Pouštím si na netu seriál Neviditelní a fakt se bavím. Krom jiných, Bára Poláková je fakt dobrá ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Na FB sleduji Karolina: život, na který metr nestačí. A dneska popisuje svou zkušenost s používáním menstruačního kalíšku. A po tom fekálním tématu ve vedlejším vlákně, jsem se upravdu zasmála..
shodou okolnosti jsem tu zrovna u čtení Karolíny malem umřela smíchy,dalo mi hodne velkou praci se nesmat nahlas a nevzbudit tu všechny okolo ![]()
boží![]()
Na FB sleduji Karolina: život, na který metr nestačí. A dneska popisuje svou zkušenost s používáním menstruačního kalíšku. A po tom fekálním tématu ve vedlejším vlákně, jsem se upravdu zasmála..
Ještě, že tu jsem zrovna sama ![]()
kdz jsem o te veci slysela poprvne, tak me napadlo jak uzivatelky tohle resi mimo domov.. tak uz vim:P asi budu priste perlustrovat prichozi navstevy ![]()

:-) :-) :-) Ale to my presne delame, teda ted u jedne pani si myslime, ze je na materske, cadi z okna v kteroukoliv denni dobu uz rok v kuse. A jedna na minulem bydlisti nam davala sakra zabrat-celodenne zatemneny byt a nacancana blondyna v ruzovem zupanu s cigaretou neustale behem dne. No napadla nas ruzna povolani hlavne teda stetka, na ucitelsky prazdniny to nevychazelo :-).
Bělobrádek podle mě nechce do parlamentu)))

To není poprvý co takhle ujel, viz samoživitelky co si maj najít chlapa, tipuju to na real
To je fór.
No nepochybně to Pavel za fór označí.

Šišimarna
tak to je skvely. A ty komentare k tomu
budu tajne doufat, ze nektere jsou od Brnanu s nadhledem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články