Haschm - chlap:)
Čo vás dnes rozosmialo?
"Sakryš, až na doživotí?! Tos musela strašně zlobit!
"
Na doživotí to podle mě nebude. Stačí počkat, až zase Eman propustí nějakého dalšího doživotně odsouzeného vraha, pak se vrátit pod změněným nickem a použít kouzelnou formulku "když je ten čas amnestií".
Jedné uživatelce na a., odsouzené původně na doživotí zhruba před šesti lety z podobných důvodů jako Mutzi, to prošlo
.
No já to jako doživotí vidím v každým případě - proč se vnucovat někam, kde mě nechtěj? To nejsou jiný možnosti?Až mě vyhoděj odsud, už mě tu nikdo neuvidí ![]()
"Až mě vyhoděj odsud, už mě tu nikdo neuvidí
"
Nepleteš si mě s někým? Nemůžu mluvit za ostatní správkyně a za adminku, ale svatosvatě tady sama za sebe prohlašuju, že v momentě, kdy někoho smažu za upozorňování na jasnou zlodějnu, pak se obratem smažu sama taky z důvodu, že mi straší ve věži a svěřím se do péče Chocholouškovi
.
No to tady snad nehrozí, takoví vykukové!
To byl jen takovej příklad, já bych se ani vyhodit nenechala! To to tady radši podpálim! ![]()
![]()
Dneska nějaká okřídlená muší potvora urputně bojovala u našeho bazénu s pavoukem, kterého chtěla k oběd. K tomu přileze naše kočka, moucha zmizne, kočka se vyvalí přede mnou na záda, pavouka rozdrtí. Po řádném pohlazení se zvedne a odejde. Moucha se vrací na místo činu, beze mrtvolu a slavnostně si ji odtáhne. Sice jsem se řehtala, ale nevím proč, mám pocit, že se proti chudáčkovi ty dvě spily. Co může takový pavouk provést?
moucha lovila pavouka?:-O my to meli v ucebnici prirodopisu obracene![]()
"Nemáš hlad?"
perfektni
![]()
"Působím rušivě na některé diskutující"
a vony sou teď jako narušený? Je to trvalý?
dnes ma pobavil kamaratkin komentar na fb: Moja dcéra včera pribehla s mikinou v ruke, vyvalila na mna oči a vraví, vieš, z čoho to vyrábajú???? A strka mi lístok po nos::- 70% coton, 30% PES..."vyrábajú to zo psov! "
![]()
Jukla jsem "vedle" a baví mě jak tamější drsňačky hodnotí místní, vůbec to nečtou, je to tady blbý, ale monitoring jedou jako kdyby je za to platili![]()
Jen tak mimochodem, mě docela rozveselil jinej monitoring, tedy zejména srovnání zlepšující se/zhoršující návštěvnosti, průměrnou délku setrvání a rozlišení přímý/cílený nebo náhodný návštěvy. Možná by se na to měly mrknout i ty drsňačky a další zvědaví zájemci ![]()
jejda:-)
No parada ![]()
Jo jo, je to tady sice samej zloduch, odpadlík a vůbec verbež všeliká... ale hlavně že to jede ![]()
no s takovýma je totiž odjakživa nejlepší zábava, to dá rozum!:-)
Nejlíp je to vidět na tom průměrně stráveném čase, kde se jen prochází a kde je mejdan![]()
(teď budu za asociála, ale špitnu: hlavně ať se sem nenasáčkujou úplně všichni)
No presne, to spitnuti jsem samo neslysela, ale naprosto souhlasim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články