Nechte těch puntíků, varuju vás!! Nebo to sem vložím opět in natura! ![]()
Vím, že se teď podobných fórků vynořily stovky, ale tomuhle jsem se smála nahlas :-)

Nechte těch puntíků, varuju vás!! Nebo to sem vložím opět in natura! ![]()
Vím, že se teď podobných fórků vynořily stovky, ale tomuhle jsem se smála nahlas :-)

![]()
![]()
![]()
Obamu kritizovali, že udělal velvyslancem bývalého spolužáka. Nad odloženou manželkou Hrad jásá.
Reklamovat boty není jen tak, aneb v Českých Budějicích by chtěl bydlet každý![]()
Včera na Idnes: Kroužíme v autech jako supi, popisují parkování u Sněmovny poslanci
pod tím v diskusi reakce:"Kroužíte? Tak vítejte v reálném světě občanů. Jen pěkně kružte, pacholci." ![]()
Synek mé kolegyně začal ve škole probírat vyjmenovaná slova - na dotaz, proč napsal "hřbytov" bez váhání odvětil, že je to přece "byt pro umřelé".
Logická úvaha![]()
![]()
Muhehe, proti takové úvaze asi nelze nic namítnout
.
Kdysi jsem bydlela na ulici Sirotčí, ve které sídlil i domov důchodců. Dcera mě kamarádky se ptala, proč se ulice jmenuje Sirotčí? Vysvětlila jsem ji, že ten domov důchodců býval kdysi sirotčinec. Děvče se zamyslelo a říká: „Takže ti sirotci zestárli, tak to přeměnili na domov důchodců.“ ![]()
přišel mi vtipnej vánoční pohled

Pôvodne som samozrejme plánovala vložiť pastiersky list zboru biskupov
(tiež pobavil...),
ale toto je lepšie:
http://www.dailymale.sk/articles/mnohosrd-2016-december_4152
Myslíte, že ho tam přinesli? ![]()
U Zemana je možné všechno
. Stojí na tom jako pako. A ty krátké hůlky! To jsou snad od sjezdovek,ne? Aspoň tím autem mohli kousek popojet ze záběru, když už není schopen se na lyžích hnout on.
Ty máš mezery ve vláknech.. Ten divný pán je podrobně řešen ve speciálním vlákně ![]()
A já si říkala, že na to nikdo moc nereaguje. Doplním si mezery. Je pravda, že on si své téma zaslouží. ![]()
Jaro je tady!
Viděla jsem první letošní kabriolet! Řidič měl dost hejla na nose![]()
Tak vŕtam sa ja v indickom e-shope kvôli podrobnostiam k nejakým exotickým parfémom no a hen na čo narazím :-) :

Kde soudruzi z NDR jenom udělali chybu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.