Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 13. října 2016 18:13

Kaplana jsem měla v nemocnici a musela jsem přestat číst, protože jsem se bála o stehy...

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 13. října 2016 23:16
Reakce na Ellen:

Kaplan je prostě špíčkovej! Zrovna v sobotu jsem se řehtala na zahradě div ne nahlas, protože jsem stříhala keř zarůstající do krmítka a napadlo mě "Sípejte ptáčkám!"

Offline dzizisketa
8958 příspěvků moje polička 14. října 2016 07:28
Reakce na Ellen:

To rozhodně je, ale včelka Mája nebo "labutě tvl!" jsou prostě přesné!

Jinak jsem ještě včera zjistila, že přítel špatně samoodečetl plyn, namísto 35. a něco tam napsal 350., a včil máme šest tisíc nedoplatek!

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 14. října 2016 08:12
Reakce na Kokoska:

V tomto mám zas problém s Wodehousom, hlavne teda s historkami o Jeevesovi. Minule ma uprostred prednášky z filozofie napadlo "tohle by se Bertiemu nelíbilo" a mala som obrovský problém nevyprsknúť a nesmiať sa tam ako blázon.

Offline Garfie
28545 příspěvků moje polička 14. října 2016 09:05
Reakce na dzizisketa:

Super, při příštím odečtu můžete jet za přeplatek na dovolenou! :-)

Offline Just me
138 příspěvků moje polička 15. října 2016 17:13

Rozesmálo z FB:

Včera večer jsme s mojí ženou vedli troch hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč na eutanázii. K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:

"Nechci, abys mě nachala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mě takhle někdy viděla, vypni ty mašiny, co mě drží naživu."

Ona vstala, vypnula televizi, ledničku i počítač a vylila mi pivo do záchodu. No, není blbá ??!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 16. října 2016 10:27

Mám kamarádku, která má dvě děti.  Hanička už chodí do školy, Hynek ještě ne. Z chlapce roste malý filozof. Kamarádka umí ty drobné příhody krásně popsat.

Opsáno z FB:

Hyneček pitval starou autolékárničku a narazil na izotermickou folii. Ptal se, co to je. Vysvětlila jsem a on celý spokojený běžel za Haničkou a říká: "Hájo, to je balící papír na lidi."  ... nenudíme se :-D

Dnes, když se Hyneček koupal, se mě naprosto vážně ptal, proč se ve vodě stárne. Snažila jsem se mu vysvětlit varhánky na jeho prstech způsobené vodou, ale nic nebral v úvahu. Podíval se na mě a jeho pohled vyjadřoval, jak moc to všechno nechápu a prohlásil: Ne, to se stárne. Z toho plyne jedno důležité poučení - přátelé, nechcete-li stárnout, nekoupejte se ... ovšem v tomhle počasí ... :-D :-D :-D

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 16. října 2016 11:40

Ne snad přímo rozesmálo, ale pobavilo:

"V úterý Karel Gott (77) poprvé vystoupil po roční pauze způsobené vážnou nemocí v Malostranské besedě"

Jaká nemoc to v Besedě asi byla?

https://www.super.cz/459032-na-tohle-se-tesil-karel-gott-je-zpatky-po-rocni-pauze-radil-pred-vyprodanou-arenou.html

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 17. října 2016 11:14

Mama sa chystala do dôchodku. Nijak sm ju netlačili, ani do dôchodku, ani ostať, mala sícev poslednej dobe zdravotné problémy, pravdepodobne aj preto, že mali v práci málo ľudí a nevedeli zohnať a ťahala viac smien, ako bolo dobré, ale zas mali fajn partiu a mama je tvor spoločenský.

Nakoniec to uzatvorila s tým, že všetko musí raz skončiť a že proste od septembra končí.

No a včera som zistila, že na tajňáša chodí aspoň občas na nejakú smenu ...ale prečo nám to tají, ani srnka netuší.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. října 2016 11:24
Reakce na slniecko:

to je zlaté, mama chodí potajme pracovať Asi sa bojí, že by ste jej to vyhovárali.

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 17. října 2016 11:43
Reakce na betsey:

asi, ale ani predtým sme ju do ničoho netlačili, tak nechápem :-D

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 19. října 2016 09:50

Diskuse pod článkem o rozčilení letových dispečerů nad Ovčáčkovou drzostí:

Vždycky když už je prostý český lid zmatený a rozkolísaný v názoru, kdo je na Hradě vladař a kdo šašek, Ovčáček rázně zasáhne.

Offline Torrah
3386 příspěvků moje polička 20. října 2016 10:18
Reakce na Tezulie:

Šup jedno zelený (fakt mi chybí, ale to je asi tak to jediný :))

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 20. října 2016 11:14
Reakce na Tezulie:

Jsem pořád zmatená, vidím dva šašky.

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 20. října 2016 12:08
Reakce na slniecko:

V tomhle mě dostávají rodiče, jeden víkend počítají odchod do důchodu a div u toho nebrečí,neb oba mají i vzhledem k jejich věku značně náročnou fyzickou práci. No a za týden příjde jeden s tím, že odmítl nabídku výrazně méně náročného zaměstnání a druhý, že pojede na půl roku pracovat do zahraničí. 

No a nevymluvíte jim nic a nic!

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 20. října 2016 16:18
Reakce na Karja:

Ono to asi nie je ľahké, urobiť taký definitívny krok.

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 20. října 2016 16:45
Reakce na slniecko:

Ono to asi nie je ľahké, urobiť taký definitívny krok.

Není, ale někdy mě to štve, se chtějí strhat. No jsem ve špatném vlákně. 

Do tohoto tématu zatím dnes nemám s čím přispět.:-)

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 21. října 2016 21:11
Reakce na slniecko:

...ani srnka netuší...  Je taky pěkné. 

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 22. října 2016 18:53
Reakce na Ronna:

to som si nevymyslela, to je u nás bežný slovný zvrat :-)

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 23. října 2016 11:13

Jelikož tu není žádná pekelná diskuze, dávám do diskuze, co mě dnes pobavilo. Opravujeme žaluzie s pomocí návodu na youtubu a najednou ejhle, co se mi nespustilo jako další video- ano, je to návod na to, jak umýt záchod:-D. Není to recese, sice jsou to nedoukala, ale ta paní opravdu natočila čtrnáctimunoté video, jak vycídit hajzlík!