No, mam je schovaný na další kolo..
Čo vás dnes rozosmialo?
Ja ich mam tiez asi 10. Stahovali ma uz parkrat a zvladli by to este mnohokrat. Len ja uz to zvladnem asi len raz. A mam radsej tie uzsie a vyssie, ale na stahovanie rozhodne siroke. ![]()
Tu menší mám jen jednu a je super na velký nákup (kočičí granule a tak..) a až teď, dřív sem si jich nevšimla.
Bělohrádek a Čunek se svými výroky o samoživitelkách.
I když už je to spíš takový zoufalý smích... Ježiš, jak já bych jim přála, aby v příštím životě byli ženskou - samoživitelkou (jestli tedy další život existuje...) .
Copak Čunek, ono opravdu v mnoha případech stačilo lépe zvolit pana otce, některé "kvality" jsou na člověku zjevné hned, generalizovat je samozřejmě nesmysl. Ovšem Bělobrádkovo prohlášení mi přijde 100x horší, nevím co ženě samoživitelce vyřeší najít si novýho chlapa, to jako pan předseda předpokládá, že pro něj hned plyne povinnost živit cizí dítě? Si může samoživitelka najít spolubydlícího třeba taky, ušetří na režii, no každopádně se projevil jako trotl a to jsem ho měla docela ráda.
Mně se ta modrá taška náhodou taky líbí (na té fotce, kde se neleskne.) Ale za nadčasovou ji tedy nepovažuju.
Se mě mohli zeptat, to bych jim řekla už dávno.
přesně! ![]()
do vetsich Ikea tasek muj muz bali propriety na campovani, aby dostal 4 spacaky a 3 polstarsky v jednom kuse do auta. akoratni vec, ale je to ten starsi model, tyto nove jsou uz nejake mensi. doufam, ze se nam brzo nerozpadne.
Jestli vám stačí jedna, tak se na mě kdyžtak s důvěrou obraťte ![]()
Bělobrádek je idiot. O to větší, že po žlučovitých reakcích vážených voličů (voliček) se za svůj výrok promptně omluvil.
Ja jsem mu jiz odpustila![]()
Cha! Tak to já jsem Einstein kříženej s Hawkingem ![]()
Já mu celkem nemám co odpouštět, protože bych ho nevolila, i kdyby samoživitelkám přispíval ze svýho (zásada neznaboha
). Jen mě "pobavil", jak rychle otočil.
Dneska jsem pobavila sama nad sebou... nad svým snobismem nejspíš.
Do metra přistupovala na vratkých tenkých nožkách očividně hodně stará důchodkyně... no trvalo jí pěknou chvilku než se vůbec dotřásla dovnitř vagonu. Téměř jsem zaslzela nad její nemohoucností (předešlo mě pár lidí, kteří jí hned přiskočili na pomoc a dopravili ji až k sedadlu). A tak na ni dojatě koukám - babka v klobouku a flaušáku již ne úplně moderního střihu, svírajíc tašku... chudák stará bezmocná, říkám si, a stejně je dobrá, jak se z posledních sil - a z poslední koruny důchodu - ještě naparádí, i nějakou tu bižuterii ještě vytáhne...
A jak v metru není jiné zábavy než čučet po ostatních, fixírovala jsem babku pár stanic. Abych si posléze všimla, že tenké nožky končí ve Ferragamo botkách, na klopě se skví Cartier brož a taška, již svírala zkroucenou revmatickou ručkou, je nepochybně Hermes. Přičemž ze zkrouceného revmatického prstíku na mě zasvitlo něco zvíci Koh-i-nooru.
No, musím říct, že jsem slzu soucitu celkem rychle zamáčkla ![]()
Jakože majetné nemohoucí důchodkyně s revmatem si soucit nezaslouží?
Jenom ta mastná tyč k tomu nepasuje!
Právě. Tý jsem se držela já
a přemejšlela jsem, proč s takovou výbavou bába vůbec leze do metra
Je to vlastně nespravedlivý, právě ten úhel pohledu.
chudinka stařenka, poslední milion vrazila do hader aby neurazila tvůj jemnocit, řidiče musela propustit a nemůžeš po ní přeci chtít, aby si toho rollse řídila sama!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.