Ten titulek!!
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/472780/jsem-tehotny-muz-ktereho-oplodnil-gay-rika-stastny-transsexual.html
svět se zbláznil!
článek jsem raději nečetla...
Ten titulek!!
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/472780/jsem-tehotny-muz-ktereho-oplodnil-gay-rika-stastny-transsexual.html
svět se zbláznil!
článek jsem raději nečetla...

Spolumoderujem jednu cirkevnú fb skupinu. Pred časom jeden mimoriadne aktívny a mimoriadne protivný člen skupiny na nás (akože adminov) nehorázne vybehol s tým, aká je to nehoráznosť, keď dávame na cirkevné fb reklamy na erotické stránky
!!!
Výhoda bola, že po tom, čo pochopil, ako to funguje, bol nejaký čas pomerne tíško...
..musela som sa zasmiať![]()
Nevieš si predstaviť to zadosťučinenie po všetkých možných jeho moralistických buzeráciách ![]()
!
Tak to nemá chybu!![]()
![]()
![]()
Vypravim dceri (3r) pohadku o Snehurce a rikam, ze ji trpalsici ulozili do sklenene rakve atd.
Dcera za chvili: To, co je napadlo sklenena rakev. Meli ji zahrabat. Ja ji rikam, asi nemeli lopatku. A ona: meli si zavolat medveda, aby jim vyhrabal diru. Tam ji meli dat, zahrabat, nahoru dat kvety a napsat Sne-hu-rka a dat tam jeji fotku. Ale dat ji do skelenene rakve byl blby napad.
Dcerka je velice praktická ![]()
Chytrá holka! Já jsem někdy v jejím věku zdeptala jednu tetu polemikou, že z vlka nemohla vyskočit napřed babička a potom Karkulka, když babička byla sežraná dřív a tudíž musela logicky ležet vespod.![]()
![]()
![]()
Ne, ale budu si to muset nejdriv poslechnout.
Ok, tak práve mám na tvári masku, ktorú mi viac menej vnútili pri pokladni v Douglase. Takú tú jednorázovú látkovú. Ešte som to nikdy nemala, tak som netušila, že v tomto prípade je to "maska" myslené doslovne!!!
Momentálne mám teda na ksichte masku tigra
.
Aspoň som si zlomyseľne odlepila kameru na nb, lebo pokiaľ sa náhodou veľký brat díva, taknech sa aspoň pobaví
.
Jako fakt ti nepřeju hacknutý počítač, ale kdyby náhodou, tak bych mu ten pohled teď přála! ![]()
Fotkuuuuuu!
Tak s obrázkem jsem ještě neměla:) Ale nedávno jsem měla takovou jakoby gelovou (ne jen textilii napuštěnou nějakým krémem) a to byl teda taky dost divnej pocit, asi jako mít na obličeji přicucnutou medůzu. A děti se trochu bály...
![]()
Taky se přimlouvám... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.