Ničitelko záchodů, a vidělas je v domácnosti nebo jen na místě s velkým provozem?
Čím víc to prohlížím, tím víc se mi líbí. Až na to savo teda.
Ničitelko záchodů, a vidělas je v domácnosti nebo jen na místě s velkým provozem?
Čím víc to prohlížím, tím víc se mi líbí. Až na to savo teda.
Mha Jenom v místech kde se vyskytuje a míjí hodně lidí. Osobně mi nerez přijde pocitově studený matroš i na ten radiátor jsem si musela máknout a nevěřila, že hřeje.
To věřím, některé věci vypadají, že nemůžou hřát jen kvůli barvě. Jednou jsem si natřela radiátor na oranžovo, aby hřál víc a fungovalo to.
Zrovna zápasím s IKEA plánovačem kuchyní a myslím, že tam radši zajedu osobně, jak mi to nejde.
Mha nerez hajzlík ale fakt studí
notna No protože by mě přece nenapadlo sedat si holým zadkem kdekoliv na podlahu, to je přece jasný
Tyjo to bude asi ono. Ve sprše jsem fakt snad naposled seděla jako malé dítě, a to byla ta s vaničkou v umakartovém jádru (takže to technicky nebylo na podlaze).
Sprcháč používám denně, denně si meju hlavu (krátký vlasy), miluju pořádnou ranní sprchu ve stoje. Nějak nevidím důvod si ve sprcháči sedat na zem, nehledě na to, že u nás to celkem klouže, takže při vstávání by to nemuselo být úplně ok. A v ex-bydlení byl můj sprcháč miniaturní. Sedátko ale asi v učitým věku nebude od věci.
Odvykla jsem vanám, občas není špatné si dát klidnou koupel, ale nepotřebuju to, sprcha na stojáka mi stačí.
andulka01mám to stejně. Ale je pravda, že občas si všimnu, že mám ty nohy blbě oholený, ale svaluji to na to, že mi na tom nesejde a flákám to, než tomu, že by možnosti ve sprše na stojáka byly omezené:D
andulka01 Pro mě je sprcha i forma relaxu. Nemáš den, kdy do té sprchy sotva dolezeš a v ní pak "vypneš"? Většinou se momentálně sprchuju v koupelně, kde je jen vana, tak to v té vaně sedím a nechám na sebe téct vodu. Ale když jsem ve sprcháči, aspoň si kleknu. Jsem tak totálně KO, že si potřebuju nějak ulevit.
Karja Co nohy, ale jak se oholit výš, když není kam tu nohu vyhodit nahoru? ![]()
notna Já mám hypermobilitu, ale to asi není ten důvod:D Uplne v pohode. Jako fakt mě nenapadlo, dokud se to tady nenapsalo, že by s tím mohl mít někdo normálně pohyblivej a neobezni problém. Ale asi to fakt někomu nejde, jakože tam nejsou ty pohybové moznosti, ohebnosti, jinak byste to tady nepsaly.
notna jKdyz jsem KO, tak se spíš bojím, že z té vany nevstanu, než že neustojim sprchu:D.
notnatěch pár minut ve sprše stát vydržím, když jsem ko. By se taky mohlo stát, že bych se už nezvedla. Po jedny náročný firemní akci jsem ve sprše strávila 20 minut bez hnutí a pak spala 12 hodin v kuse, si představ, že bych usnula už v koupelí ![]()
Karja S pohybem problém nemám, si myslim. Ale třeba na nohy vidím lip, kdyz si je hodím nahoru než kdyz se k nim ohnu. I kdyz jsem schopna se předklonit až k zemi, tak na lýtka si nevidím. Naopak, kdyz hodím nohu nahoru a otočím se, lýtko vidím.
A jak se dokáže někdo oholit v partiích výše, si bez zvednutí nohy nedokážu uz vůbec představit, i kdyby byl hadi žena.
Ja tady jeste zjistím, že se vlastně holím úplně blbě ![]()
notna já to mám stejně. Ve stoje se mi holí blbě, nohy zvládnu, ale radši jsem, když si je o něco opřu. Koleno bez toho nejde už vůbec, když je třeba, zapřu si nohu o stěnu, ale že by to bylo zrovna pohodlné
Rozkrok teda holím ve dřepu, to teda splňuje ten požadavek si nesedat na zem
ale ve vaně mi to jde líp. A taky si ráda posedím při sprchování ve vaně, do sprchy lezu, když chci být rychle hotová
Nesnáším sprcháče, takový ty 80x80 cm, mám pocit, že stojím na hanbě.
Karja no jas tim aktualne zadny problem nemam, normalne stojim na jedne noze kdyz je potreba, ale pokud planuje notna ten sprchac na nejakou dobu dopredu, tak uplne nepredpokladam ze treba v 70-80 letech budu toho schopna, tam spis predpokladam problem i s tim mytim vlasu, jestli tady jeste budu, tak si urco rada sednu:-)
andulka01 Pro mě je sprcha i forma relaxu. Nemáš den, kdy do té sprchy sotva dolezeš a v ní pak "vypneš"? Většinou se momentálně sprchuju v koupelně, kde je jen vana, tak to v té vaně sedím a nechám na sebe téct vodu.
jojo presne. posledne kdyz jsem prisla z fitka, nezvladla jsem ani sedet, musela jsem si v te prazdne vane lehnout:-) ve sprchaci jsem lezela naposled, kdyz jsem omdlela v saune:-))
Jestli neva, přeruším tuto intimní partii a zeptám se.
Budu tohle nahrazovat, místo L bude jen I.
V jakém pořadí, když jsem pravák, dát dřez, sporák a jeden volný prostor?

Mha já bych dala zleva dřez - místo - sporák. Já to mám opačně (jinak to nešlo) a přijde mi to pořád přes ruku.
A nebojte, dotaz na doporučení nezničitelný podlahy bude nasledovat:)
(V tom bytě nějakou dobu nikdo nebydlel, tak vypadá zpustle)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.