Sweet Potato - no ja neviem ......pardon, ale mne to teda príde dosť hlúpe, až trápne a dôfam, že ma podobná zábava ani v tých posledných, bezmocných, už dementných rokoch baviť nebude .
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie kámoš teď dal do guláše omylem místo tuším pepře skořici. On vaří nějaký cizokrajný, hodně vína a tak. Level Babica MasterChef. Snědlo se to i tak.
Mně se jednou povedlo dát do rajčatového salátu místo octu rum. Mám obojí ve skleněné láhvi, každá je teda jiná, jedna vyšší, s rumem tlustší a menší, ale povedlo se. Vůbec mi to nedošlo, pořád jsem měla pocit, že je to málo kyselé, tak jsem přilévala... až mi to docvaklo. No nenechali mě to vyhodit, snědlo se to všechno, dochutili jsme to ještě trochou octa a pepře a lepší rajčatový salát jsem nikdy nejedla. Řidiči ho teda nedostali, protože... těžko by vysvětlovali při dýchnutí do balonku, že nic nepili, že jen měli k obědu rajčatový salát, že. Ta historka se traduje dodnes, ale už jsem to nikdy nezopakovala.
Torrah
super historka
No nenechali mě to vyhodit, snědlo se to všechno, dochutili jsme to ještě trochou octa a pepře a lepší rajčatový salát jsem nikdy nejedla.
Je vidět, že členové rodiny by mohli být ambasadory akce "Zachraňte jídlo".
Zítra chci dělat rajčatový salát...že by inspirace?![]()
Pamatujete na povídky Šimka a Grossmanna - brambory s rumovou omáčkou?
Myrtila je fakt, že nálev nezbyl! Ani kapka!
Torrah Docela by mě zajímalo, kolik lidí to teď s tím rumem vyzkouší ![]()
Myrtila hele ale ono to fakt bylo dobrý!
Torrah Tak ještě upřesni, byl to tuzemák, nebo něco lepšího? ![]()
Myrtila hele normální tuzemák, co mám po ruce do buchet a tak. Ostatní rumy jsou v origo flaškách, to bych si nespletla. Tenhle mám odlitý v takové butylce, na vaření.
Jak se tu řešily ty programy pro seniory...
https://www.instagram.com/reel/DZsguk8oqyI/?igsh=eXQydm0waGUwZngy
Senioři se moc nechytaj teda
Vono to bude asi AI ![]()
barbucha Jo, to je.
Pro naše účely by bylo asi lepší, kdyby tam vyskakovaly palice Babiše, Pitomia... ![]()
Pobavilo. To, že mužovi trčia z tela 2 hadicky, má pred sebou veľkú operáciu a neistu histologiu, s tým je zmiereny. Ale rýmička ho dala dole ![]()

letfenixa Klasika!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY