v češtině by to byl vlastně "líbík". Doufám, že to nikdá nikdo nepoužije
Čo vás dnes rozosmialo?
v češtině by to byl vlastně "líbík". Doufám, že to nikdá nikdo nepoužije
nič nesľubujem ![]()
táto reklama....ak si človek chce predstaviť ako čo by chcel ideálne voňať....určite to bude žaba na hríbe, že?

ako žaba na hríbe s kytkou politou nějakým šnapsem:-) no řekni, kdo by nechtěl takhle vonět??![]()
no, že
...
1. dubna už bylo, že jo?
Mne se teda libi
![]()
Jojo, teď se tomu smějeme, ale za rok za dva tady z nějaké levnější verze vyhlásíme kolektivní tašku.
Mně ne. A už vůbec ne za tu cenu
Kdyby to měli za pár stovek třeba v HM, tak neceknu. Jako fór by to bylo dobrý.
Karja Však levnější verze je už k dispozici. Na 100 % mám jednu v komoře a když budu kutat dost hluboko, možná i dvě se najdou. Že bych s ní vyrazila zítra do práce? ![]()
No právě že za tuhle cenu to je fór, navíc proč ne, taška bude určitě kvalitní a dobře zpracovaná. A tak navíc už to tady bylo, cca 2 roky zpátky zas byly takový ty obr hranaty s červenejma a modrejma pruhama jako z polskýho tržiště.

Dle mého názoru je právě škoda toho materiálu a práce na něco, co po jedný dvou sezónách, kdy to bude trendy, skončí navždy v koutě šatny. Mně se tenhle přistup fakt příčí. Je mi jasný, že v určitých kruzích to tak holt funguje. Kdo na to má... jeho prachy ![]()
A "polský" tašky mě zcela minuly. To taky bylo značkový za destítky tisíc?
Taky Balenciaga, proč škoda materiálu? Jednoduchá kožená taška jde ke všemu a z módy 100% nikdy nevyjde, nejde o "trendy", jsou kabelky a značky, které těm běžným trendům právě nepodléhají.
OK, nejsem žádnej odborník na trendy. Ale kabelky založený na nákupních taškách mi moc nadčasový nepřipadají. A taktéž si nemyslím, že by šly ke všemu. Navíc ta ikeácká je tak obrovská, že by se do ní mnohá majitelka vešla celá. Já určitě
Musí bejt těžká i prázdná, nechtěla bych se s tím tahat.
Ale jo, je to věc vkusu a rozpočtu, lid se čílí a myslí, že když si za 100,- v Ikee koupí tu jejich, má to samý a ušetří, no nemá samozřejmě. Já jsem radši, když z tý kůže co na ní praskne ušijou tuhle Balenciagu, než aby z toho materiálu naflákali Guessky nebo Korse.
stojí 19,-
No tak potom o ní začínám přemejšlet!![]()
já jich mám asi 20, fakt doporučuju.
Jo, ikea tašek mám doma asi taky dvacet (možná i víc) několikrát sem se s jejich pomocí stěhovala. Na to sou dokonalý.
přesně, já, moje máma, asi pět kamarádek už.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.