vcera mne pobavilo jak zadny rek/yne nejde do kramu s destnikem.Pred kazdym kramem u vchodu na zemi nahazene destniky,pred haemkem jich bylo asi stopadesat.
(a nikoho ani nenapadne si pak vzit jiny)a fakt miluju ten recky zivot.:-)
Čo vás dnes rozosmialo?
Chudák Brožová![]()
Co to je?![]()
Jaromír Soukup, majitel TV Barrandov, rozenej rétor a humorista
ježiš já myslela že nějaký neumětel napodobuje čtvrtníčka:-O
já tady toho exota (jaromíra soukupa) už "znám" z pořadu luďkla staňka, takže až tak překvapená jsem nebyla, ale jako stejně WTF???
se divím, že jemu samotnému to není blbé, ale možná se po vzoru filmových hvězd sám na sebe nedívá ...
parodie Čtvrtníčka, to je přesný ![]()
Rozesmála mne Mafra. Zatímco jeden svůj web totálně rozložila odebráním dislajků, jinému právě zasazuje patrně poslední ránu jejich implementováním!![]()
kdekde?
U sousedů s růžovým pudlem.
Taky mě to velice pobavilo. Já jsem si toho všimla, ještě než to oficiálně oznámili a říkala jsem si, že mám snad vlčí mhu, že to musí bejt nějakej renonc... A ono ne
Jejich myšlenkové pochody mi ale naprosto unikají.
Rozesmála mne Mafra. Zatímco jeden svůj web totálně rozložila odebráním dislajků, jinému právě zasazuje patrně poslední ránu jejich implementováním!![]()
No jo, ale tak co potom uděláme tady, ha?!
Nó, to mne samozřejmě taky napadlo, ale tím si teď nebudeme kazit náladu, že.
To rozhodně ne
Zvlášť po tom tvým nadmíru trefným zhodnocení ![]()
![]()

@barbucha
Milé dámy, klidně se na mě mračte, ale dovolte, abych vám připomněla jistý bod pravidel diskuze
Nevyvolávejte a nepodporujte debaty, jejichž předmětem je jakákoliv jiná internetová komunita na webech se stejným zaměřením jako Parfumánie a dění v ní. Takové příspěvky mají moderátoři a admin právo vyhodnotit jako SPAM či flamewar.
Tak nějak jsem si vzpomněla na ten známý vtip o sousedově koze - ale to je jistě podobnost čistě náhodná.
![]()
tak ale to není příspěvěk o tý komunitě tam, to je o pokusech mafry rozvrátit jeden fungující komunitní web za druhým poměrně vynalézavým způsobem ![]()
Tady bych ten "zelený palec nahoru" i využila. ![]()
Potrefenáhusa to napsala za mne. Komunitě přeju jen dobré.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články