...na dvě nebo tři piva, záleží na horku, ne.?
Čo vás dnes rozosmialo?
No to mě napadlo taky, ale proč to říkat takhle složitě ?
Co je to za jazyk ? Jazyk galerky nebo agentů nějaké vládní organizace ? ![]()
hmmm... že bych musela být přímým svědkem vývoje jazyka, to zase ne.
asi si pán mysle, že je to chlapácké, bylo to divné a když se zamyslím, tak směšné, stejně jako by ženská zase mluvila ve zdrobnělinkách.
Takhle jsem blbly s kámoškou ve škole, aby nám nikdo nerozuměl.
Já bych také řekla, že šlo o posilovnu![]()
Přetáhla jsem bossovi obě série Bronu. Tvářil se skepticky, až jsem ho musela přinutit ke slibu, že to aspoň zkusí...
Teď mi volá, jestli bych k němu nemohla zaskočit (do kanclu). V předtuše nějakýho obtížnýho úkolu (v tomhle vedru mě obtěžuje všecko) jsem se teda k němu vydala... aby mě uvítal jako spasitelku: Nejdou mi vložit titulky do šestýho dílu, pomooooc!
![]()
Na lince sklenička se sirupem a sklenička s rozklepnutým vajíčkem. Do které skleničky jsem asi nalila vodu? :-) Správně, pít se to nedalo :-)
Já začínám mít vážné obavy o své duševní zdraví. Mám naložené ořechy na ořechovici, celou dobu vím, že si musím koupit puškvorec, a když konečně vejdu do bylinkářství, co si koupím??? Pelyněk!!!!![]()
Kim, Severní Korea - bude zavádět vlastní časové pásmo.
Na lince sklenička se sirupem a sklenička s rozklepnutým vajíčkem. Do které skleničky jsem asi nalila vodu? :-) Správně, pít se to nedalo :-)
To mi připomnělo dětství... máma pekla a měla na lince nějaké skleničky s tekutým obsahem, já žíznivá jsem popadla první, o které jsem se domnívala, že to je slitá šťáva z broskví. A on Vegetol :D
Kim, Severní Korea - bude zavádět vlastní časové pásmo.
Četla jsem a ani mi to nepřišlo k smíchu. Směšné to sice je, ale veselé nikoli.
Já, ač nezmrzlinářka, obědvám zmrzlinu. Na nic jiného nemám ani pomyšlení!!
Zabudla som zo stola odložiť maslo a tuším mám ghee...a úplne bez práce
!
Právě nám pod okny probíhá Šlágr Fest. Teplota v pracovně stoupla na 30 stupňů, musíme do rána něco dodělat a je nezbytný větrat. Chvíli jsme z toho měli srandu, ale teď už to posloucháme druhou hodinu. Zrovna hraje Veselá trojka. Je to neuvěřitelný.
neviem úplne presne, čo je to šlágrfest, alebo veselá trojka, ale ek je to také niečo, ako si pod tými názvvami predstavujem, tak to by som v zdraví nedala ![]()
Já to vím a vůbec jim to nezávidím. Směsice toho nejhoršího, co si pod pojmem hudba můžeš představit. http://www.slagrtv.cz/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.