Aktuální česká politická situace
ale jinak jako ... ![]()
Fujtajksl!
teda to mě teda dostalo... málem jsem se počůrala ... ![]()
copak tonda blaník, to je borec:DDD
Volejte Vatikán ![]()
Smála jsem se moc, povedené dílko, díky
nz:-) komu se líbilo a neznaly jste, podívejte se i na předchozí díly, sice už to nebude tak "aktuální" ale fakt dost dobrý - řekla bych všechny bez rozdílu:P

http://forum24.cz/zemanovo-bizarni-vystoupeni-dostal-kytici-od-zeny-se-kterou-prisel-o-panictvi/
Jak se říká těm senilním uslintanejm dědkům, co si libujou v oplzlostech?!

Zeman?
![]()
!prezident!![]()
![]()
![]()
https://www.novinky.cz/komentare/428311-komentar-co-poradci-poradili-prezidentovi-jiri-pehe.html
"Hezky to shrnul jeden uživatel Twitteru: „Z toho, jestli Zeman bude kandidovat, jsem napjatý. Naposledy jsem takhle nedočkavě očekával známku z matiky, když jsem odevzdal prázdný papír.“
Kdyby to cely nebylo tak desny, tak se s chuti zasmeju...
Ovšem ty komentáře stojí zato:
Super kombinace: auto za milion, vázání, které se dnes už jen tak nevidí a hůlky na sjezd.
Legendy praví, že tam tak stojí dodnes.
Za co pane bože, za co ? Ještě by ho mohli nafotit na swingers party, jako že je ještě větší Jura než jsme doufali.
Tímto pan prezident rázně zatnul tipec všem pochybovačům o jeho zdraví, je to jura. Jak mluvčí Ovčáček informoval, "Pan prezident po ránu řádně namazal, a ač vládní limuzína vyrazila chvilku po něm, dostihli ho až na Vysočině."Samozřejmě jako vždy, pražská kavárna a novinářská žumpa zařadila pouze statické nic neříkající foto místo akčního videa kde Zeman sjíždí i prudké kopce šusem.
Je to demon!
"Tak už mě z toho sundejte! A kdepak mám popelníček?"
Mohl by jim mazat lyže. Na mazání je expert.
Prezident Masaryk jezdil i na koni, tak uvidíme v létě ...
Dokud neda skicross tak ho volit nebudu.
Video by Ovčáčku nebylo ?
By mě zajímalo, jak dlouho jim v tý póze vydržel.
Tak jestli byl pořádný mráz...![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.