Mně by se hodilo tričko Trust me, I am an engineer, docela to rčení u nás zdomácnělo :-D
Čo vás dnes rozosmialo?
![]()
Jsem měla v kanceláři jako krém na ruce něco od Dove, zadara z časáku, půl roku se s tím mažu, tak říkala jsem si že nic extra to teda neni, ale darovanýmu koni... no a teď jsem zjistila, že je to prosím kondicionér :-D
hebky chlupy na rukach, kdybys to neskubala
Mně to vůbec přijde legrační jak má každá dáma na stole krém na ruce, snad to nebraly tak, že si z nich dělam pr*el, by mi mrzelo :-D
![]()
![]()
Tak to je boží historka ![]()
Snad aspoň bezoplachový?
U nás má i šéf, červenej se srdíčkama. A já mám taky krémík na stole - dárek od šéfa k vánocům:-D
Mně v daný okamžik do smíchu nebylo, ale vtipné to bylo:
Včera jsem zalehla do postele, a jak tak ležím a civím do stropu, zpod lampy vylezl velký černý pavouk a štráduje si to po stropě rovnou mně nad hlavu. Na pavouky mám fobii a jak byl ten pavouk oproti bílému stropu obrovský a kontrastní, bylo mi jasné, že neusnu. Přišel muž a začal ho s pomocí skleničky a papíru odborně odchytávat. Bylo to v té výšce fakt složité, ale klaplo to. No ale jak ho vítězoslavně nesl k oknu, tak mu ten macek nějak vyklouzl a střelhbitě utekl pod postel. Samozřejmě pod MOJÍ polovinu...
tadyty strachy s odchytavanim a vynasenim ven
vzdycky to dopadne podobne (a ja bych teda s obludou pod posteli spat nesla) tak uz muze vetsinou nevolam, biolit je muj nejlepsi pomocnik:-)
Jen klid. U nás si jeden blbeček natáhl pavučinu přes chodník k brance, takže jsem ho měla ráno na rameni. Naštěstí to nejsou pavouci, čeho se bojím. Ale jak byla ta vedra, tak jsem se rozhodla, že budu spát venku na terase. Dva dny v pohodě, třetí zapšelo a na procházku vyrazili slimáci. Byli dva, asi dvaceticentimetroví, pruhovaní a slizli si to přímo ke mně. Během pár vteřin jsem to sbalila a byla vevnitř.
Já vím, že je to iracionální. Ale může mě z nich vždycky trefit šlak. Biolitem je nekropím, jednou jsem to udělala a přišlo mi to fakt hrozný. Navíc ten smrad v ložnici...
Predpokladám, že pavúky sú asi hluché. Inak by sa u nás doma nemohli vyskytovať.
"Slizli si to přímo ke mně"
chň chň chň
Rychlý je pašák!

Blesk, právě teď ![]()
a ja myslela ze je jen tlustej. sem mu krivdila:P
jestlipak se mu spustila i laktace ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články