Protože mám malou kuchyň (Evaeva
) tak ačkoliv není dřez v rohu, jsem u něj prakticky pořád
a skoro i když stojím u sporáku (na druhým konci linky). A naproti mám taky linku s pracovní plochou, kde ovšem stojí taky mikrovlnka, kávovar, mixér... Pro jednoho kuchaře naprosto super, motáš se tam při práci jakože mezi, v uličce, všecko v dosahu a při ruce - jen se otáčíš... ale proč tam sakra musí zrovna v tý chvíli taky někdo lízt, to nechápu! Pokud mi nechce pomoct!
Jako můžem pracovat dva v pohodě vedle sebe, pracovní plocha je dostatečná, ale musí každej dělat jen ten svůj přidělenej úkol a ne se sápat do teritoria druhýmu. Takže ne oba u dřezu, ne oba u sporáku! Což jde u čtyřručního vaření dost těžko... pročež se milostpán naučil loupat brambory nebo strouhat parmezán buď u kuchyňskýho stolu nebo ještě lépe v obýváku u televize, tam aspoň nevidím jak se s tím... no, párá.
Ale nevim, vono na velikosti asi tak moc nezáleží. Jsem si vzpomněla na kuchyň ve starým činžáku, asi pětkrát takovou jak mám teď, a stejně mi tam každej lezl na nervy, pokud neseděl na zadku u stolu nebo nebyl zavřenej v ohrádce ![]()