Evaeva Ten se povedl ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
DruI jo! Viděla jsem i fotku z akce a bylo tam všechno. Tma, kytarista s čelovkou, aby viděl na noty... Syn přijel úplně nadšený, dvě hodiny tu něco vypráví.
Tak to je skvělé, že to takle dětem vymysleli.
DruI jo! Viděla jsem i fotku z akce a bylo tam všechno. Tma, kytarista s čelovkou, aby viděl na noty... Syn přijel úplně nadšený, dvě hodiny tu něco vypráví.
To je perfektní!![]()
Evaeva ale to je super napad! ![]()
Jojo, vedoucí byli úžasní, celkově. Pod stanem by to bylo v tom dešti horší, ale díky zázemí penzionu nebyli o nic ochuzeni ![]()
A rozesmálo mně, jak si tam syn pral. (Na důvody se neprejte, oblečení měl dost.) Prý dal jsem to do sprchy, postříkal sprcháčem a osprchoval. Je to vypraný, mami, nemusíš to prát ![]()
Evaeva to je hodnej, ze ti chtel ušetřit práci. ![]()
Táborák je špičkovej!
Tabea nó, ve skutečnosti si zbalil trička, které pak nechtěl nosit ![]()
![]()
Evaeva Krásný táborák. A asi príma celý tábor.
Zřítelnice mi poslala pozdrav z výletu ![]()

Po kom to dítě jenom je?![]()
Cca 5 rokov dozadu pribudol jednému susedovi vo dvore pštros.
Mladý, prikúpil potom k nemu samičku
Chodili sme k nim ako do ZOO
To mi hned připomnělo Plíhala!!! ![]()
barbucha Už jsem tu možná kdysi říkala, šéf naší školní jídelny se jmenuje Dantly Debil, děti z toho taky mají Vánoce. ![]()
Rozhovor s kolumbijským učitelem syna (potkali jsme se dnes poprvé). Podotýkám, že byl vedený s naprosto kamenným výrazem, přepisuju ho doslova.
"Hi, are you Garfik's mom?"
"Yes, I'm"
"Ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají....". ![]()
Syn po fascinaci Stranger things, kdy si ze všech těch beden Lega, a že jich máme, z různých dílků postavil Domogorgona, Vecnu, obrácený svět atd., což teda obdivuju, jak je kreativní, přešel na "zálibu" v zombicich. Takže staví opevněná auta a tak. A tohle je "Zombie pizza".![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY