Mutziputzi aha, tak to jo... tak uvidíš, kdyby ses přece jen chtěla ještě někdy vrátit ke zmrzlině, tak tipy tady padly dobré :-) já taky raději steak, nebo sushi nebo rybu, ale zmrzlinu v creme de la creme maj fakt dobrou... stačí mi teda zajít občas v létě, ale je fakt good... takže pokud zhřešit, tak rozhodně raději tam než magnem nebo polárkou :-)
Čo vás dnes rozosmialo?
Styly pánských účesů ![]()

Dadoo Dobry manicky ![]()
Dadoo A já jsem je všechny znala osobně
ne, fakt si na dost těch účesů vzpomínám z dob mládí!
Donesly se mi zvesti o zumpe dosahuji kvalit parlamentnich listu, tak jsem to otevrela, klikla jsem na prvni “clanek” a ta reklama...ta me rozsekala![]()

to se povedlo
jinx muslo? ![]()
Potrefenáhusa no tak u takoveho media lze podobne vyrazy asi ocekavat...je to hnus samozrejme. Ja tam lezla, pr jsem zjistila, ze znam jednoho priznivce.
Potrefenáhusa Já jsem chvíli přemejšlela, jestli je to překlep a má tam bejt máslo
(Ale jinak je to samozřejmě k pláči a ne k smíchu.)
Potrefenáhusa no, muslo, makrela a podobne? Dobroseri a lepsolidi tu uz byli...
Furt cekam, kdo na to udela nejakou lingvisticko-filosofickou analyzu, to by mohlo bejt fakt zajimavy, nejakej podrobnejsi vhled. Takhle od boku bych si tipla, ze jednou z funkci je odlidsteni "nepritele".
Lilly_Ku tak tak, havloidi a teplometi ... clovek nestaci zasnout.
jinx teplomet?? Jako že fakt ![]()
Ounz uz jsem nekde mela tu cest ![]()
jinx šišmarná
jinx proč si to děláš??![]()
Dadoo No, abychom se za pár let nedivily. Ony ty dnešní plnovousy a kulaté brejličky také v některých případech nejsou dvakrát sexy, aspoň teda pro mě...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články