Sweet PotatoPřitom jen stačilo srovnat pH!
(Sorry mám na Facebooku algoritmus domácí bazén:D)
Sweet PotatoPřitom jen stačilo srovnat pH!
(Sorry mám na Facebooku algoritmus domácí bazén:D)
Sweet Potato Já si to dovedu živě představit jako program pro studenty na konec školního roku! ![]()
U nás se na vánočním bazaru (velká školní víkendová akce) organizovalo "pie your teacher", doborovolníci z řad učitelů si nechali od vylosovaných studentů (kteří museli za los zaplatit) hodit do obličeje šlehačkový dort, mívalo to velký úspěch!
Garfie A já si umám představit holek skvělého třídního, jak dělá toho krtka. ![]()
Sweet Potato ![]()
Já znám pár učitelů, co by do toho určitě šli!!!
Garfie Ale obecně si myslim, že u nás by to nikdy nefungovalo tolik, jak autor zamýšlel, protože hra Klepni krtka tu není zas tak ikonická.
Sweet Potato To je vlastně asi pravda. Ani to házení dortem tady asi nemá takovou tradici. Ale na něco bychom určitě přišly!
Garfiedorty moc ne, ale koblihy by šly ![]()
žluťásek To mě napadlo hned jak jsem dopsala!
Já bych to zorganizovala, mohla by být legrace!!

Máme doma příjemně, protože celou noc okna dokořán a cely den venkovní žaluzie dole. V kanceláři v práci jsem dneska v 10h mela 29,2 stupňů, odcházela jsem v poledne do home office, to už tam bylo přes 30.
Takže dneska přišel email, že se bude natírat barák. Příští pátek začnou stavit lešení a pak nejpozději od středy musíme nechat celý den žaluzie nahoře. ![]()
Tabea No uff! ![]()
Jak se ukázalo, v Kambodži jsou velmi levné služby jako manikúra nebo pedikúra....takže celá parta mojí dcery si zašla do salonu, tady klučičí sestava. ![]()

Garfie Hezký! ![]()
Teď mě opravdu rozesmálo toto na FB:
Kdosi se ptal: "Kolik stupňů máte v bytě?"
Odpověď: "Všechny."
Tak to jsem se fakt smála nahlas.
Torrah minimalne za oknem to u nas plati:

viktorka_od splavu no teda, to je radost. Já naštěstí na slunci teploměr nemám, jsem toho pohledu ušetřena.
Torrah my máme na balkoně, řeším podle toho, když už můžeme větrat. Což v těchto dnech nastává kolem třetí ráno.
Včera byt vychlazený na 26,5C, muž přišel před půlnocí z hospody, ignoroval číslo 33, vyhlásil, že je tam líp než vevnitř a udělal průvan. Vyplatilo se mu to, za deset minut jsme měli v celém bytě 29.
Teď se zaktivizoval a začal si čistit skvrnu na kratasech, takže jsem ho poslala s tím smrdicim alkoholem do prdele. Takže už byl asi 10x na balkoně, kde je aktuálně 42.
Už vybírám ten bagřík. ![]()
my mame 26,7 v pokoji kde spime, v kuchyni kde zijem uz 28. a to jsem tyden nemela teply jidlo. vetrat se tu dalo uz v jednu rano, v sedm jsem zavirala, na ulici uz bylo v osm rano 28°C. jeste jsem to stihla pro pecivo aspon. celkem uz me to nebavi![]()
viktorka_od splavujá jsem vstala v sedm, napila jsem se a rovnou vyrazila se projít.
A objevila jsem ukrajinské potraviny a měli tam Ayran. Já na ten kouzelný nápoj úplně zapomněla!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.