dzizisketa prováděla jsem 8 let ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
V utorok som si všimla na dverách a výklade drogérie nalepené papiere s oznamom, že 30 % zľava na všetko ! Došlo mi, že je to v súvislosti s ohlasovaným zatvorením predajne, v budove bude Mestský úrad . Drogéria - to je spústa vecí, čo ani po čase nepodliehajú skaze, to by som mala využiť ! Nemala som pri sebe peňaženku, ale cestou domov som si v hlave urobila poriadny zoznam - rôzne čistiace prostriedky , pracie prášky, krémiky, zubné pasty, sprchové gély .... ,no veď keď pôjdeme autom, zoberiem s poriadnu tašku ! Autom sme išli v včera, vo štvrtok , a aký šok - takmer všetky regály prázdne ! Žiadne pracie či čistiace prostriedky, žiadne krémy, zubné pasty. Ostali nejaké šampony drobná kosmetika a okrajové veci, čo nekupujeme. Tak prázdnu predajňu som od čias socializmu nevidela - škoda, že som to nevyfotila . Oznam tam visel asi už nejaký ten deň, a nebola som jediná, kto chcel ponuku využiť !![]()
Reklamní popisek u parfému:
Výrazný a romantický dámský parfém, který evokuje teplo smysluplného setkání.
Ale doteraz bol každý jeden pre zmyselnú ženu, ktoré vie, čo chce, takže aspoň nejaká zmena
!

Janulik03Tu ber! ![]()
andulka01 jerry Sweet Potato a ja ich dávam k nákupu, premarnený zisk ![]()
Janulik03 Připomnělo mi to ten styl obrázků Who wore it better? ![]()

Rozesmálo, i vyděsilo.
(staženo z Threads)

To je opravdu roztomilý překlep.

V jakém vlákně bude probíhat hodnocení výzdoby a beránků? Narazila jsem na Threads na tyto:

Smát se budu asi až do Velikonoc, ale kdyby mi nebylo líto mít doma formu na jedno pečení za rok, tuším, že by se mi něco takového také povedlo.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje