jerry - podepisují. To je doslova pekelné.
Čo vás dnes rozosmialo?
SunEclipse Ha, těžká otázka :-) Pokud vím, žába se řekne stejně jako "návrat", je často symbolem návratu domů nebo třeba návratu peněz (tj. lidé, kteří o ně přišli si někde vystaví žábu...). O zajících nic nevím, ale japonské figurky pro děti často připomínají zajíčky. Ale upřímně myslím, že to v tomto případě moc hluboký význam mít nebude...
paktofonika To vis, ted jsou igelitky vsude zpoplatneny, tak na te mode zase tratime! Nehlede, ze budu muset zmenit tasticku na obedy!
Miru To je takovej styl Lenka Korinkova. Ja teplaky beru jako volnocasovej odev, nepohorsuju se nad nima, ale mimo sport, vychazky nebo nejakou fyzickou praci se to zkratka nosit neda.
Styl Lenka Kořínková - není styl. To je spleskanina bez vkusu.
Styl, osobitý styl je o něčem jiném.
Jasné, devadesát procent(možná i víc) dam na tomto webu se u mého příspěvku pobaví, proč ne, ale já mluvím například o tomto(a dalších x obměnách), a já bych to, v patřičné kvalitě, nosila:

Jde to samozřejmě i s kvalitními teniskami či jinými botami.
Je to o typu nositelky.
Ja myslim, ze neexituje fotka, aby me dostala z tech 90 procent. ;-)
...o to se ale vůbec nesnažím.!
Já jen podotkla, co se mi líbí, co bych nosila, a že chápu, že zde budu v menšině![]()
Miru To na prvej fotke je des, hruza, katastrofa a nepomáha tomu ani Bella a ani to že to je Moschino.
Mne sa athleisure štýl páči ale zrovna topánky na podpätku(a hlavne sandále) vyzerajú k teplákom blbo.
Karja Tak třeba tohle mi nepřijde zas tak hrozne. Fotky jsou ale z článku z roku 2015. Tenisky k satum a suknim se ujaly, tento trend moc nepotkavam.

Krehutka To už vyzerá lepšie ale to niesú tak úplne tepláky.
Krehutka Tak pozor. Takové kalhoty s lampasem - jen široké - jsem dostala od své 27 leté studentky/kamarádky - že jí bohužel nejsou![]()
Jo, přesně můj styl![]()
Korsičanka klidně bych je nosila, jestli ti sluší a cítíš se v nich dobre. Podobné jsem zahlédla i v letošní nabídce např. Topshop

paktofonika přiznám se, že já tepláky nenosim ani na sport a nevěřím si, že bych je dokázala kombinovat tak, abych se v nich cítila dobře. Ale na jiných se ráda podívám. Kalhoty s lampasem připomínající tepláky je asi tak nejzazší mez, kam jsem schopná dojít.
Krehutka Ja som to poznamenala len kvôli tomu že pôvodne bola debata o teplákoch a toto ja už považujem za športové nohavice a to je už niečo iné. Ja nosím tepláky keď upratujem aby som si náhodou nepoškodila oblečenie, ale priznám sa že som mala obdobie keď som sa nehanbila ísť v teplákoch aj do mesta :D Tie nohavice s lampasom je dobrá alternatíva, páčia sa mi tie čierne s bielym lampasom(tuším som podobné videla v Zare) ale tie lodičky k nim veľmi nie.
Akademie výtvarných umění hledá externího kurátora, který jim připraví sedm třitýdenních velkých výstav sakum prdum. Mají na to výběrko a nabízí 35 000,- za celý akademický rok...
.
999 tak asi ještě v jaké měně no... :-) ale je to hrozné ...
nolita Kč, bohužel... :-) pak ma ta prezentace AVU k něčemu vypadat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články