Chudinko malá, upřímnou soustrast!!!
Čo vás dnes rozosmialo?
Ano, je to přesně ono. A vzhledem potřebám publika hrajou hodně nahlas. Letos je to třetí ročník a prý je to bezkonkurenčně nejnavštěvovanější akce. Ani Placido Domingo před čtyřmi lety tolik publika nenalákal.
... a už je konec, jdu to zapít ![]()
Tak chvíli to byla sranda, já měla pocit, že je to parodie. Byl tam taky nějakej Němec a mluvil česky, hotový Alles Gute. A jódlovalo se.
Oni tam vyhrávali už od odpoledne, ale to jsme měli bezpečně zabedněný okna.
A právě jsem zlikvidovala sršně, co nám sem teď večer vlítnul. Asi byl plnej dojmů z koncertu a nemohl spát.
Že z môjho tuhého sunblocku Lush, ktorý som omylom nechala v kúpeľni, sa šmahom ruky stal opaľovák tekutý...
Když už mě tedy před 3 dny napadnul kancelářský nábytek, tak jsem se rozhodla, že to tak nenechám být, protože se mi pod okem začal vybarvovat pěkný monokl. Šla jsem na oběd se známou s facility managementu a celý incident jí nahlásila. Zachovala se jako kámoška. Prohlásila, že si okamžitě zjistí číslo mé židle a nechá ji exemplárně zlikvidovat! Jenže pak se začala vytáčet, že na agresivní nábytek nemají kód v počítači. Ujistila jsem ji, že to už je její problém... Řehonily jsme se tak, že si ostatní asi mysleli, že už nám z vedra šibe...
aj tak jediný účinný postup je stoličku žalovať...
Zase jsi to "rozsvítila"...
Chudák, nejspíš potřeboval lékařskou pomoc z toho šoku...
Bohužel se tváří laxně.
To se mohlo stát jen mně, že mi jednu vrazí židle...
Bohužel se tváří laxně.
To se mohlo stát jen mně, že mi jednu vrazí židle...
Sekeru a rozsekat. ![]()
Doslova som sa rozosmiala pri Wendulkinej recenzii absolue-pour-le-soir . ![]()
hehe, hezký. a to ještě Wendulka může být ráda, že se jí tam nikdo nepočůral ![]()
Nemusím mít úplně všechno
. I tak ale už tu "věc" na ruku nechci
.
To je panečku formát, ten Petr. Dobře si Jana vybrala.
Je to směšné.
Petr Nečas nám opět dokázal, že nic není nemožné. Původně to vypadalo, že větší onuce už ani bejt nemůže... a teď to dotáh na výstavní rohožku.
Kde se jen takoví truhlíci schovávají ?
Taková ordinérní šlapka..... fuj
Kde se jen takoví truhlíci schovávají ?
Taková ordinérní šlapka..... fuj
On si zaslouží právě takovou.
To je pravda, dospelý to nejako rozchodí, ale mať takého otca .... katastrofa !
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.