vlastenci))
Čo vás dnes rozosmialo?
Toho v NICE tričku bych si vzala domu já, kdyby na to přišlo![]()
Z těch fejsbůků:
Po smrti Chestera Benningtona postihla hudební svět další tragédie.
Dnes ráno byl ve svém bytě nalezen živý Richard Krajčo.
![]()
Jak jsme se tu onehdy bavily o těch lidožravých rybičkách a nepřátelských delfínech, tak člověk si nemůže být jist ani v domácích vodách. Jedno spřátelené dítě včera přepadl vzteklý kapr! Vynořil se mu před obličejem z vody a vyťal mu takovou ocasem, až mu tekla z nosu krev!
![]()
![]()
![]()
Z těch fejsbůků:
Po smrti Chestera Benningtona postihla hudební svět další tragédie.
Dnes ráno byl ve svém bytě nalezen živý Richard Krajčo.
Toť, takovej krásnej chlapec Chester a generátor náhodného textu a skřet Krajčo bude dál vomrzovat![]()
Jak jsme se tu onehdy bavily o těch lidožravých rybičkách a nepřátelských delfínech, tak člověk si nemůže být jist ani v domácích vodách. Jedno spřátelené dítě včera přepadl vzteklý kapr! Vynořil se mu před obličejem z vody a vyťal mu takovou ocasem, až mu tekla z nosu krev!
Pomsta přijde o Vánocích!
Šla jsem dnes kolem hospůdky 5.cemové skupiny, před ní tři týpci stejné kategorie. Najednou jeden povídá "hele, woe, Věstonická Venuše!" Trochu ve mně napřed hrklo, já bych Venuši a ještě Věstonickou mohla připomínat leda v Zrcadlovém bludišti na Petříně, ale pak jsem se rozhlídla a byla tam! Akorát oproti originálu měla tílko a legíny. Nechápu, jak si vyrobila to přeříznutí pod pupkem a že ji to nebolelo.

Kolik a komu! za to Starostové zaplatili bych moc chtěla vědět!

![]()
Se du juknout vedle (jó mam lepší věci na práci))) jestli nemaj něco objevnýho ve věci Babišojc svatby a tam ani ťuk!! Náhoda? Nemyslím si..![]()
ježiš to je strašně vtipný
(a blbý)
Šla jsem dnes kolem hospůdky 5.cemové skupiny, před ní tři týpci stejné kategorie. Najednou jeden povídá "hele, woe, Věstonická Venuše!" Trochu ve mně napřed hrklo, já bych Venuši a ještě Věstonickou mohla připomínat leda v Zrcadlovém bludišti na Petříně, ale pak jsem se rozhlídla a byla tam! Akorát oproti originálu měla tílko a legíny. Nechápu, jak si vyrobila to přeříznutí pod pupkem a že ji to nebolelo.

V jednom deníčku jednoho bullteriéra,který si čtu na FB,protože je fakt vtipný ...je u fotky Věstonické Venuše jeho komentář: " Super uši! " :-)
http://m.ihned.cz/c1-65825300-pravda-o-praotci-cechovi
"Já bych byl hlavně rád, aby tam nejezdilo moc Čechů!"![]()
"Toť země zaslíbená, bratři! Usadíme se tady. Jak se zdá, nejsou tu žádní Češi." ![]()
Je to pěkně napsané.
Dětský tábor
Před pár lety kolega vzpomínal s jasně patrnou hrůzou v hlase i v očích, jak takový tábor v dětství absolvoval, když jeho maminka pracovala na ministerstvu obrany.
Že bych vyslala obludy? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články