Za to, že jsem patrně otrávila Brosnana?
A co teprve kdyby viděla, jak vypadal!
Čo vás dnes rozosmialo?
To ber. Bude to levné a ještě přirozené očkování proti alergiím. Začneme ti schovávat ty pytlíky.![]()
Já mám bezsáčkový vysavač, doma se hrozně práší a oba máme dlouhé vlasy. Než se miminko narodí, budu mít zásobu na tři polštáře ![]()
Červené nebo modré brčko? Že vy koukáte na Masterchefa?
Nekoukám, čestné slovo.
To byla moje úplně vlastní originální brčka.
Marjapano, ještěže se toho nedožil můj táta. Seagala postihl tanec svatého Víta
. Ten teda těžce zmagořil na stará kolena
.
Jsem zvědavá, jak dlouho mu ten kamarádšaft s Voloďou vydrží. Depardieu s ním byl nejprve taky jedna velká ruka a nakonec zdrhnul kvůli ještě nižším daním do Belgie
, kvůli nimž vlastně původně hledat v Rusku útočiště.
Poznáte slavného Rusa? ![]()

ako, už som to videla, ale aj tak sa na to nemôžem vynadívať...ako hovorí jeden môj známy, nikto človeka nedokáže strápniť viac, ako on sám...![]()
Fakt zdrhl do Belgie? To mi nějak v médiích uniklo.
Jo, už před rokem. Kašpar vyžranej
.
To museli mít v Rusku protažené obličeje. Taková sláva, když dojel a pak uteče.
https://www.youtube.com/watch?v=T1I19HSqCaA
a ty komentáře
Tak jsem si chtěla koupit něco na sebe.....ale bohužel, dnešní nabídka hrubě přesahuje mé možnosti!

Dorothy Perkins docela podrazila :-D
Zdražení naštěstí unikly ty fialové šaty....možná je koupím jako investici! :-)
dnes ma rozosmiala moja fotka z roku 2004, na ktorú som náhodne natrafila. Vyšisované bedrové džínsy, urputné ladenie, špicaté lodičky, strašné vlasy a pleť a plastové ramienka na podprsenke included :-) Ale zasa som tam bola mladá a štíhla ![]()
Kalousek :
První sníh..Je-li Vám to nepříjemné,můžu za to já.Promiňte.Pokud je Vám to naopak milé,zařídil to A.Babiš
a
Pořád lepší "neviditelný"Shapiro ve Vlad.sále,než "slyšitelný"Hůlka ve Vídeňské opeře.V obou případech omyl potěší.
Resim s kolegyni nejaky problem a nemuzu se soustredit.... ma bily hrnecek s cervenymi puntiky a ja myslim na "vy vite koho"
A myslíte, že má i puntíkované spodní prádlo?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.