design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Mha
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:38

RoSa

MMám to jako jednu variantu, ze tam dveře nebudou vůbec a kuchyně bude mít pokračování na další zdi, nebo to L, zaskladane užitečnými předměty, jak píše moora

OOdpoledne jsem posouvala předměty v 2D a 3D, ale výsledky jsou vždy kompromisní.

No a to nemluvě o koupelně, kterou děláme souběžně s tím... 

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:38

Evaeva

MMy nemáme žádný obývák

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:39

Mha má to i ikea, akorát na těch jejich produktovkách to není vidět 

Online RoSa
10092 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:40

Mha hele ad stůl, když dáš dlouhou lavici pod okno, stůl a pár židlí, tak byste se mohli vejít

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:41

Evaeva

TTak to jsem viděla prvně v životě, o tom se mi bude snad i zdát. 

Děkuji všem, jdu spát a do rána můj mozek tohle všechno přebere a ráno mi bude jasné, jak ta kuchyně bude vypadat. 

Diky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:41

Mha jestli můžeš zrušit jedny dveře, tak bych to udělala.

K profesionálnímu plánovači mám vtipnou historku. Nás se zeptal, jestli je možnost jednu zeď posunout. Když jsme souhlasili, doporučil jí posunout tak o metrmy mysleli tak pět centimetrů.

Online RoSa
10092 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:45

Evaeva tam se toho moc nevejde na ty ledviny, a vypadá to vachrlatě... to bych radši dala polici až dozadu a tam třeba ty formy na bábovku, zapékací misky na šneky, obří servírovací mísy, šunkovač, mašinku na těstoviny apod. kraviny ... tak to mám já a lezu tam tak jednou do roka, s baterkou ale mám teda ty rohový dvířka otvíratelný z obou stran a vnitřní polici do L

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:51

RoSa já ty ledviny mám už 8 let a mám tam tři pekáčky, dva rendlíky, 6 hrnců, pekáč, pět pánví a papiňák Nic se nehýbe, vachrlaté to není. Do velké kuchyně bych to třeba udělala jako ty, ale v malé je potřeba každé relativně normálně dostupné místo využít. Formu na bábovku mám ve skříňce pod stropem, tam bych pro hrnec lézt nechtěla

Offline dupali
470 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:52

my máme v rohu toto a jsem maximálně spokojená, v předchozí kuchyni jsem měla v rohu jen police a byla to otrava tam něco hledat. Teď tam mám veškeré hrnce, pánve, papiňák, poklice a vše bez problému dostupné. 

https://nobio.cz/rohove-systemy/6754-rohovy-mechanismus-magicky-roh-s-dratenymi-kosi.html

Online RoSa
10092 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:54

dupali jo, tohle vypadá líp - ta ledvina nevyplní celej prostor

Offline dupali
470 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:55

Evaeva mam úplně stejné uspořádání, forma na bábovku je ve skříni nad 180tkou lednici, takže stolička je nutnost 

Offline Aranel
6545 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:55

MhaHolandská trouba je - doufám!, použila jsem to někde v překladu - třeba takovej ten velkej litinovej pekáč/kastrol s poklicí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 21:58

dupali jo, tohle je ještě o kus lepší. Tenkrát jsem to ještě neznala a IKEA, kterou chce mha, to asi nemá.

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. srpna 2025 19:14

dupali to je pěkný vynález!

Dneska mám v hlavě úplně prázdno a už se mi nad tím nechce přemýšlet, nechám si poradit od plánovače a pak vám to sem dám, čí návrh byl lepší :), tipuju Evaeva

Ale díky všem, hlavně Aranel za Holandsku troubu, to používám skoro pokaždé, když dělám maso, tak tomu budu takhle vznešeně říkat.

Otázka 

Mate někdo wc s bezokrajovym splachováním? Nerez už mi doma rozmluvili (ano, asociace vlaky:), ale tohle mi přijde jako praktická věc. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. srpna 2025 19:41

Mha to co poslalala Evaeva mame dokonce 2x. Mame mensi kuchyn do tvaru U, protoze taky mame na jedne stene dvere, primo naproti je pruchod do mistnosti a naproti okno, lednicka a dali jsme tam tu potravinovou skrin ikea. A ty rohove skrinky jsou fajn. Mam tam treba ryzovar, maly gril/toustovac, misky....to co nevyndavam nekolikrat denne. 
Pro ilustraci (starsi fotka, uz mame i dvere a barove posezeni smerem do mistnosti). Obyc ikea,  ale jsme spokojeni. Mame sice obri dum, ale puvodni kuchyn byla mala a neslo to vymyslet jinak bez bourani nosnych zni apod. 

Offline Myrtila
5266 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 20:22

Mha Máme tohle wc a je to celkem praktické, dobře se udržuje a podle mě to u dobře vypadá i když je většinu doby zavřené. Trochu jsem se bála, tady konkrétně v naší lokalitě, jestli se ta úzká spára, kterou teče voda, nebude moc zanášet vodním kamenem, na to pán v prodejně beze slova vytáhnul z kapsy zalamovací nůž, strčil ho do spáry a objel ji dokola, takže údržba je opravdu snadná ale myslím, že to ještě ani nebylo potřeba. 

Offline 0zero7
11724 příspěvků moje polička 05. srpna 2025 21:34

Lama_z_Lana uka svetlo v kuchyniiiiii! 

Offline Judith11
111 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 08:44
Reakce na Mha:

dupali to je pěkný vynález!

Dneska mám v hlavě úplně prázdno a už se mi nad tím nechce přemýšlet, nechám si poradit od plánovače a pak vám to sem dám, čí návrh byl lepší :), tipuju Evaeva

Ale díky všem, hlavně Aranel za Holandsku troubu, to používám skoro pokaždé, když dělám maso, tak tomu budu takhle vznešeně říkat.

Otázka 

Mate někdo wc s bezokrajovym splachováním? Nerez už mi doma rozmluvili (ano, asociace vlaky:), ale tohle mi přijde jako praktická věc. 

Máme, zatím ne moc dlouho, ale jak už někdo píše - vypadá to moc dobře a dobře se i udržuje.

Offline Mha
příspěvků moje polička 06. srpna 2025 13:45

Myrtila Judith11 Děkuji! 

Offline Friga
2079 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 15:12

My sundavame tapety v jedne z loznic, je to piplacka, jde to desne blbe dolu. Jsou nalepeny rovnou na preklizce, obcas s tapetou jde i vrstva preklizky. Nevim, cim to lepili, ale drzi to jak helvetska vira