Sice hlasi, ze to jeste v pondeli bude pokracovat a ochlazovat se bude pomalu od zapadu, ale protoze jsme konecne napustili virivku, bude to ochlazeni urcite rychlejsi!
Čo vás dnes rozosmialo?
Kokoska Děkujeme srdečně!!
Aranel a to jseš horalka. Tady se člověk trochu ochladí aspoň v noci, útěk z města byla dobrá volba. V Praze je výheň furt. Ale na ta chladná rána se taky těším, to úplně miluju. Už se těším na to jedno hřiště, kde je v srpnu dopoledne chladivý písek, jak se vyzuju...
Garfie Normálně mě to potěšilo, že ještě jsou mladickluci, kteří zřejmě mají svědomí a maji rodiče, kteří se k problému taky umí postavit ![]()
Kokoska Ja myslím, že se ochladí, až se mi podaří vyčistit bazén a to mám pocit, se tyto prázdniny asi nestane. Takže pardon všem, ale bude horké leto....Ale teď jsem na terase a je mi normálně chladno, mam husinu, jdu si to užít:D
notna Jo, byla to hezká historka! :-) Ale ona mívá takových plno, jakože se směješ, ale zároveň je to hezké. Přijde mi, že většina těch kluků jsou takoví správní venkovští řízci, v dobrém slova smyslu. ![]()
Evaeva Jo, vyspala jsem se vlastně hezky!
Garfie . kradnúť a podvádzať sa nemá ! ,......., ale ak sa to dá povedať, tak ma potešila reakcia školy , rodičov aj tých chlapcov. Budú si to pamätať, a snáď im to ponaučenie bude stačiť, aby niečo podobné už neskúšali . Nechcem ich ospravedlňovať, ale priznajme si - kto sa v detstve alebo v mladosti nedopustil nejakej neprístojnosti , a predsa sme v dospelosti slušní ľudia ?
/ Mami, ďakujem za tú výchovnú facku aj komentár, a prisahám, už sa to nikdy neopakovalo ! /
Aranel u nas bude 38 jeste i v pondeli![]()
viktorka_od splavu u nas taky nic moc

Tak hlavně jestli tam chytili jen ty kluky
Že by to nezkusil jedinej dospělej?
Ale i proto na tyhle pokladny nechodím. Musíš nejdřív celej nákup dát na jednu stranu, a místo co by to odtud po naskenování putovalo rovnou do nákupní tašky, musí se to nejdřív vyložit i na straně druhý, aby ta geniální pokladna zkontrolovala, jestli přiznáváš úplně všecko. Hrozná buzerace.
Tak 32 je pořád o dost lepší než 40 ![]()
Kokoska rada vymenim!![]()

barbucha No já absolutně nechápu, že si na tu pitomou váhu nemůžeš odvazit třeba tašku a nebo nějakou krabici do který to dáváš.....
Kokoska I u nás to hlásí na pondělí 35 C. Včera se sambo vydal s holkama k takovému jezírku koupacimu, chodi tam hlavně rodiny s malymi dětmi, měli s sebou věcí, jídla až do vecera a do hodiny byli doma, že tam přijeli nějaký fetky a pláž se dost rychle vyklidila k dispozici pro tyto individua. A i děti říkají, se už tam nechtej jezdit:-(
Karja v Bille to jde. Zmáčknu vlastní tašku a pak to tam rovnou skládám. A skenuji to rovnou z košíku, takže každou věc překládám jen jednou, vlastně méně manipulace než když to vykládám pokladní na pás. .
barbucha pouzivej pri nakupu scaner, pak uz nemusis vyndavat u pokladny nic.
V Tescu, Albertu ani Lidlu taky nemusím nikam nic předem vyskládávat. Ani v OBI ne.
Karja barbucha No já zrovna psala do vedlejšího vlákna, jak mi celé ty automatické pokladny přijdou ponižujicí, jsem tu tři dny a 2x jsem byla nakoupit. Namarkuju nákup v Tescu, ještě na místě zmuchlám účtenku...a při odchodu mě to nepustilo, prý musím naskenovat QR z účtenky....proč jako?? A hned další den v Bille, jsem zvyklá markovat to rychle, takže naskenuju další věc dřív, než ji upustím do tašky...taky problém. Ty jo, tohle v JP nikoho nezajímá, žádná kontrola tam neexistuje. :-(
Teda až když jsem slyšela tu historku, tak jsem pochopila, že tady je to zřejmě nutný, ale proč, proč??? ![]()
Garfie ja k tem samopokladnam moc nechodim, jen kdyz mam "bezpecny" nakup. Kdyz zapomenu, jak se presne jmenuje pecivo, co jsem brala (housku uz vim!) nebo mam nejaky alkohol, nebo mam vetsi nakup, radsi pockam u normalni kasy. Tady v okoli billa a albert jsou mensi prodejny a ty ctecky stejne nemaji a ve velkem albertu na Chodove to jde u kasy vzdycky rychle. Ale na venkove v Tesku jsme to parkrat nacitali rovnou, ovsem pak byl skoro vzdycky nejaky zadrhel, chtelo to nejak jinak odecist z toho skeneru, no zabava. Ale tam jsou celkem pripraveni rychle pomoct a jsou mili. Kdyz mi tam jednou dite rozflakalo kelimek s jogurtem, s usmevem mi ho odecetli z nakupu!
Na ten scanner bych ale musela mít nějaký to členství/kartu, ne? Ani náhodou!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články