continuity to zni dobre, to bych si mohla vyrobit!
ja teda vylezu pokud vubec, tak zas az v noci, ta vyhen hned po ranu me teda nenadchla
continuity to zni dobre, to bych si mohla vyrobit!
ja teda vylezu pokud vubec, tak zas az v noci, ta vyhen hned po ranu me teda nenadchla
My máme doma 26.5. Jakmile zaleze slunko za protější dům, otvírám okna a dveře proti sobě a ono to docela pomáhá, jinak teda mám doma namočený prostěradlo, přehozený přes "němýho sluhu", to taky trochu pomáhá, a když je mi nejhůř, postříkám se vodou z rozprašovače. Vše, co je nutné, udělám ráno nebo po sedmé večer, přes den se pokud možno nehýbu :D.
viktorka_od splavu jo, a zrovna jsem četla, že mléko zavodní lépe než voda, protože se trochu pomaleji tráví. Já jsem velký fanda mléka, ale ten jogurt je fakt lepší, Turci to pijí od rána do večera, naučila jsem se to v Instanbulu.
Jestli máš, dej si tam kromě špetky soli i špetku máty.
Torrah náš digitální kolem 42 vypoví službu. Takže když nic neukazuje, tak je na balkoně peklo
V pátek jsme měli v obýváku 29, situace už začala být vážná. Naštěstí pořád hlásí na příští týden ochlazení, tak snad to zase vyvětráme.
Torrah já netroškařím a v tomhle počasí si dávám tak 4x denně studenou sprchu
Evaeva jo, nohy v lavoru jsou taky fajn :D
Mně teda na tomhle teple nejvíc omezuje to, že nemůžu tolik pít kafe, což při pracovním sobotním večeru, to jako bez kafe a nebo bez vína je mnohem smutnější:D
Synovc měl v pátek oslavu narozenin, a místo aby se to udělalo na 2 různých zahradách, kde je stín a bazén, tak to chtěl u jedne babi na zahradě, kde je akorat hic, protože si tam udělali za kurníkem takovou boudu, na kterou nikdo celý pátek nevzdech
nicméně tchyně dovalila aspoň bazének pro decka, ve kterém jsme se v pravidelných intervalech střídali jak na orloji všichni, včetně psa. A protože jsem dnes odevzdávala dítě na táboře pod Brnem, tak mi k tomu přihodil muz obhlidku na výstavišti, což v těch 38 stupních bylo eno nuno. No ale gro celé veci bylo, ze v patek sbalil večer druhé dítě a psa a vyrazili do skal, ze tam bude snesitelnější klima. S myšlenkou, ze ja po cestě obhlidnu, odevzdám a pojedu za nema. Haha. Cele odpoledne sedím na koupaku v Brně, a je mi dobre:D Jsem se ptala, jestli se nezblaznil, abych v tomhle počasí 2x obkrouzila republiku, abych měla cas půl neděle si zalezt:D
Cele odpoledne sedím na koupaku v Brně, a je mi dobre:D Jsem se ptala, jestli se nezblaznil, abych v tomhle počasí 2x obkrouzila republiku, abych měla cas půl neděle si zalezt:D
A dobře jsi udělala - ve čtvrtek jsem strávila 5,5 hodiny v autě a byly to demoverze pekla (byť klimatizovaného
).
Karja já si dělám ledové ![]()
Evaeva Nejde o teplotu, ale o kofein, aby me nekleplo:D
Karja neklepme, v teple se rozšiřují cévy a tlak spíš klesa. Klepne tě, když skocis do studené vody, ale kafe si klidně dej.
Karja dej si bez kofeinu!
Já ale cítím, že se mi dělá pak blbě, mám zvýšenej tep a jsem taková roztěkana proste:D. Já nepiju jedno, ale běžne dopoledne třeba tři malé kávy, odpoledne taky tři. Takže možná jsem citlivější na tu náhlou změnu ve vedru, jak mám ten tlak ještě nižší než obvykle.
KokoskaJedine no, ale víš co, těšíš se na tu ,,svoji chuť,, a dostaneš nějaký cajdak že!
těšíš se na tu ,,svoji chuť,, a dostaneš nějaký cajdak že!
To je jako by ti místo obvyklého kokainu nabídli jointa...taky to není to, co očekáváš![]()
Karja já dám maximálně tři denně (ale velký, dávám vrchovatou lžíci), ale účinky kofeinu vůbec nepociťuju. Ale osvěžení dobrý.
Karja my mame kavovar na kapsle a kdybych nevedela, asi to nepoznam.
Dneska jsem se hrozně nasmála u historky, kterou líčila moje ségra, ředitelka místního učňáku. V obchodě nedaleko školy zavedli samoobslužné pokladny, ale bez vážení zboží. V průběhu školního roku se ukázalo, že nesedí tržby, takže vedoucí nainstaloval k pokladnám kamery a zachytil tam asi tři kluky z toho učňáku, jak podvádí při platbách. Takže zašel do školy a předal to vedení, to si podalo kluky (sesypali se jako domeček z karet a s kytkou zašli do obchodu se omluvit-a vedoucí si je prý pěkně vychutnal, vyjel jim výstupy z pokladen, nechal je podepsat, co všechno ukradli...a když odešli, tak to mrsknul do koše.
) Ségra mezi tím poslala všem rodičům e-mail, co se stalo (protože podváděla půlka školy) a že mají k dispozici záznamy z kamer a pokud se to bude opakovat, předají věc policii a hrozí vyloučení ze školy.
Načež se na ni svezla hromada hrozně vtipných odpovědí typu "ježišmarjá, náš kluk se přiznal, co teď mám dělat, mám ho odvést na policii?" "náš v tom taky jede, už dostal zaracha a zabavené PC, stačí to, nebo máme přidat?" "Syna se snažíme přivést k nápravě odpojenou wi-fi, zabaveným telefonem a dvěma měsíci bez kapesného a doufáme, že se to nebude opakovat...." a spoustu dalších odpovědí, které si bohužel nepamatuju, ale smála jsem se strašně...:-)
Karjajá mám teď tlak fakt nízkej, dnes jsem si na chvilku sedla na lavičku v lese a už vstát bylo dost těžké. Trochu jsem se zamotala.
viktorka_od splavu Já jenom doufám, že zejtra to skončí a že i 999 a Catherinne už se vyhřály!! ![]()
To horko po ránu je hnus. A svatá Anna až za měsíc...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.