Žlutá je sviňa.
Kdysi jsem měla balzám na rty s ovocnou vůní a jakmile jsem vylezla z baráku, hned se na mě lepily vosy. No, chvíli mi trvalo, než jsem přišla na to, co je ke mně láká. Kdybych od některé dostala polibek, asi by to nebylo moc příjemné. ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
jako žlutá fakt není moje barva, ale dneska jsem velmi zálibně koukala na tyhle kalhoty v Promodu :-D

Hustý....myslela jsem, že ani na kole se nespí pít?
Já jsem to v té Budapešti viděla na mnoha místech a přišlo mi to jako dobrej nápad.
ja to vidim v berline na mnoha mistech a prijde mi to jako dost blbej napad - nachmeleni turisti si to stradujou mezi autama kolem Checkpoint Charlie.
myslim, ze se to nejak vyresilo tim, ze na tom cyklostroji musi sedet jeden strizlivej za volantem, cimz jakoze on ridi a ti ostatni se jen vezou nebo tak nejak. coz nic nemeni na tom, ze to povazuju za buranovinu. no ale tak proti gustu ... ze.
no přesně. ekl
myslim, ze se to nejak vyresilo tim, ze na tom cyklostroji musi sedet jeden strizlivej za volantem, cimz jakoze on ridi a ti ostatni se jen vezou nebo tak nejak. coz nic nemeni na tom, ze to povazuju za buranovinu. no ale tak proti gustu ... ze.
Ale no tááák. Burany v Berlíně neznám, ale v té Budapešti opravdu neštrykovali opilci mezi autama v největším provozu. Prostě pojízdnej stánek, žádnou hrozbu za tím netřeba hledat. Jsem zvědavá, jak to v tom Brně pojmou, klidně bych to šla zkusit.
Ty kalhoty jsou pěkný!
Bohužel jen pro facebookové: takový oběd ve vesmíru
update po včerejšku - ty kalhoty jsou bohužel strašný, já je mám skoro pod prsa a místo pasu tvořej takovej nevzhlednej pytlovitej vak s velkou mašlí.
![]()
No tak to je blbý. Ale tak zas má člověk jasno..
no já jednoznačně, ale tak třeba někomu bez zadku a s dlouhejma nohama by slušely. Na těch modelkách mě ten dlouhej sed teda nevaroval, ale já je měla fakt až pod prsa :-D

Jestli to třeba nejsou haremky ![]()
Alebo overal ![]()
Uf uf, vzpomínka na mládí. A když si v tom člověk sednul, tak se to celé vzedmulo a nafouklo. Ne že bybokovky s muffinem byly nějaká pastva pro oči, ale tohle už nikdy!
jj koupila jsem si podobne asi pred dvema lety v lindexu na doma a nenosila jsem ich ani tam.
no ono je vidět už na té fotce, že ten pas mají strašně vysoko, já bych ho měla tak někde v podpaží ![]()
21. Trends Are Cyclical

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.