, prosím, též neváhejte. U vaší kolegyně Veselé je volné místo tělocvikářky."

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. června 2015 20:48

Z letáčku-pozvánky na Festival del Gusto Italiano (Kampa, 4.-7. června):

Tak aspoň že hudba tam bude živá. 

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 04. června 2015 22:02

Toto zjavne nerobil nejlepší mistr reklamy

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 04. června 2015 23:13
Reakce na domenica:

Já ti nevim. Ta Králová (resp. její rozsudek) mě teda příliš nerozveselila  Ani na nějaký jedovatý šprťouchlata nemám sílu... ještě že aspoň Rejžek jo.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. června 2015 23:21
Reakce na barbucha:

Rozsudek Králový mě na.ral. Kdo mě spolehlivě rozesmívá /i nahlas, na veřejnosti/, je Rejžek. Ale vzhledem k tématům, kterými se zaobírá, je to ten nejhořčejší možný smích.

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 04. června 2015 23:24
Reakce na domenica:

Tak nějak. Smích, proloženej skřípěním zubů.

Offline wendulka admin
16657 příspěvků moje polička 07. června 2015 23:48
Reakce na domenica:

Z letáčku-pozvánky na Festival del Gusto Italiano (Kampa, 4.-7. června):

Tak aspoň že hudba tam bude živá. 

No tak to musel být vskutku nevšední gastronomický zážitek.

Offline andry spravce
2975 příspěvků moje polička 14. července 2015 12:59

víte, jak francouzská pošta trackuje prioritní zásilky?

...

pošle vám dopis s předplacenou odpovědní obálkou a v tom dopise se zeptá, zda vám to přišlo a kdy

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 14. července 2015 13:15

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 16. července 2015 14:58

Synu, co je vlastne dneska za den? - Asi cervenec.

aneb Pubertak o prazdninach :-)

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 16. července 2015 19:35

Sousedka mi dnes říká -já po vás jela výtahem a tam to vonělo! Vy snad musíte spotřebovat jednu lahvičku ročně,ne?

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 16. července 2015 19:59
Reakce na rozarka:

..  to jo, ale úplně malinkou  

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 16. července 2015 20:41
Reakce na náťa66:

Byla jsem ráda,že u toho nebyl manžel. :-)  Třeba by měl pocit,že normální množství flakonů nemám já,ale paní odvedle. :-) 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 16. července 2015 20:46
Reakce na rozarka:

mno... možná by nebyl daleko od pravdy, myslím, že procento lidí, co vlastní 1 flakon a spotřebují půl flakonu ročně je rozhodně mnohem vyšší, než procento hýřilů a rozmařilců, co vlastní flakony 3 a nedej bože více.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 16. července 2015 21:30
Reakce na náťa66:

Dnes sa ma ekonómka opýtala, že čím tak pekne voniam,  ja som si nahlas položila otázku, že čo som si to dnes dala a dotyčná s prekvapením reagovala, že či mám viac ako jeden flakón? Tak som to nejak šikovne zahovorila, pretože som "hýřil a rozmařilec" a ona asi ako Rozarkina susedka....

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 17. července 2015 09:18

Já už se těším, jaké perly budou padat z dětiček. O víkendu se vrací z táborů.

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 17. července 2015 14:57

deti vždy vedia potešiť....včera sme nasadli do auta, kde sa mi vzadu vozia iba tí moji a prvé čo juniora napadlo bolo: Mami, teda ako ja ťa nechcem uraziť, ale máš tu hrozný neporiadok!

Offline andry spravce
2975 příspěvků moje polička 18. července 2015 09:23
Reakce na náťa66:

mno... možná by nebyl daleko od pravdy, myslím, že procento lidí, co vlastní 1 flakon a spotřebují půl flakonu ročně je rozhodně mnohem vyšší, než procento hýřilů a rozmařilců, co vlastní flakony 3 a nedej bože více.

já jsem v klidu, sousedka ve vchodě jich má určitě nejmíň 5, cítím to na chodbě a ve výtahu

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 18. července 2015 20:07

Dnešní odposlech jednostranného telefonní rozhovoru cca 30 letého chlapa :

Jdeš zítra zvedat ?

...

Vidím to na dvojku nebo trojku

.....

půjdu podle toho jaký bude palermo (Palermo ?)

O čem kruci mluvil ?