Karoleena jasně no ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Ben and Jerrys je na mňa príliš sladký, to mi veľmi nechutí, Haagen Dozs dobrý, to mám rada. Ale musím sa priznať, že mne raz za rok chutí aj ten mandľový magnum ![]()
viktorka_od splavu Pytlíky už dávno nejedu
Já mám teď takový období, kdy se teda mám ráda, ale mám problém s jídlem, já nejim skoro vůbec...tak sem si právě řikala, že už bych se na to vykvajzla a užívala gurmánského života, no nicméně už z těch řečí o zmrzlině je mi zle, to není nic pro mě toto
tak kdyz nejsi zvykla a) bych se do toho nenutila ale hlavne b) nechtej sezrat rovnou kilovou pixlu.. ja jsem celkem pazrava ale kolikrat ty vykony to ziram.. prej sou schopny snist na posezeni nutelu celou tu flasku. to mne teda nechutnalo nikdy ale kdyz uz tak lzicku a zajist kusem masa![]()
paktofonika retro by mohlo bejt to creme de la creme, angelat je víc a ještě je puro gelato, ale já taky nejradši to creme de la creme
nolita Spíš jsem myslela, že jako ochutnám to co standardně nejím, zmrzlinu fakt 25 let, třeba Medovník jsem nikdy neochutnala..obecně sladký jsem si řikala, že opustím asketismus, ale asi ne jak to tady čtu, jsem přetláskana jenom z těch popisů![]()
Potrefenáhusa Áno tak je to ono, predsa som tam bola ![]()
wendulka V Lidlu se zrovna ale dají vybrat fakt dobrý vaničkový zmrzky! Jenže musí to být ty Noblissima nebo jaksetojmenuje, ta jejich hořkočokoládová dokonce tuhle o prsa vyhrála v testu nad Haagenem, což mi přijde pozoruhodný, rostlinný tuky neobsahuje vůbec.
A nutno dodat, že v tom samým testu byla vyhodnocená jako nejhorší zmrzlina nějaká jiná z Lidlu, takže to spektrum kvality tam mají široký. :)
Karoleena maj, i u jiných potravin, já jsem občas překvapená, když lidi na lidl nadávaj, co se týče kvality, vybrat se tam dá
Hoolinkah Tak ona zrovna z té zmrzliny dost záleží i na kvalitě. Teda u mě ano...Nedávno mě nalákala v Lidlu taky pistáciová zmrzlina. Ovšem jakmile jsem do ní doma zabořila nos, rychle mě to přišlo. Samej rostlinnej tuk místo smetany a pistácie to nevidělo ani z rychlíku. Ble.
To záleží, ale Funitel umí vybírat. A v Lidlu je naštěstí z čeho. Ta pistáciová je nějaké Ballino, ve složení píšou mléko, máslo (?). Ale příchuť teda dost umělá. Ta rumová s rozinkama složením i chuťově OK, ale sladká tak, že mi inzulin stříkal i ušima. Nejlepší je vaniklová Noblissima. 45% smetana a ani není tak sladká. Od té si možná ještě trochu dám.
Ale teď si to nebudu kazit. Uklohnila jsem si celerový "bramboráky" a je mi hej.
Sííím, ještě já! HD miluju. Lidl má taky moc dobré ty lepší zmrzliny. A hlavně ty tématické - řecká jogurtová, mangová, aaach! Magnum v kelímku jsem asi nikdy neměla, ale nanuk si občas koupím, třeba ten stím malinovým čímsi. Pachuť mi po něm žádná nezůstává. A od té doby, co je zmenšili, je i zvládnu celé.
Potrefenáhusa Protože před lety to byl diskont nejhrubšího zrna. Potom ale náhle změnili politiku kvality. Začalo to myslím čokoládama J. D. Gross. V regálu mezi vším tím humusem to bylo doslova zjevení.
Hoolinkah Tak tu neznám. Já si koupila nějakou v takové tmavemodre vaničce a chutnala votresne.
Protože před lety to byl diskont nejhrubšího zrna.
On to byl diskont nejhrubšího zrna jen v ČR - byla jsem v německém Lidlu zvyklá nakupovat už od otevření hranic, takže jsem se těšila, když se objevil i v ČR. O to větší byl šok z toho šuntu, který prodávali (jen ovoce a zelenina stála za návštěvu).
Naštěstí se to v posledních letech změnilo...ty čokolády byly opravdu první vlaštovkou.
Hoolinkah To si teda nepamatuju, Lidl má ve svym segmentu vyšší standard od začátku u nás, měli poměrně tristní PR v rámci vstupu na trh, ale kvalitou byl Lidl vždycky nad ostatními diskonty ala Plus, Kaufland
Sweet Potato ta lidlovská řecká jogurtová je výborná
Hoolinkah To si pamatuju. V létě to bude čtrnáct let, co jsem se v něm poprvé a na dlouhé roky naposled pokusila nakoupit, dost jsem čučela. Až tak před pěti lety jsem zjistila, že si z něj leccos chválí i lidé, co tam rozhodně nechodí kvůli levnějším gothaji.
jerry Fakt? Já se právě tehdy snažila na netu o té čokoládě něco zjistit a narazila jsem na recenzi od nějakého Angličana. Ten taky Lidl celkově hodnotil jako odpaďárnu a ty čokolády jako jeho naprosto nečekanej nákupní úlovek...
Hoolinkah já čokoládu moc nejím, ale v Lidlu mi přijde dobrá jedna hořká, je taková hodně tlustá, takže zakousnout se do ní je takovej docela novej a příjemnej zážitek.
Do Lidlu nechodím, páč ho mám z ruky, ale kolegyně mě naučila na lidlovskou 56% čokoládu se solí a teď lituje, protože mi ji musí docela často kupovat (myslím, že je to taky značka Gross).
Magnum Peanut Butter ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články