Fešná kreveta)))

Kde to je???? Bych tam jedlla zadarmo!!! ![]()
Čtyři roční období:
Jaro,léto, burčák a zima ![]()
![]()
A to třetí roční období se už (konečně) zase blíží.![]()
Totálně mě rozsekal můj vlastní vtip, nemohla jsem se přestat smát. Pořád platí, že smát se vlastnímu humoru je trapné?
Jo, stake je to trapny. A jeste trapnejsi je se smat necemu, nez to stihnes vyslovit. To se stava me, ze chci neco rict a samotnou me to tak.rozseka, ze se k vysloveni ani nedostanu :-) :-):-).
Ze mě to vypadlo úplně mimoděk, vůbec jsem nezamýšlela být vtipná, ale jak se rozesmáli ostatní a mně to došlo, nemohla jsem si pomoct.
Teď už by ses tedy ale měla podělit, když nás tu tak vnadíš.
Byli jsme na obědě dneska větší skupina, včetně jednoho kolegy-archeologa. On je docela známý, dělal i (dřív) hpdně s Bártou v Egyptě, tak o Egyptě vyprávěl, jak tam kolem pyramid a v Karnaku kopali a jak je tam teď moře turistů, že je to takto neudržitelné, a povídá:
"Největší klid tam byl někdy kolem roku 2000 před..."
a ze mne nekontrolovatelně vyšlo:
"...před Kristem."
A už to bylo.
![]()
![]()
![]()
![]()
To je vtipný ![]()

to je super! taky by mě to zbořilo, obzvlášť když já moc vtipná nejsem, takže když už se mi něco takhle podaří, su z toho tak nadšená že se neudržim:P
(Já ho pak ještě, po líčení strastiplné cesty, kdy jel náklaďákem džípem a nakonec si půjčil do pouště koně, přirovnala k Indianu Jonesovi. Tak aspoň že už dva měsíce není můj nadřízený
)
No ale to je komplimet, to s Indianou Jonesem!
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.